razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 live action çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Norak said: http://image.noelshack.com/fichiers/2013/17/1366967142-thebureau-logo-x.jpg http://www.youtube.com/watch?v=XyGvBzQ9nNI ya ala ala, bu film fragmanı tadında oyundan hiçbişi göstermeyerek sadece konuyu anlatmak amacıyla aktörlerle falan teaser-trailer çekmek de yeni moda oldu. hiç de hoşuma gitmedi açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 abi su teaser midir trailer midir nedir, bunu izleyip, x-files, uzaylilar falan aklina gelmeyen var mi? geldi de begenmediyseniz yuh :D asiri iyi bence. bayagi geriyor (y). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 video ÇOK iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ama marin karin çakmaz bu işlerden lel bioshock 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 third-person, squad-based tactical combat demişler, ilk 2 resim geçen seneki bi magazinden alınmış galiba, http://www.pcgames.de/screenshots/970x546/2012/10/xcom9.jpg http://www.pcgames.de/screenshots/667x375/2012/10/xcom6.jpg http://media.gamingexcellence.com/screenshots/xcom/25367.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 şu xcom'u bir isminden çeksinler hele, zerre alakası yok. syndicate'de yapılan hatada ısrar ediyorlar hala. böyle kendini göbekten bağlayıp prim yapmaya çalışmasından öyle tiksindim ki video bile yatıştıramadı. bm'nin kurduğu örgütü fbi departmanı yaptılar ya, uzaylı istilasını komünizm vs mccarthy alegorisine bağladılar, püh amerikalılar size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 hakkaten x-com ne alaka abi.illa uzaylı geçince x-com yapıştırcaz diye kasmasalarmış keşke. ama vidyo fena değil sslerde eh.ümitlendim azda olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Darklight1903 said: abi su teaser midir trailer midir nedir, bunu izleyip, x-files, uzaylilar falan aklina gelmeyen var mi? geldi de begenmediyseniz yuh :D asiri iyi bence. bayagi geriyor (y). oyun trailer'ı böle olmaz yani. oyunda göreceğimiz grafikler ve gameplay ile en ufak bir alakası yok sonuçta. yoksa video iyi kötü girmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 trailer değil abi zaten teaser.ve teaser a göre iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 3dk'lık teaser olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 imamizer said: ben de videodan tiksindim oyuna dair hiçbirşey yok diye. gıygıdı gıygıdı gereksiz bi gerilimle hiçbirşey göstermeden videoyu bitirdiler. sabonis said: ya ala ala, bu film fragmanı tadında oyundan hiçbişi göstermeyerek sadece konuyu anlatmak amacıyla aktörlerle falan teaser-trailer çekmek de yeni moda oldu. hiç de hoşuma gitmedi açıkçası... Oyunun trailerları daha önceden çıkmıştı, gameplayden parçalar gösterilmişti. Bu koydukları cinematic intro gibi bir şey. Yeni moda felan değil gayet güzel olmuş, neden güzel, çünkü oyun içinde vermek istedikleri atmosferi şu videoyla gayet iyi yansıtmışlar. World Of Warcraft, Starcraft gibi oyunlar da cinematic video çıkartıp sunuyor, bu oyunda o tarz bir "release date" açıklaması yapmak istemişler. Nesi bu kadar rahatsız ediyor ki, illa sadece gameplay trailerlar mı sunmak zorundalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bence de derdini gayet anlatmis oyun. yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Warhero said: imamizer said: ben de videodan tiksindim oyuna dair hiçbirşey yok diye. gıygıdı gıygıdı gereksiz bi gerilimle hiçbirşey göstermeden videoyu bitirdiler. sabonis said: ya ala ala, bu film fragmanı tadında oyundan hiçbişi göstermeyerek sadece konuyu anlatmak amacıyla aktörlerle falan teaser-trailer çekmek de yeni moda oldu. hiç de hoşuma gitmedi açıkçası... Oyunun trailerları daha önceden çıkmıştı, gameplayden parçalar gösterilmişti. Bu koydukları cinematic intro gibi bir şey. Yeni moda felan değil gayet güzel olmuş, neden güzel, çünkü oyun içinde vermek istedikleri atmosferi şu videoyla gayet iyi yansıtmışlar. World Of Warcraft, Starcraft gibi oyunlar da cinematic video çıkartıp sunuyor, bu oyunda o tarz bir "release date" açıklaması yapmak istemişler. Nesi bu kadar rahatsız ediyor ki, illa sadece gameplay trailerlar mı sunmak zorundalar? derdini anlatacaksa animasyonla anlatsın. bu yaptıkları film fragmanı gibi oluyor. oyun hissiyatını vermiyor hiçbir şekilde. maliyet konusunu bilmiyorum ama belki de 2-3 tane kıytırık aktör kullanıp, kısacık 1-2 cgi ile yapmak, oturup 3 dakkalık toşanklı animasyon yapmaktan daha az maliyetli oluyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 biz bunun oynanış videolarını izlemiştik. herkes meh demişti. toparlamışlarmı şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 sabonis said: derdini anlatacaksa animasyonla anlatsın. bu yaptıkları film fragmanı gibi oluyor. oyun hissiyatını vermiyor hiçbir şekilde. maliyet konusunu bilmiyorum ama belki de 2-3 tane kıytırık aktör kullanıp, kısacık 1-2 cgi ile yapmak, oturup 3 dakkalık toşanklı animasyon yapmaktan daha az maliyetli oluyordur? Belki de FMV oyunları zamanından geldiğim için bana senin anlattığın kadar kötü ve rahatsız edici gelmiyor. Hatta CGI yerine tercih ederim böyle videoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 dandik in-game video'lari yerine bunu tercih ederim acikcasi. e herkes de bir blizzard degil trailer konusunda. gayet iyi o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Warhero said: sabonis said: derdini anlatacaksa animasyonla anlatsın. bu yaptıkları film fragmanı gibi oluyor. oyun hissiyatını vermiyor hiçbir şekilde. maliyet konusunu bilmiyorum ama belki de 2-3 tane kıytırık aktör kullanıp, kısacık 1-2 cgi ile yapmak, oturup 3 dakkalık toşanklı animasyon yapmaktan daha az maliyetli oluyordur? Belki de FMV oyunları zamanından geldiğim için bana senin anlattığın kadar kötü ve rahatsız edici gelmiyor. Hatta CGI yerine tercih ederim böyle videoları. işte fmv gibi yapsınlar o zaman da bir bağlantı olsun bari oyun ile. şimdi böyle bir film çekiyor olabilirler, hatta film çekseler işte fragman dediğin böyle olur. oyunun fragmanı daha farklı olmalı, bir oyun olduğunu belli etmeli bence. farklı görüşteyim kısacası evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 oyunu sevmiyorum ama bilizort'a çakmış video olarak, bayağı zayıf kaldı artık bilizort videoları zaten. şimdi in-game motorlar onların pre-render videosundan çok geride değil 10-15 yıl önceki gibi, (kendi oyunları hariç) o nedenle eskiden verdiği etkiyi veremiyor. 2013'de en gereksiz ve ölü yatırım pre-render video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 şu son versiyondan bi gameplay görsek rahatlıycaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 şöyle bir şeyler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Sam said: gamespot haberi turn-based'in artık bazı konseptleri pauselanabilir real-time kadar başarıyla taşıyamadığı gerçeğini düşününce do not underestimate the power of the turn-based luke! bana sorarsanız hybrid bir motor yapmaya kalktıklarında (ornek xcom apocalypse) cok daha uzun surmesi dışında turn based in hiç bir negatif etkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 hibrid motorlarda başka sorunlar çıkıyor bu sefer, bkz fallout tactics, fallout 3, new vegas. turn-based oynanışta iş yapan build rt'de iş yapmıyor veya tam tersi. rt'nin yapılış şekli 7.62'deki gibi, tamamen rakamlar üzerinden dönen bir şekilde yapılmalı ancak. silahı kaldırıp nişan alana kadar kaç salise geçeceği bile bir hesaptan geçmeli ve karakterin stat'ına, eşyanın stat'ına, condition'lara göre etkilenmeli ve değişmeli, fallout tactics'teki gibi hard-coded tek değer koyunca saçma dengesizlikler beliriyor. sırf hangi silahın animasyonu en hızlı devreye giriyor bildiğim için multi'de turn'ü ben başlatıp yardırıyordum milleti. turn-based ise kendi başına zaten dengesizlikler, saçmalıklar furyası ve kaldıramıyor simülasyon noktasındaki oyunları, ja ve xcom serileri gibi. "düşmanın turn gelmeden nasıl işini bitireceğiz" mantığı ve burst ile rakibi ilk spotlayıp bitirme üzerine oynanıyor oyun. yoksa homm, aow, disciples, bunlarda turn-based olur tabii ki, çünkü yapıları ona elverişli ve ilk falanca açtı combatı diye kazanan kesin belli olmuyor. da alakasız bir başlıkta oldu bu yazı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ilk oynanış videosu geldi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 xcom EU'nun izometrik stratejisi yerine third person'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar