Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 fbi ajanı gibi tipler demiş, çizgi film demiş. shadow watch olacak elbette :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Syndicate de cok canavar oyundur :) Vakti zamaninin. Shadow Watch i da yeni gordum. Neler kacirmisim vay be :) Chicago 1930 - The Prohibition 'i cok begendim ama yine de, aksama deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 syndicate'de beyin yıkama makinası alıp tüm şehiri arkamıza takma gibi şeyler hatırlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Chicago 1930 u oynadim dun. Begenmedim. Daha inanilmazi artik nasil yazmissa adamlar, o grafiklerle bile arada yavasliordu oyun yani :) Saka gibi. Soyle de bir durum var ki, bu tur oyunlar, turn based olmali. Ya da en azindan X-Com: Aftermath, Afterlife v.s serisindeki gibi olmali. Her sey daha net, otomatik atis olacak v.s. Baydi beni hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Xenocide i ve UFO:AI i indirdim. Iki tane open source proje. Bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 sharky said: Xenocide i ve UFO:AI i indirdim. Iki tane open source proje. Bakalim. Abi bi bakta yorumlarını bekliyorum.Güzelse ilaç gibi gelir şu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Xenocide cok beta :) Direk gecebiliriz. UFO: AI basarili baya. Evet grafikler falan cok kaliteli degil simdi, ama X-Com un ruhunu iyi yansitmis. X-Com fanatikleri baya bir sevebilir. Silent Storm indirdim. Konsept farkli olsa da oynanis stili falan direk X-Com cok basarili olabilir. Onu da bir ara deneyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 UFO: AI 'in bir onceki surumunun promo videosu ; http://www.youtube.com/watch?v=HqWZe3FCliQ Su anda 2.3 e gecilmis. Surekli gelistiriyorlar, iyice kurcalamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ufo: ai için başlık açmıştım bir ara, belli bir noktada bitiyor oyun zaten. pek başarılı bulmadım taktik ekranını doğrusu. silent storm'ları oyna, onlar çok iyi. bir de 7.62 high caliber tavsiye ederim şiddetle. jagged alliance gibi ama oynanışı ufo aftermath vs serisi gibi. hatta ondan da başarılı, şu ana dek gördüğüm en iyi gameplay onda bu tarz. turn-based artık cazip gelmiyor bana hiç silent storm ve 7.62 oynadıktan sonra, çok eksik yanları var. reaction fire özellikle çok yetersiz. yoklukta gene oynarım o ayrı ama bence hepten real-time yapsalar en güzeli zaten turn-based gibi oynuyoruz conditional pause sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Silent Storm u aksama deneyecegim, 7.62 i de deneyeyim. Conditional pause olayi cok daha basarili bence de. Apayri bir zevk katiyor oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Bir de UFO: Extraterrestrials var X-COM serisine cok benzeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Evet beni acmadi pek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ben de ufo extraterrestrials gold'u oynuyorum şu ara, notebook'ta zar zor ancak o çalışıyor. :p ikincisini hazırlıyorlar, sanırım önümüzdeki yıla doğru çıkacak. o iyi olabilir belki, ilkinden bayağı ders çıkardılar ve gold'a bman's mod paketini eklediler ki onun sayesinde oyun fersah fersah iyileşmiş. ikincisinde de çalışması için aynı adamı işe almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Aftermath vs Aftershock vs Extraterrestrials vs Afterlight vs Alien Invasion dersek sizce en iyisi hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Afterlife var galiba en sonuncusu en iyisi o. Ama Aftermath, Aftershock, Afterlife serisinin hepsi en iyisi su anda UFO/X-Com serisinin. X-Com: Terror from the Deep fanatigi olarak soyluyorum hem de bunu yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 atmosfer ve taktik gameplay olarak cenega'nın ufo serisi en iyisi. stratejik olarak extraterrestrials. alien invasion'ı şahsen bunların hepsini bitirip bıkmadan önermiyorum. şöyle 7.62'yi yapanlar eski x-com'u portlasa dünyanın en iyi oyunu filan çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 UFO: Extraterrestrials in mod paketini falan denemedim tabii. Ama ciddi amator gozukmustu proje gozume. UFO: AI cok problemli bu arada, oynadikca anliyor insan :) Guzel fikirler var, ama henuz hayata gecirilmemis ya da gecirilirken yarim yamalak gecirilmis cok olay var. Gelismesini beklemek lazim biraz. 7.62 i fazla ovdun ya, oynamak farz oldu bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 7.62 için destan yazdığım başlık :) 7.62 benim şahsen 2009'da en çok keyif aldığım oyundu. tek şikayet ettiğim tarafı oyun bitince bitiyor, devam edilemiyor. :/ bir de hayranların hazırladığı yamayı kesin kullanmak gerek. çok çöküyor devamlı aksi halde. ufo et gold'u da deneyebilirsin tekrar dediğim gibi, ince ayar çekerek x-com ufo defense gibi oluyor hayli. ama dediğim gibi ikinci oyun daha sağlam olacak herhalde. ve evet dediğin gibi bu oyunlar yeni yetme ve düşük bütçeli doğu avrupa şirketleri tarafından hazırlandığından bug ve kalite eksikliği sorunları olabiliyor ama yılmamaya alıştırdım kendimi. abd bıraktı çünkü bu türü artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Agzimin sulari aka aka Silent Storm u oynadim. Super oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=v8otmMpaIdQ&feature=player_embedded (td) 5 yıllık oyun sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bu oyuna random bir isim vermek varken "XCOM" dediklerinde kazanmayi amacladiklari mali avantaj hakkinda yazilacak bir rapor, bu oyundan daha fazla ilgimi cekiyor acikcasi. hangi akla hizmet yola ciktilar, hangi business dehasi bu fikri atti cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ^ /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Strateji oyunlari yasadigimiz caga uygun degilmis: http://www.mcvuk.com/news/read/interview-christophhartmann-2kgames/082216 "The '90s generation of gamers all love X-COM and we own the IP, so we thought 'OK, what do we do with it?' Every studio we had wanted to do it and each one had its own spin on it. But the problem was that turn-based strategy games were no longer the hottest thing on planet Earth. But this is not just a commercial thing -- strategy games are just not contemporary." Adam bunu yeni X-COM'dan bahsederken soyluyor ama basinda oldugu 2K, Civilization 4 ve 5'in de yayimcisi. Bir sonraki Civilization da God of War tarzinda olur artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 said: Look at someone old school like Ray Charles, if he would make music today it would still be Ray Charles but he would probably do it more in the style of Kanye West. http://www.screenhead.com/wp-content/uploads/2008/09/no-country-for-old-men-tommy-lee-jones1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 "Christoph Trollmann" said: strategy games are just not contemporary http://dd10chan.vizze.net/src/130521666372.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar