Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Bureau: XCOM Declassified

Sam

Öne çıkan mesajlar

gamespot haberi

shooter birşeye benzer mi bilmiyorum ve ilgimi de çekmiyor pek ama ilk oyunlar gibi, makro ölçekteki strateji yönetimi sulandırılmamış bir squad tactics oyunu yapılırsa değmeyin keyfime!

öte yandan doğru olsa bile firaxis'in bunda ne kadar başarılı olabileceği ve turn-based'in artık bazı konseptleri pauselanabilir real-time kadar başarıyla taşıyamadığı gerçeğini düşününce biraz da endişelendim henüz netlik kazanmamış olsa da.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
topiği açılmamış sanırım bunun.
http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-xcom/101214
Bioshock'un yapımcılarından yeni oyun geliyor.

Bildiğimiz X-Com serisiyle alakası yok gördüğümüz kadarıyla, ama uzaylıların sistematiği çok hoşuma gitti.
Obelisk gibi bir duruma gelip saldırıyorlarmış.
Evlerin içinde ise balçıklarla uğraşıyormuşuz.
Obelisk olayı çok hoşuma gitti, çok gizemli bir hava katmış. Ama keşke evlerin içinde balçıklardan başka şeyler de olsa, aynı gizemli havayı orda da sergilese. Sanırım korku öğeleri katmak için de yapmış olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda gördüğüm en kötü 'reboot', isim hakkının bu kadar utanmazca zerre kadar alakası olmayan bir oyunda kullanıldığını görmemiştim daha önce. gameplay, setting, hikaye, hiçbirinin zerre alakası yok. dahası su üstünde geçen bioshock klonu olmuş resmen, logo fontuna kadar kopyalamışlar.

bu kadar arsızlığa midem bulandı..
Sosyal ağlarda paylaş

bu sakin halim, ilk gördüğümde rage ile başlığı "isim hırsızı çakma bioşok" olarak değiştirip fps bölümüne şutlamayı düşündüm. gameplay paso fps olarak açıklanırsa son kısmını gerçekleştreceğim gene.

net'teki tepkiler de benimki gibi olmuş hep.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bu eski xcoma benzer bi oyun vardı. gene uzaylılarla ilgili bir turn based oyun. Biraz daha sanki karakterler bakımından ajanlı bir oyundu ama olmayada bilir hani kesin emin değilim. Bir de fox kids de bir uzaylı çizgi filmi vardı. Her biri farklı özelliklerde 3-5 ajan vardı her bölümde farklı farklı uzaylı vakalarını çözerlerdi fln
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de strateji olmasini tercih ederdim ama zaten X-COM serisi daha once de strateji turunun disina cikmisti. Apocalypse'den sonra en az iki tane farkli oynanisa sahip oyun yapilmisti. Pek de begenen olmamisti sanirim.

Bu yeni cikacak oyun X-COM'dan bekledigimizi vermese bile, bagimsiz bir oyun olarak bakildiginda fena gorunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

pc gamer röportajında "tek bir üssünüzde elerium'la araştırma yapacaksınız ve yanınızda iki tane ajan gezdireceksiniz" demişler ki ben "mass effect 2 meets bioşok" diye yeniden adlandırdım oyunu bunun üzerine.

günün rage odağı olarak bunu seçtiğimden forum forum geziyorum, çok iyi yorumlar var şunun gibi:
said:
I know it sucks, I felt the same way about the Alien vs Predator movies, you just have to do your best to ignore the new crap and savour the good old stuff like Cameron's "Aliens" and the Arnie-tastic "Predator" GEEEHT TOOUUUU DAUUGHH CHOOOPPPPAAAA!! -GG-GGOOOOW! GOOOWWW NAAAOOOW!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...