Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 gamespot haberi shooter birşeye benzer mi bilmiyorum ve ilgimi de çekmiyor pek ama ilk oyunlar gibi, makro ölçekteki strateji yönetimi sulandırılmamış bir squad tactics oyunu yapılırsa değmeyin keyfime! öte yandan doğru olsa bile firaxis'in bunda ne kadar başarılı olabileceği ve turn-based'in artık bazı konseptleri pauselanabilir real-time kadar başarıyla taşıyamadığı gerçeğini düşününce biraz da endişelendim henüz netlik kazanmamış olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 X-Com 3 oynadığım ilk cd oyunlarından birisiydi. İlk defa ufoya çıkarma yaptığım zaman yaşadığım korkuyu başka hiç bir oyunda göremedim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Oy oy oy bomba haber. Gerçi Sid kolaya kaçıp eskisinin yeni grafikli kopyasını yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 eskisinin yeni graifli kopyası bile oynanır valla, geçen hafta bir oynamayı denedim ama birşey anlaşılmıyor grafiklerden taktik ekranında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Enforcer gibi değil de, ilk ufo defence'in yenisini yapsalar (yapmaya çalışıp batırmasalar bu sefer, harbi yaposalar adam gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 tftd de olur valla ben en çok ikiyi seviyorum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 topiği açılmamış sanırım bunun. http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-xcom/101214 Bioshock'un yapımcılarından yeni oyun geliyor. Bildiğimiz X-Com serisiyle alakası yok gördüğümüz kadarıyla, ama uzaylıların sistematiği çok hoşuma gitti. Obelisk gibi bir duruma gelip saldırıyorlarmış. Evlerin içinde ise balçıklarla uğraşıyormuşuz. Obelisk olayı çok hoşuma gitti, çok gizemli bir hava katmış. Ama keşke evlerin içinde balçıklardan başka şeyler de olsa, aynı gizemli havayı orda da sergilese. Sanırım korku öğeleri katmak için de yapmış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hayatımda gördüğüm en kötü 'reboot', isim hakkının bu kadar utanmazca zerre kadar alakası olmayan bir oyunda kullanıldığını görmemiştim daha önce. gameplay, setting, hikaye, hiçbirinin zerre alakası yok. dahası su üstünde geçen bioshock klonu olmuş resmen, logo fontuna kadar kopyalamışlar. bu kadar arsızlığa midem bulandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hehe sakin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bu sakin halim, ilk gördüğümde rage ile başlığı "isim hırsızı çakma bioşok" olarak değiştirip fps bölümüne şutlamayı düşündüm. gameplay paso fps olarak açıklanırsa son kısmını gerçekleştreceğim gene. net'teki tepkiler de benimki gibi olmuş hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Grafige abandik, gerisini dusunmedik oyunu olmus bu. X-Com nere, bu oyun nere.. Peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 halk bunu seviyor halk bunu istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Beyler bu eski xcoma benzer bi oyun vardı. gene uzaylılarla ilgili bir turn based oyun. Biraz daha sanki karakterler bakımından ajanlı bir oyundu ama olmayada bilir hani kesin emin değilim. Bir de fox kids de bir uzaylı çizgi filmi vardı. Her biri farklı özelliklerde 3-5 ajan vardı her bölümde farklı farklı uzaylı vakalarını çözerlerdi fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bureau of alien detectors diyorsun sanırım. güzel çizgi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Ben de strateji olmasini tercih ederdim ama zaten X-COM serisi daha once de strateji turunun disina cikmisti. Apocalypse'den sonra en az iki tane farkli oynanisa sahip oyun yapilmisti. Pek de begenen olmamisti sanirim. Bu yeni cikacak oyun X-COM'dan bekledigimizi vermese bile, bagimsiz bir oyun olarak bakildiginda fena gorunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 trailer herşeyiyle bioshock cash in diyor. Sam'e hak verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 pc gamer röportajında "tek bir üssünüzde elerium'la araştırma yapacaksınız ve yanınızda iki tane ajan gezdireceksiniz" demişler ki ben "mass effect 2 meets bioşok" diye yeniden adlandırdım oyunu bunun üzerine. günün rage odağı olarak bunu seçtiğimden forum forum geziyorum, çok iyi yorumlar var şunun gibi: said: I know it sucks, I felt the same way about the Alien vs Predator movies, you just have to do your best to ignore the new crap and savour the good old stuff like Cameron's "Aliens" and the Arnie-tastic "Predator" GEEEHT TOOUUUU DAUUGHH CHOOOPPPPAAAA!! -GG-GGOOOOW! GOOOWWW NAAAOOOW!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 X-com Microprose'dan alınır arkadaşım. Ayrıca X-com interceptor'a da bok atmayın breh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Apocalypse gibi bir şey gelirse işten istifa ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 x-com bilenlere sormak lazım.. x-com un taktik ekranına benzer , çizgi film grafikleriyle FBI benzeri bi örgütü yönettiğimiz bir oyun vardı. hatırlayan var mıdır? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Tom Clancy Shadow Watch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yeni enforcer geliyomuş zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 tunch said: x-com bilenlere sormak lazım.. x-com un taktik ekranına benzer , çizgi film grafikleriyle FBI benzeri bi örgütü yönettiğimiz bir oyun vardı. hatırlayan var mıdır? :) Bu oyun olabilir mi? http://www.microids.com/en/catalogue/23/chicago-1930-the-prohibition.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Oha cok bomba oyunmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ya da syndicate? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar