MuDo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Horizon said: Coder pkk ve kürtleri aynı kefeye koyman hiç hoş değil. Pkk sempatizanı kürtler dersen ya da direk pkk sempatizanları dersen daha doğru olur. Cidden merak ediyorum nerede göremiyorum onlarla aynı kefeye koyamadığım kürtler.. Ancak çıkar televizyona apo itiyle atamızı karşılaştırır sizin önderiniz oysa bizimkide bu der yada it sürüsü gelir kandilden onlara alkış tutarlar.. La yürüyün gidin yetti artık alayına rest.
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 MuDo said: Horizon said: Coder pkk ve kürtleri aynı kefeye koyman hiç hoş değil. Pkk sempatizanı kürtler dersen ya da direk pkk sempatizanları dersen daha doğru olur. Cidden merak ediyorum nerede göremiyorum onlarla aynı kefeye koyamadığım kürtler.. Ancak çıkar televizyona apo itiyle atamızı karşılaştırır sizin önderiniz oysa bizimkide bu der yada it sürüsü gelir kandilden onlara alkış tutarlar.. La yürüyün gidin yetti artık alayına rest. Öeh, güzel arkadaşım her birey kendini milletinin malı olarak görmek zorunda değil. Nasıl Türk kökenli kişiler saçma sapan işler yapınca ağlayıp Türkler böyle değil demiyorsak Kürt'lerinde öyle yapmama hakkı var.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Türkiye gibi bir ülkede çocuğunun adını "Kürdistan" koyan adam anca gerizekalıdır.
MuDo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Sylian said: MuDo said: Horizon said: Coder pkk ve kürtleri aynı kefeye koyman hiç hoş değil. Pkk sempatizanı kürtler dersen ya da direk pkk sempatizanları dersen daha doğru olur. Cidden merak ediyorum nerede göremiyorum onlarla aynı kefeye koyamadığım kürtler.. Ancak çıkar televizyona apo itiyle atamızı karşılaştırır sizin önderiniz oysa bizimkide bu der yada it sürüsü gelir kandilden onlara alkış tutarlar.. La yürüyün gidin yetti artık alayına rest. Öeh, güzel arkadaşım her birey kendini milletinin malı olarak görmek zorunda değil. Nasıl Türk kökenli kişiler saçma sapan işler yapınca ağlayıp Türkler böyle değil demiyorsak Kürt'lerinde öyle yapmama hakkı var. Türk'ler aklı selim insanlar ki dağlarda domuz gibi gezmezler. O yüzden ağlayıp sızlayacak bir durumlarıda yoktur. Kürt kökenli insanlar o kadar bariz kendini ortaya çıkardı ki son yıllarda artık "bize soykırım yapın" diye bağırıyorlar resmen. Bu memleketin beraber kazanıldığını unutup toprağına bayrağına durmadan saygısızlık yapıyorlar. Doğuda karakol taşlatıp, memleketin güvenlik güçlerine çocukları alet ederek saldırıyorlar. Millet salak mı ki o çocuklar anne ve babalarının rızası olmasa öyle işler yapmayacağını anlayamacak? Kimi kandırıyorsunuz hemşerim siz bize kardeşlik hikayeleri anlatıyorsunuz yıllardır. Milletin hep birden uyanması gerekir evet faşizm 21. yüzyılda bu konu için çözümdür. Bana insan hak ve özgürlüklerini dağdaki domuzları savunacaksan anlatma. İnsan hak ve özgürlükleri benim vatanımı savunan Mehmetçiğe sıkılan ilk kurşundan itibaren başlar anlatabildim mi?
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Bunların hicbiri pasaportla kalmıyor memlekette hepsinin nüfus cüzdanında Türkiye vatandaşı yazıyor beğenmeyen iptal ettirip sevdiği milletin nüfusuna geçebilir.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 cCc Dalimizi kiranin agacini kokunden sokeriz cCc
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Theridone said: cCc Dalimizi kiranin agacini kokunden sokeriz cCc *Redeagle Theridone'un dalını söker* Kavga çıkarasım var :D
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Adres ver yada cumhuriyet caddesindeki genclik parkina gel. Delikanli ol bilae. cCc
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Şimdi burada türkler dolandırıcıdır dese ne olur onu düşünüyorum , ya da türkler barbardır dese..
MuDo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 İşte burada çok güzel görebilirsin genelleme yapılmaması gerektiğini ama kürtler için aynı konu söz konusu değil malesef :)
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Horizon said: Şimdi burada türkler dolandırıcıdır dese ne olur onu düşünüyorum , ya da türkler barbardır dese.. dusunmek taraf olmaktir derim
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 MuDo said: İşte burada çok güzel görebilirsin genelleme yapılmaması gerektiğini ama kürtler için aynı konu söz konusu değil malesef :) Seninle tartışmaya gerek olmadığını anladım. Sen aynen genellemeye devam edebilirsin. Kendi ayıbın. said: Forum Kuralları 3. Din, dil, ırk, cinsiyet ve sınıf ayrımı yaparak insanları küçük düşürmeye ve rencide etmeye yönelik mesajlar foruma gönderilemez. Unbannable said: en iyi kürt ölü kürt mudo said: Türk'ler aklı selim insanlar ki dağlarda domuz gibi gezmezler. O yüzden ağlayıp sızlayacak bir durumlarıda yoktur. Kürt kökenli insanlar o kadar bariz kendini ortaya çıkardı ki son yıllarda artık "bize soykırım yapın" diye bağırıyorlar resmen. Bu memleketin beraber kazanıldığını unutup toprağına bayrağına durmadan saygısızlık yapıyorlar. Doğuda karakol taşlatıp, memleketin güvenlik güçlerine çocukları alet ederek saldırıyorlar. Millet salak mı ki o çocuklar anne ve babalarının rızası olmasa öyle işler yapmayacağını anlayamacak? Kimi kandırıyorsunuz hemşerim siz bize kardeşlik hikayeleri anlatıyorsunuz yıllardır. Milletin hep birden uyanması gerekir evet faşizm 21. yüzyılda bu konu için çözümdür. Bana insan hak ve özgürlüklerini dağdaki domuzları savunacaksan anlatma. İnsan hak ve özgürlükleri benim vatanımı savunan Mehmetçiğe sıkılan ilk kurşundan itibaren başlar anlatabildim mi? BulletRide said: Bence kürtlerden kürdan yapalım
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Abi kürt değilim ama bu kadar ağır konuşmayın yani ayıp böyle genelleme yapmak. Tamam kürt arkadaşım falan da yok bildiğim ama tanımasamda görmesemde duymasamda böyle genelleme yapılmaz hepsi ölsün kürdan yapalım asalım keselim yani bizler okumuş insanlarız en azından öğrenciyizdir yani patinin genel kullanıcı kitlesini düşününce. Bizler birbirimize böyle davranırsak biter gider bu ülke ya. Teröre lanet edelim her türlü teröristlere sövelim fln da abartıp ırkçılık yapmayalım yakışmıyor patiye böyle ağır cümleler. gazı alınmamış bebişleriz patileriz biz biraz kalitenizi gösterin ya şu söylediğiniz şeylere bakın. küçük düşünmeyin, basit düşünmeyin düşman olmak isteyenleri kazanmaya çalışın siz onların seviyesine asla inmeyin. bu millet ırkçı olmamıştır her zaman asil olmuştur. biz ne moğollar gibi milleti yaktık. ne voyvoda gibi zevk için adam öldürdük ne de hitler gibi soy kırım yaptık ne de amerika gibi 2 şehri atom bombasıyla vurduk. her zaman asil ve adil olduk. kendinize türk diyorsanız türk gibi davranın. bu kadar basit insanlar olmayın, oyuna gelmeyin. bizler onlar gibi olmayacağız, olmamalıyız.
stu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 BulletRide said: Bence kürtlerden kürdan yapalım hitler yahudilerden sabun yapmış, bence kürtlerden de gayet kürdan yapılabilir arkadaş haklı
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Biraz popo ister o is.. Ne 2. Dunya savasindayiz, nede burasi yahudilerin sonradan geldigi almanya.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Kürdan odundan yapılıyor zaten, bu mesajı ciddiye alanlardan yapalım en iyisi.SDF
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Kürtler sevsen sevilmez, sevsen sevilmez sevmeye gelmez tuhaf adem oğullarıdır yinede ırkçı olmayalım, faşist olmayalım. Onlarda evrim sürecinin bir parçası tıpkı bizler gibi aramızdaki farklar çok olabilir onları hor görmeyelim ve hepimiz kürt sevicisi olalım. Eğer olmazsak horizon hepimizi ışın kılıcıyla döver ya da yönetime minik bir bebek misali şikayet eder ok ? dfsadewrdasd
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Tiksindim buraya atılan mesajları görünce.
Öne çıkan mesajlar