Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Geliyorsaniz soylesenize ya, biz de son donemde pvp karakterleri yaptigimiz icin baydik biraz. Charisma 1 oldugundan beraber takilamiyorduk. Yardim isteyenlere base'imizi acariz. Ulasin bana. Vent'e gelin vs. Mortis noob'u 5 dk oynadi, oyuna etmedigi laf kalmadi. Fallout'u haketmiyor. Adam turn based'e laf atti ya. /ignore ladim zaten. @yunusemre, o bizim base'in kuzey dogusunda junk cikardigimiz yerde harita degistir surekli. Uzerine geldiginde el isareti cikan agaclari kesebiliyorsun. Base'de 3. dolapta Hatchet var al onu cos. Yardim isteyenlere her turlu yardimi yapabiliriz. Oyunda eger nasil bir sekilde oynamak istediginize karar verdiyseniz gerekli buildi onerebilirim. Yanlis buildle oynayinca biraz bosa oynaniyor. Casual oynasaniz bile duzgun build lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 sniper buildi lazim bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Tek basina mi oynican ? Cunku o zaman, char 3 alman lazim ya da mentat bulurum ben diyorsan char 1 yapacaksin sehirde fln npclerle konusmak icin. Trait: Small Frame , Chem Reliant Stat: 5 7 4 3 6 10 6 (tek takilcam diosan) 5 9 4 1 6 10 6 bize katilirim diyorsan, cunku soyle baska oynayanlar olursa sehirlere gitmene gerek kalmiyor. npclerle konusmak da gereksiz oluyor. Skill: Small gun, first aid, outdoorsman ( once small guns'i 100 yap sonra outdoors'u 100 yap, geriye kalan tum puanlarini small guns'a vereceksin 230 235'e getirmen lazim en az ki anca oluyor zaten) Neden Chem Reliant dersen, oyunda sniper'in olayi max range'den eyeshot cekip knockdown yapmak suan icin. Ama eger rangedeyseniz karsilikli biriyle, direkt right hand'e calisip silahini dusurup - elini criple etmeye calisman gerekiyor. Bunu silah tasiyan tum humanoidlere yapabilirsin. Neyse Chem olayina geri donelim, olay range ve aim shot oldugundan Max AP ve Max Per'e ulasman gerekiyor. Bu yuzden nuka cola ve cigarette sart. Diger sorabilecegin, luck min 6 yoksa diger postlarda gordugun olaylar cok oluyor, silah dusurme fln. Agi 10 sart zaten. Int 6 sharpshooter icin gerekiyor. Perkler icin de: lvl3 awereness veya quick recovery, lvl 6 more crits, lvl 9 sharpshooter, lvl 12 lifegiver, lvl 15 more crit-better crit-life giver(senin oynamak istedigin sekille alakali bu secim), lvl 18 Better Rate of Fire, lvl 21 More Crits. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Bu akşam yüklüyorum ben de, umarım cdyi kaybetmemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Ha ben finesse'ciyim dersen, cok knockdown yaparsin ama dmg'in %30 dusuk olacak her zaman. En dandik karakter bile metal armor giymis gibi dmg reduce yapacak. Finesse'li build yaparsan support karakter olursun sadece cunku dmg'in yeterli gelmez cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Vent kurun beraber takilalim, bu gazla digerleri de oynar yani. 5-6 kisi ekiple ava cikmak cok eglenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Character Planner'i yapan adam bir baska guzel olaya imza atti bu arada. Cok faydali bir encounter finder yapmis bu sefer. http://www.nitue.net/fef/index.php Yeni baslayanlar icin, once Mantis'lerle lvl 2-3 olun. Sonra direkt Molerat spawnlariyla cok rahat lvl 10 olursunuz casual olarak bile 2 gun yeterli. Biraz lvl alin cosalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Dünden beri çok abzürt seviyede fazla şekilde oynuyorum. Map bazen takılıyor biryere kıpırdayamıyor belli yönlere. Birde oda istiyorum birtane oda veren yok, sağda solda res lenmekten gına geldi. Hertür dayağı yedim, soyuldum, taciz edildim. Mükemmel bir oyun olmuş gerçekten, havasını hissettiriyor yani. Bir noobun başına gelebilecek talihsizliklerin hepsini hemen hemen yaşadım, fakat yılmadım. Normal bir player yılardı diye düşünmekteyim.Fallout aşkı işte. En sonda tam cadırımı dikme planları yaparken 8 tane hide ile öldüm ya yüregim parcalandi. Neyse en son tüccar soyan mafya kılıklı uyuşturucu şehri new reno mensuplarına rastladım. Hem tüccarları hem mafyayı öldürdüm çapraz ateşte. Sonra birde player geldi ki ganimet içinde onunla çarpıştık. 1 canla ayakta kaldım gerçekten ve sanırım noob zengini olmuş olabilirim de eşyaları sağ salim gidip satabilirsem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Vay anasını avradını sevdiğim. Evime geldim azbiraz oyniyim dedim. NCR de elimde silahla dalmisim düsüne düsüne geziyorum. Admaların ayarladığı gerizekalı görme mesafesi yüzünden adamlar uzaktan uzaktan uyardılar beni herhalde ama ben görmedim loglardada öyle birşey yok. Sonra tak tuk. Gitti 2k paralık silah ve radio.. O götümü yırtarak topladığım yüzlerce mermiyi ve stimpackleri sayamiyorum bile. Soğudum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 iste bu yuzden tek basina baya hardcore oyun. Base fln olmasi lazim rahatca oynamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 sezgin sen bana kızıon ama ben falloutu zamanında da bu yüzden oynayamamıştım belki deişmiştir hislerim die denedim de o böle combatta kitlenince ve sürekli mal mal kaçınca çok baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ya guzel de lvl1 sin, beklentin nedir ? one shot cekmek mi yumrukla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 yok abi o değil sorunum sorunum round base olması içim bayio bide zamanıdna oynamadıım için hani fanı olduum bi oyun olsa tolere edebilriim de öle bi durum olmadıından pek dayanamadım ehuehu yoksa hardcore game oynamayı biz de bilioz abi bearber oynadık o kadar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 o zmn DAOC oyna :) bende 40 yılda 1 kere gircem ama işte maksat insanlarla birlikte olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jchan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 valla helal olsun adamlara, hep keşke fallout'un onlinenını yapsalar derdim hiç araştırmamıştım yapmışlar haberim yok :) iniyor client en yakın zamanda bende aranızdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jchan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 oyunda prefences kısmını kapatmışlar always run ayarı nasıl yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Yapamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jchan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Fallout 1-2 nin fanıyım ama oyun bayma noktasına getirdi beni, bir yerden bir yere sağ salim gitmek mümkün değil tam birşeyler alıyorum tipin birine denk gelip ölüyorum. Bende mi bir sorun var anlamadım gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 stimpak said: Şu adresteki updater dosyasını da indirip fonline klasörünün içine atıp çalıştırıyoruz, 3 adet dat dosyası indirecek. Begin checking... Can't connect to update server. Checking end. diyor ısrarla. updater 94.103.86.46:4040'a (default) ayarlıyken de, 94.103.87.42:2238'e ayarlıyken de aynı sonuç. ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 hic updater fln indirmeyin ben anlattim yukarda, oyunu kuruyorsun tek bir client kuruyorsun her sey halloluyor. onlar eski bilgiler. takilmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Uploaded with ImageShack.us ana menü bu şekilde çıkıyor, 2. tuş karakter yaratma ekranı sanırım ama orda da tüm yazılar erör. edit: esrarengiz bir şekilde sorun kendiliğinden çözüldü. ip'yi falan elleşmedim. değiştirmem gerekiyor mu paticik ekibine katılmam için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jchan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 O ekran clienti kurduğum da bende de çıktı, orayı enter diyerek geçtim hesap oluşturdum sonra düzeldi :) ip'yi değiştirme orda oynuyor herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 updateleri bitirince duzelmisti o hata ekrani bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Hayatımı söndürdünüz arkadaslar öncelikle bunu belirteyim :) . Bu oyun biraz daha gelisirse su ana kadar oynadıgım en iyi mmorpg olabilir benim açımdan (world of warcraft zaten pek ısınamamıstım , ama age of conan oldukça iyiydi bence). Oynayan varsa nasıl katılabilirim size , tek basına da keyifli bir survival oluyor ama çok yalnızım be atam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jchan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Ben bırakma evresindeyim bir başıma 10dk dan fazla hayatta kalamıyorum. Bütün fallout single player karizmam bugün peşimde laser gunla tarlada kovaladıklarında son buldu :D Bir de sorum olsun bu 10 tane inek derisini topladıktan sonra nasıl çadır kuruyoruz? Bu arada oyundaki ismim Jkhan rastlaşırsak tanırsınız :) genel de ncr çevresindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar