odiflame Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 fethoda teknolojiye uydu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 4 haftadır tuttuğum pati istatistiklerine göre, öğrenci ve işsizler şuanda fosur fosur uyuyor. işe gidenler de sigaradan 5 bilemedin 10 dakka sonra gelicekler. facebook, mail derken bu topiğe ilk post 9.45te gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 fede said: 4 haftadır tuttuğum pati istatistiklerine göre, öğrenci ve işsizler şuanda fosur fosur uyuyor. işe gidenler de sigaradan 5 bilemedin 10 dakka sonra gelicekler. facebook, mail derken bu topiğe ilk post 9.45te gelir asdasgfasdas nasıl güzel bir tespit bu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Haha hakikaten iyi tespit ancak ben bir öğrenci olarak okula erken gelip anfide yer kapıp şimdi bilgisayardan post atıyorum. Topiğin ne olduğunu bilmeden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hmm öğrenci değilim, işsiz değilim, işe 12 cıvarı gidiyorum, sigara kullanmıyorum... kısaca istatistiğin içine etmiş oluyorum bu halimle. yine de dediğin süre içinde mesaj attım. başarılı yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 zengin öğrencileri ve bazı istisnaları saymıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 45 olmadan yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Madem imza taklit etmek bu kadar kolay bundan sonra bütün iç yazışmalarda noter de hazır bulunsun o zaman. Gerçi o zaman da fetocular notere sızar, olmadı noterin mührünü çalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Odi kendini fazla zorlamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 noterin muhrunu calmaya ne gerek war ki hapishanedeki adam icin vekaletname veren noterler war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 e şimdi böle bir makina yapıldıysa, imzanın hiç bir geçerliliği kalmaması lazım. ya da bu makina yasa dışı olması lazım. ya da bu makina yasaklanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 http://img2.imageshack.us/img2/5307/clip1821.jpg abi ben bunu daha çok tutuyorum. adamı bağlıyorsun cihaza, tüm sinir sistemini ve beynini ele geçiriyorsun, imzayı kendi isteğiyle atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 İmplant var yahu , ona da gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Yalnız bu belge çıktıktan sonra söylenenleri düşünüyorum da, sırasıyla: Belge yalan, böyle birşey olamaz Belge fotokopi, hukuki hükmü yok (buna birşey demiyorum) Belge kağıt paçavrası Bir Albay böyle bir belge hazırlayamaz Adli tıbbı satın almışlar İmza makinesi var zaten, imza hükümsüzdür. Tu bi gontinued Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bunu devlete uyguluyorsun, ne istersen yaptırabiliyorsun o devlete ama tabi biraz pahalı bireysel kullanıcı için değil daha çok devletler kullanıyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Wispy said: Yalnız bu belge çıktıktan sonra söylenenleri düşünüyorum da, sırasıyla: Belge yalan, böyle birşey olamaz Belge fotokopi, hukuki hükmü yok (buna birşey demiyorum) Belge kağıt paçavrası Bir Albay böyle bir belge hazırlayamaz Adli tıbbı satın almışlar İmza makinesi var zaten, imza hükümsüzdür. Tu bi gontinued Asker yapamaz değil de, daha çok insanların rahatsız olduğu şey birileri Kürt açılımını ağzına yüzüne bulaştırınca bu belgenin ortaya çıkıp gündemin değiştirilmesi. Yoksa eğer darbeci birileri varsa askeriyede bulunsun, yargılansın, cezası neyse verilsin. Olayın sonuna kadar gidilsin. Yeter ki olay sulandırılmasın,ciddiyetsizleştirilmesin. Hukuk herkese adil davransın. (Deniz Feneri davasındaki süper hassasiyetler Ergenekon'da da gösterilsin mesela.) Ya da teröristlerin mobil mahkemelerde "pişman değilim deyip" pişmanlık yasasından yararlanıldığı, söylenmesi suç olan sözleri söyleyip serbest bırakıldığı bir ülkede, karakola çağrılsa seve seve gidecek olan bu ülkenin aydınları sabaha karşı sanki ertesi gün bomba patlatacak teröristmiş gibi baskınlarla içeri alınmasın. İstenilen tek şey adalet. Yargı üzerinde baskı olduğu sürece böyle birşey gerçekleşmez. Darbeyle falan çözümü beklemek de gerçekten çok saçma. Yeterince çekmedik mi darbelerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 zamanlama komplosuna da ayrı hastayım ya. bence domuz gribini de feto yollamış açılım sıkıntıya girdiği için gündemi değiştiriyolar bak bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 o kadar şeyin içinden zamanlama dikkatini çekti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 umuyorum ki Genelkurmay başkanları bu işin içinde değildir ,yoksa bunun sorumluluğunu gerçekten kaldıramazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bu makinaları bir çok firma, kurum kullanıyor. ama sanmıyorum her rütbeli askerin imza kartuşları olsun bunu kullanmak için. bunlar genelde 100 lerce hatta 1000 lerce belgeyi imzalamak için. amerikan başkanı bile kullanıyor bu aleti. beyaz saray belgeselinde görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sözcü bizden haber araklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Islak imza makinesine çok sevindiler ama; 'kara propagandacılar' yine üzülecek 'İrtica ile Mücadele Eylem planı' (AKP ve Gülen'i bitirme Planı)'na destek veren ve planda "Kara propaganda" yapılması için kullanılan medya uzantıları şimdi de "Islak İmza Makinesi"ne sarıldı. Ancak bu makine düşündükleri gibi değil. Haberin Devamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bir imzanının makine veya bir insan tarafından atıldığını tespit etek uzmanlar için çok zor olmasa gerek..problem adli tıp kurumunun yapısında ama.. adamlar raporun ahzırlanmasından önce, olayı inceleyecek kurul üyelerinin atamasını yapıyor, atama usulüyle üyeleri belirliyor. çok pis işler dönüyor, çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar