Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gel vatandaş gel ıslak imzada atan ve irticayı durdurma planı hazırlayan icat imza dönergeci

odiflame

Öne çıkan mesajlar

Yalnız bu belge çıktıktan sonra söylenenleri düşünüyorum da, sırasıyla:

Belge yalan, böyle birşey olamaz
Belge fotokopi, hukuki hükmü yok (buna birşey demiyorum)
Belge kağıt paçavrası
Bir Albay böyle bir belge hazırlayamaz
Adli tıbbı satın almışlar
İmza makinesi var zaten, imza hükümsüzdür.

Tu bi gontinued
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Yalnız bu belge çıktıktan sonra söylenenleri düşünüyorum da, sırasıyla:

Belge yalan, böyle birşey olamaz
Belge fotokopi, hukuki hükmü yok (buna birşey demiyorum)
Belge kağıt paçavrası
Bir Albay böyle bir belge hazırlayamaz
Adli tıbbı satın almışlar
İmza makinesi var zaten, imza hükümsüzdür.

Tu bi gontinued

Asker yapamaz değil de, daha çok insanların rahatsız olduğu şey birileri Kürt açılımını ağzına yüzüne bulaştırınca bu belgenin ortaya çıkıp gündemin değiştirilmesi. Yoksa eğer darbeci birileri varsa askeriyede bulunsun, yargılansın, cezası neyse verilsin. Olayın sonuna kadar gidilsin. Yeter ki olay sulandırılmasın,ciddiyetsizleştirilmesin. Hukuk herkese adil davransın. (Deniz Feneri davasındaki süper hassasiyetler Ergenekon'da da gösterilsin mesela.) Ya da teröristlerin mobil mahkemelerde "pişman değilim deyip" pişmanlık yasasından yararlanıldığı, söylenmesi suç olan sözleri söyleyip serbest bırakıldığı bir ülkede, karakola çağrılsa seve seve gidecek olan bu ülkenin aydınları sabaha karşı sanki ertesi gün bomba patlatacak teröristmiş gibi baskınlarla içeri alınmasın. İstenilen tek şey adalet. Yargı üzerinde baskı olduğu sürece böyle birşey gerçekleşmez. Darbeyle falan çözümü beklemek de gerçekten çok saçma. Yeterince çekmedik mi darbelerden?
Sosyal ağlarda paylaş

bu makinaları bir çok firma, kurum kullanıyor. ama sanmıyorum her rütbeli askerin imza kartuşları olsun bunu kullanmak için. bunlar genelde 100 lerce hatta 1000 lerce belgeyi imzalamak için. amerikan başkanı bile kullanıyor bu aleti. beyaz saray belgeselinde görmüştüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Islak imza makinesine çok sevindiler ama; 'kara propagandacılar' yine üzülecek

'İrtica ile Mücadele Eylem planı' (AKP ve Gülen'i bitirme Planı)'na destek veren ve planda "Kara propaganda" yapılması için kullanılan medya uzantıları şimdi de "Islak İmza Makinesi"ne sarıldı. Ancak bu makine düşündükleri gibi değil.

Haberin Devamı..
Sosyal ağlarda paylaş

bir imzanının makine veya bir insan tarafından atıldığını tespit etek uzmanlar için çok zor olmasa gerek..problem adli tıp kurumunun yapısında ama..

adamlar raporun ahzırlanmasından önce, olayı inceleyecek kurul üyelerinin atamasını yapıyor, atama usulüyle üyeleri belirliyor. çok pis işler dönüyor, çok...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...