razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 olmucam, bana bişi olmaz. OKEY Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Absolut said: Devletin biraz daha açıklama yapması lazım aşı konusunda yani şu kadar denekte denendi şu kadar yan etki oldu bu kadar iyileeşme oldu falan filan. bunun yanında üniversite hastanelerine de birer numune göndermeli ve onlardan da test yapmalarını istemeli. bu ülke, şarbon testini zarf açıp üfleyerek yapan sağlık bakanları gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yaptıkları tek açıklama AŞI OLUN şeye benziyo PARA VERİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Absolut said: Devletin biraz daha açıklama yapması lazım aşı konusunda yani şu kadar denekte denendi şu kadar yan etki oldu bu kadar iyileeşme oldu falan filan. onu aciklamislardi 5000 yada 15000 kiside uygulandi die tam hatirlamiyorum rakami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 aşık olacak mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 buldum haberi http://www.ntvmsnbc.com/id/25013672/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 "Kabul edilemez yan etki" derken? Kabul edilebilirler nedir, kabul edilemezler nedir mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 mesela baş dönmesi: KABUL EDILEBILIR mesela derinin renk değiştirmesi: KABUL EDILEMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ben oldum bitti domuz gribi. olmucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 mide bulantisi bas agrisi gibi gecici seyler kabul edilebilir yan etki oluyor sanirim. kalici hasar ise kabul edilemez yan etki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Farinal said: mesela baş dönmesi: KABUL EDILEBILIR mesela derinin renk değiştirmesi: KABUL EDILEMEZ aslında derinin ne renk değiştirdiğine bağlı olarak kabul edilebilir. mesela beyazlaştırıyosa kabul edilebilir sdfsdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bella said: Farinal said: mesela baş dönmesi: KABUL EDILEBILIR mesela derinin renk değiştirmesi: KABUL EDILEMEZ aslında derinin ne renk değiştirdiğine bağlı olarak kabul edilebilir. mesela beyazlaştırıyosa kabul edilebilir sdfsdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 "Pen Duick" said: yaptıkları tek açıklama AŞI OLUN şeye benziyo PARA VERİN AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bakan "aşı olmayıp da ölenlerin vebalini kim üstlenecek" diyo da aşı olup da felç olan ölen vs olursa onun vebalini kendisi üstlenecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ben hayatım boyunca grip aşısı olmadım lan. bunu mu olcam.. gereksz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 olmayın felç veya kısır olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Ulan bu millet atın ölümü arpadan olsun diyip aidsli de olsa affetmiyor aşıyı mı takacak?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 arkadaşlar ben olmaya karar verdim. bir şey olursa ölmeden haber vermeye çalışırım. felç olursam arkadaşa yazdırıcam. kısır olursam henüz ilerleyen yıllarda farkedilmez muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ikidir aşık olucakmısınız diye okuyorum. töbe yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ben yazıcaktım yukardakini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 fiyatı nedir bilen var mı? normal grip aşısının fiyatını + domuz gribi için ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 1tane alana 1 tane bedava yapsınlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 en iyisi aşk aşısı olmak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 şaka lan şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar