Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşı olacak mısınız?

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

benim zaten kolumda 2 tane aşı izi var.
okulda aşı oluyoduk. ben ağlamamış geçmiş yerime oturmuştum. ögretmenim de sen aşı olmadın geç bakıyım sıraya diye tekrar sıraya sokmuştu beni. tekrar aşı olmuştum. buda böyle bir anım işte çocukluktan.
aşılıyım yani ben olmam bidaha banane.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

criminalminds2 said:

bi kizda yan etki olarak bilmem kac binde bi gorulen yuruyememe olayi olmus.kiz ileriye dogru yururken bacaklarini kullanamiyo.bacaklari kivriliyo ice dogru ama geri geri yuruyebiliyo normal olarak.
olaya bak

o olay daha doğrulanmadı
kolpa olma ihtimali yüksek

bilmiyorumda haberlerde izledim.dogru yanlis bilemedim
Sosyal ağlarda paylaş

criminalminds2 said:

bi kizda yan etki olarak bilmem kac binde bi gorulen yuruyememe olayi olmus.kiz ileriye dogru yururken bacaklarini kullanamiyo.bacaklari kivriliyo ice dogru ama geri geri yuruyebiliyo normal olarak.
olaya bak

o annesi kuran okurken yüksek sesle müzik dinleyen kız değil miydi
Sosyal ağlarda paylaş

"Pen Duick" said:

Benim düşüncem. Bütün bu aşı olayları akp nin desteğiyle birilerinin hayvan gibi para kırması.

Ondan sürekli gazetede tv de "aşı yaptırın, yaptıranları engelleyenlere suç duyurusunda bulunurum" ya da valinin "ben yaptırıcam, tanıdıklarımın da olmasını sağlıcam" bilmemne diyor olmaları.

Nerden çıkmış lan domuz gribi. Bu aşı muhabbetinden önce toplamda 2-3 vaka vardı arttı vakalar.

Bence akp nin her yaptırımı para kırma amaçlı.Kus gribindede unakıtan kırmıstı parayı hadi hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

olmayacağım. bunu gene devlet yaptırıyor ama sağda solda devlet kaynaklı olmayan aşılar da var. devlet hastanesi yaptırıyor desen adamların kendi hemşirelerine verecek parası yok. özel hastane desen zaten yapmaz (cost-profit). ilaç şirketi desen onlar zaten doktorlar kendi ilaçlarını satsın diye onlara "promosyon" veren ayrı bir grup para sevici, sonsuz hayat ilacı bulsalar almam.

hoş can'ın dediği gibi devlet akp olunca zaten özel sektördeki para sevicilerden pek farkı kalmıyor olayın.
Sosyal ağlarda paylaş

yaptırmam. zaten daha da olmam domuz gribi, bugün gittim aldım reçetemi, akut farenjit <3

hayır farenjit oldum diye domuz gribi olmayacağım demek değil bu tabi de, bana gelene kadar o kadar dünya milleti var bilae, türke bir şey olmaz. olanlar da safkan türk değilmiş demek ki. gavurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

criminalminds2 said:

olaya bak

o annesi kuran okurken yüksek sesle müzik dinleyen kız değil miydi

yok, gollum oluyodu o kız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...