paspatur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 criminalminds2 said: bi kizda yan etki olarak bilmem kac binde bi gorulen yuruyememe olayi olmus.kiz ileriye dogru yururken bacaklarini kullanamiyo.bacaklari kivriliyo ice dogru ama geri geri yuruyebiliyo normal olarak. olaya bak o olay daha doğrulanmadı kolpa olma ihtimali yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 benim zaten kolumda 2 tane aşı izi var. okulda aşı oluyoduk. ben ağlamamış geçmiş yerime oturmuştum. ögretmenim de sen aşı olmadın geç bakıyım sıraya diye tekrar sıraya sokmuştu beni. tekrar aşı olmuştum. buda böyle bir anım işte çocukluktan. aşılıyım yani ben olmam bidaha banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 paspatur said: criminalminds2 said: bi kizda yan etki olarak bilmem kac binde bi gorulen yuruyememe olayi olmus.kiz ileriye dogru yururken bacaklarini kullanamiyo.bacaklari kivriliyo ice dogru ama geri geri yuruyebiliyo normal olarak. olaya bak o olay daha doğrulanmadı kolpa olma ihtimali yüksek bilmiyorumda haberlerde izledim.dogru yanlis bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 criminalminds2 said: bi kizda yan etki olarak bilmem kac binde bi gorulen yuruyememe olayi olmus.kiz ileriye dogru yururken bacaklarini kullanamiyo.bacaklari kivriliyo ice dogru ama geri geri yuruyebiliyo normal olarak. olaya bak o annesi kuran okurken yüksek sesle müzik dinleyen kız değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ahahahahaha yavuz nerden geldi aklına ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 "Pen Duick" said: Benim düşüncem. Bütün bu aşı olayları akp nin desteğiyle birilerinin hayvan gibi para kırması. Ondan sürekli gazetede tv de "aşı yaptırın, yaptıranları engelleyenlere suç duyurusunda bulunurum" ya da valinin "ben yaptırıcam, tanıdıklarımın da olmasını sağlıcam" bilmemne diyor olmaları. Nerden çıkmış lan domuz gribi. Bu aşı muhabbetinden önce toplamda 2-3 vaka vardı arttı vakalar. Bence akp nin her yaptırımı para kırma amaçlı.Kus gribindede unakıtan kırmıstı parayı hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 domuz giribinde ölum 10000 de 1 . normal gripde 10000 de 5. dolayisiyla domuz gribi asisi olmak anlamsiz gibi. milleti bosuna korkutuyolarmis gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 olmayacağım. bunu gene devlet yaptırıyor ama sağda solda devlet kaynaklı olmayan aşılar da var. devlet hastanesi yaptırıyor desen adamların kendi hemşirelerine verecek parası yok. özel hastane desen zaten yapmaz (cost-profit). ilaç şirketi desen onlar zaten doktorlar kendi ilaçlarını satsın diye onlara "promosyon" veren ayrı bir grup para sevici, sonsuz hayat ilacı bulsalar almam. hoş can'ın dediği gibi devlet akp olunca zaten özel sektördeki para sevicilerden pek farkı kalmıyor olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bugün sınıfta biri jel mel bişey almış, o ne dedim dezenfekte falan ediyomuş, böyle elden ele dolaştı herkes döktü ellerine ovuşturdu filan, komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 heheh evet bir histeri oldu toplumda millet maskeyle falan dolaşıyor bizim okulda da. ne diyeyim helm belasını versin özel sektörün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 dezenfekte edicez diye virüsü yayıcaklar iice panik ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Beyler domuz gribi denen şeye karşı aşı yaptırmamı gerektirecek kadar dayanıksız bünyem yok. Aids olsa belki ama, grip mrip, yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 V for vendetta olur ondan sonrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yaptırmam. zaten daha da olmam domuz gribi, bugün gittim aldım reçetemi, akut farenjit <3 hayır farenjit oldum diye domuz gribi olmayacağım demek değil bu tabi de, bana gelene kadar o kadar dünya milleti var bilae, türke bir şey olmaz. olanlar da safkan türk değilmiş demek ki. gavurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 faraenjit başına vurmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Saeros said: criminalminds2 said: bi kizda yan etki olarak bilmem kac binde bi gorulen yuruyememe olayi olmus.kiz ileriye dogru yururken bacaklarini kullanamiyo.bacaklari kivriliyo ice dogru ama geri geri yuruyebiliyo normal olarak. olaya bak o annesi kuran okurken yüksek sesle müzik dinleyen kız değil miydi yok, gollum oluyodu o kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Yaptırmayın, gereksiz. Aman şu virusun patojenitesi artacak, aman bulaşabilirliği artacak,"hepimiz ölcez!!11" tarzı ortalığı alevlendiren yancı bilim adamlarımdan kıllanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Aşıyada, dezenfektan ürünleri satan tiplerede haber niyetine izlediğimiz reklamlar sayesinde iyi para kazandırdık. Birde ne idüğü belirsiz aşıyı bünyeye vurdurmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 önce insanlar üzerinde bir denensin yan etkilerini görelim ona göre bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 atın ölümü arpadan olsun. yok bu olmadı galiba yılmaz özdil gibi bol enterlı yazıyorum ama biz kobay değiliz reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 millet olsun sonra biz oluruz ölüm oranına göre düşünüyorum olmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hayatta aşı olmam. kardeşimede oldurmam okulda olcaklarmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 aşının ölüm oranı gribinkinden daha fazla olucakmış gibi bi his var içimde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hocalarımızın hepsi daha erken olduğu görüşünde. olmamamızı tavsiye ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Devletin biraz daha açıklama yapması lazım aşı konusunda yani şu kadar denekte denendi şu kadar yan etki oldu bu kadar iyileeşme oldu falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar