Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 o değilde ne hikmetse hep üst düzey terörist ölüyor. alt düzeyi yok bunun heralde herkes gomutan
Arma Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 BonePART said: ben seyi merak ediyorum abi zaten 30 seedir bu adamlara attigimiz bombalari toplasak bu kandil daginin magaralarina doldursak hepsini bi anda ateslesek olmaz mi ya black rose burda olaydi solerdi abi dag patlatmak icin ne kadar bomba laizm onu gectigimiz 30 senedir harcadgimiz paranin 1/100une o dagin altini kazar lagimci usulu cokertirdik dagi asagi istanbul belediyesi olmadi basbakanin akrabalarindan biri alirdi walla ihaleyi ya Hakkaten haa. Büyükşehir oraya yol su kaldırım falan döşese tamam kandilin işi. Önce yol yapılır.. Sonra su borusu unuttuk lan diyip yol bozulur, kazıp su borusu döşenir. Tekrar yol yapılır. Doğal gaz için tekrar bozulur kazılır. Yol yapılır. O arada su boruları patlar 1-2 kere daha kazılır. Yol yapılır. 2 aya Kandil delik deşik olur.
Rock Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 BonePART said: ben seyi merak ediyorum abi zaten 30 seedir bu adamlara attigimiz bombalari toplasak bu kandil daginin magaralarina doldursak hepsini bi anda ateslesek olmaz mi ya .... Amacın savaşı bitirmek olduğunu sana düşündüren ne?
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Rock said: BonePART said: ben seyi merak ediyorum abi zaten 30 seedir bu adamlara attigimiz bombalari toplasak bu kandil daginin magaralarina doldursak hepsini bi anda ateslesek olmaz mi ya .... Amacın savaşı bitirmek olduğunu sana düşündüren ne? he bide böle bişey; amaç şeymiş, TSK bilerek bitirmiyormuş ki PKK'yı. Bitirirse TSK'ya ayrılan para azalırmış. lol
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ShadowFax said: amaç şeymiş, TSK bilerek bitirmiyormuş ki PKK'yı. Bitirirse TSK'ya ayrılan para azalırmış. lol İNANMIYORSAN SAYGI DUY !!1!1
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Wispy said: Çözüm önerisi tartıştığımız topicte sen söyledin kandile nuke diye. Nerde kaldı bizim nuk ?!
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Yakında çatışmada 10-15 tane pkklı geberir. Sora haber çıkar onlar barış için geliyodu vuruldular diye bekliyorum...
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Rock said: BonePART said: ben seyi merak ediyorum abi zaten 30 seedir bu adamlara attigimiz bombalari toplasak bu kandil daginin magaralarina doldursak hepsini bi anda ateslesek olmaz mi ya .... Amacın savaşı bitirmek olduğunu sana düşündüren ne? Deil mi zaten ordunun olayi savasi bitirmemek. Cunku kelle basina maasda prim var mesela her generalin 10 sehit 25 terorist + opsiyonlu 6 gazi kotasi war senede dolduramassa komisyon alamiyo. Tobe tobe.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bu arada keisnlikle yanlis anlasilmasin butun pkklilari bi anda havaya ucuralim felan deil amacim. Daha cokkandil dagini duzlemek.
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 BonePART said: Bu arada keisnlikle yanlis anlasilmasin butun pkklilari bi anda havaya ucuralim felan deil amacim. Daha cokkandil dagini duzlemek. Nazi alert! :P
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 sg-1 said: Wispy said: Çözüm önerisi tartıştığımız topicte sen söyledin kandile nuke diye. Nerde kaldı bizim nuk ?! Quote Varsayımsal konuşuyorduk orada, onu reddetmiyorum. Ama açılım yapmak için önce bütün teröristlerin ölmesi gerektiği anlamı çıkıyor buradan. Ondan önce yapılacak bütün açılımlar Pkk'nın zaferiymiş. Bütün teröristlerin kendi ellerini kelepçeleyip teslim olurken biz çok büyük hata yaptık, aslında kürt diye bir etnik grup da yok, batının oyununa geldik, cezamız neyse razıyız bizi kurşuna dizin söylemeleri beklentisi dışında o topicte'ki elle tutulur tek çözüm önerisi de buydu.
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 melihe söyleyelim kandile yapay göl yapsın, göl olunca medeniyet seviyesi artar belki
Rock Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 BonePART said: Rock said: BonePART said: ben seyi merak ediyorum abi zaten 30 seedir bu adamlara attigimiz bombalari toplasak bu kandil daginin magaralarina doldursak hepsini bi anda ateslesek olmaz mi ya .... Amacın savaşı bitirmek olduğunu sana düşündüren ne? Deil mi zaten ordunun olayi savasi bitirmemek. Cunku kelle basina maasda prim var mesela her generalin 10 sehit 25 terorist + opsiyonlu 6 gazi kotasi war senede dolduramassa komisyon alamiyo. Tobe tobe. Artık o işin hesaplamasını bilemeyeceğim. Ama bir örnek veremek gerekirse yeniçerilerin neden isyan etmeye başladığını düşün. NoT: Ordumuzu yeniçerilere benzetmiyorum. Sadece bir durum hakkında örnek vermek için kullandım.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Rock sen TSK'nın böyle bir şey yaptığına inanıyor musun?
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bir kurum olarak TSK'nın böyle bir strateji güttüğüne inanmıyorum. Ama orada görev yapan kişilerin bir çoğu bin türlü kaçakçılıktan nemalandı. Olağanüstü Hal durmunda inanılmaz yetkiler kazandı, ayrıca terör bölgesinde görev yaptıkları için bildiğim kadarıyla fazladan da maaş aldılar. Matematiği siz yapın. Kişilerin yaptığını kuruma atfetmiyorum ama böyle gerçekler de var.
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Hic bir zaman kisileri tum irka, kuruma, vatana mal etmemek lazim zaten. Diger turlu olacaksa basbakan ve bakanlardan baslayalim once lutfen.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Wispy said: Bir kurum olarak TSK'nın böyle bir strateji güttüğüne inanmıyorum. Ama orada görev yapan kişilerin bir çoğu bin türlü kaçakçılıktan nemalandı. Olağanüstü Hal durmunda inanılmaz yetkiler kazandı, ayrıca terör bölgesinde görev yaptıkları için bildiğim kadarıyla fazladan da maaş aldılar. Matematiği siz yapın. Kişilerin yaptığını kuruma atfetmiyorum ama böyle gerçekler de var. fazla maaş alıyor orda görev yapanlar ama bu para "iaşe bedeli" olarak geçip, derin hesaplar sonucu belirleniyor. Benim görev yaptığım birlikte mesela, görevli askerler yemeğini kışladan yiyemedikleri için yemedikleri her öğünün bedelini "iaşe bedeli" olarak alıyorlardı. bu para da enflasyonla orantılı olarak hep değişirdi. kaçakcılık yapmış kişiler olabilir. bu bence onların kendi sucudur. Herkes suç işleyebilir sonuçta.
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Türk ordusu yine barış içinde yaşamak isteyen kürtleri öldürmüş, kafalarına 750 kmden havan topu atmış.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ama hepsini öldürmemiş bitmesinler diye, kalanlar tekrar çoğalsın. TSK ya para lazım para :P
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Wispy said: sg-1 said: Wispy said: Çözüm önerisi tartıştığımız topicte sen söyledin kandile nuke diye. Nerde kaldı bizim nuk ?! Quote Varsayımsal konuşuyorduk orada, onu reddetmiyorum. Ama açılım yapmak için önce bütün teröristlerin ölmesi gerektiği anlamı çıkıyor buradan. Ondan önce yapılacak bütün açılımlar Pkk'nın zaferiymiş. Bütün teröristlerin kendi ellerini kelepçeleyip teslim olurken biz çok büyük hata yaptık, aslında kürt diye bir etnik grup da yok, batının oyununa geldik, cezamız neyse razıyız bizi kurşuna dizin söylemeleri beklentisi dışında o topicte'ki elle tutulur tek çözüm önerisi de buydu. ben illa ki ölsünler dediğimi hatırlamıyorum, sen atom bombası atalım dersen e ölürler tabi. açılım için teröristlerin ölmesi değil, pkk'nın bir şekilde bitmesi, veya marjinalleştirilip yalnızlaştırılması gerekir dedim, o topikte de, aylar önce de. sen istediğin kadar beni kazıklı voyvoda gibi göstermeye çalış, bahsettiğim önyargı, hoşgörüsüzlük, fikre tahammülsüzlük bu işte.
Rock Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ShadowFax said: Rock sen TSK'nın böyle bir şey yaptığına inanıyor musun? Bir kurumu suçlamak hemen hemen içindeki herkesi de suçlamak demektir. Bu nedenle kurumdan bahsetmiyorum. Ayrıca oradaki savaştan kazanç sağlayan sadece çürük elmalar değil.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 sg-1 said: açılım için teröristlerin ölmesi değil, pkk'nın bir şekilde bitmesi, veya marjinalleştirilip yalnızlaştırılması gerekir dedim, o topikte de, aylar önce de. Açılım terörü bitmesi, kanın durması, bu ülkedeki insanların yıllardır hakkettiği huzur adına yapıldı PKK'nın terörü doğuran öğe olduğunu düşünürsen açılımın olması için pkk'nın "bir şekilde" bitmesi lazım diyorsun. E PKK bitse açılım zaten olmayacak. Nasıl bir paradokstur bu ? Bugün PKK olmasaydı ne TRT şeşi konuşuyorduk, ne isimlerin kürtçe olup olmamasını, ne kürtçe eğitim, hiçbirinin gündemde olacağına inanmıyorum. Yalnızlaştırma konusunda gelince, bunu 20 sene önce işin başında, PKK kürt halkına eziyet edip, haraç kesip asar keserken yapacaktık azizim. Biraz geç kaldık sanki, adamlar çoktan özgürlük savaşçılarına dönüştüler onların gözünde. Şu bir şekilde lafına da takıldım. Geçen topic'te hükümet olsan ne yapardın dedim çok somut bir şey koymadın ortaya. Nedir bu bir şekilde ? Hangi şekilde ?
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bir askere gidip geleyim tabi arada gitmeden önce yüksek lisans fln yapıyım dönünce halledicem bu meseleleri rahat olun arkadaşlar ceyhun geliyor açın türkiyenin önünü. sdasd bu arada askerlerimizin eline sağlık. hepsiyle gurur duyuyoruz çok mutlu aldık bir kaç canlıyı cansız moda soktukları için devamını bekliyoruz.
sir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kürtler devletle barışmadığı müddetçe pkk nası marjinalleşecek? kendiliğinden di mi böyle..
Öne çıkan mesajlar