Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sopasiz is bitmez bu ulkede.

di

Öne çıkan mesajlar

Bir sure once iptal edilen bi isim vardi. Bir web sistemi ile ilgili yine.

Isin iptal olmasinin sebebi benim. Lakin iptal edildiginde kodlarimin ve veritabaninin kullanilmasini istemedigimi belirttim ve onaylanmasi uzerine sistemden sildim.

Ise burnunu sokan gerzek tipin biri ise yetkisini kotuye kullanaraktan bunlari hosting sisteminin backup'larindan tekrar restore edip yayina sokmus durumda. Yeni yazilimciya ise, sadece data'sini yuklemenin 1 gunumu aldigi veritabanini verip bunun ustunden devam et denmis.

Dunden beri sinirimden duramiyorum yerimde. Omrumun bi kac senesini daha yemisimdir heralde bu kadar sinirle stresle.

Simdi savcilik falan desek hikaye, yalan. Zira daha once verdigim dilekcenin ustunden 1,5-2 sene gecti. Hala haber bekliyoruz. Kaldi ki arastirmalarina gerek kalmayacak sekilde hazirlamistim. Elemanin IP adresine kadar. Sadece verileri dogrulamalari gerekecekti ki kolay bir olay.

Geriye bir iki secenek kaliyor. Her ikisi de beni suc islemeye tesvik ediyor. Ya bir sekilde bu sistemlere sizip anasini aglatacagim -ki ellerinde kendi disklerin backup vardir muhtemelen- ya da gidip kim oldugunu bildigim bu adamin agzini burnunu sopayla kiracagim.

Gercekten o kadar rahatlatir ki su anda bunu yapmak.
Sosyal ağlarda paylaş

sonra niye hacker oldun, suclu oldun vs. derler.

aha bu yuzden olunuyo iste.

sende hakim olmaya calis sinirine di, kotu bisey yapma kendine. Hem yeni evlisin yanlis hatirlamiyorsam. bisey olursa senle birlikte esin de cok uzulur kesin. bence ver sen yine de dilekceni savciliga. elinde kanit vardir mutlaka. olmadi maddi/manevi imkanin varsa dava ac.
Sosyal ağlarda paylaş

Saka gibi.

Insanlik bende kalsin, elimi kana(!) bulamadan halledeyim dedim ve telefon ettim niye bunu yapiyorsunuz suc yaptiginiz benim rizam yok bu konuda diye nafile. Islerinin hizlanmasi lazimmis o yuzden benim yaptigim seyler ustunden gideceklermis.

Ha oncesinde bir de inkar kismi vardi tabi. Onu surduremeyince lazim bize bunlar kullaniyoruz ne yaparsan yap moduna gectiler.

Artik ne yapsam mustehak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...