di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bir sure once iptal edilen bi isim vardi. Bir web sistemi ile ilgili yine. Isin iptal olmasinin sebebi benim. Lakin iptal edildiginde kodlarimin ve veritabaninin kullanilmasini istemedigimi belirttim ve onaylanmasi uzerine sistemden sildim. Ise burnunu sokan gerzek tipin biri ise yetkisini kotuye kullanaraktan bunlari hosting sisteminin backup'larindan tekrar restore edip yayina sokmus durumda. Yeni yazilimciya ise, sadece data'sini yuklemenin 1 gunumu aldigi veritabanini verip bunun ustunden devam et denmis. Dunden beri sinirimden duramiyorum yerimde. Omrumun bi kac senesini daha yemisimdir heralde bu kadar sinirle stresle. Simdi savcilik falan desek hikaye, yalan. Zira daha once verdigim dilekcenin ustunden 1,5-2 sene gecti. Hala haber bekliyoruz. Kaldi ki arastirmalarina gerek kalmayacak sekilde hazirlamistim. Elemanin IP adresine kadar. Sadece verileri dogrulamalari gerekecekti ki kolay bir olay. Geriye bir iki secenek kaliyor. Her ikisi de beni suc islemeye tesvik ediyor. Ya bir sekilde bu sistemlere sizip anasini aglatacagim -ki ellerinde kendi disklerin backup vardir muhtemelen- ya da gidip kim oldugunu bildigim bu adamin agzini burnunu sopayla kiracagim. Gercekten o kadar rahatlatir ki su anda bunu yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 sonra niye hacker oldun, suclu oldun vs. derler. aha bu yuzden olunuyo iste. sende hakim olmaya calis sinirine di, kotu bisey yapma kendine. Hem yeni evlisin yanlis hatirlamiyorsam. bisey olursa senle birlikte esin de cok uzulur kesin. bence ver sen yine de dilekceni savciliga. elinde kanit vardir mutlaka. olmadi maddi/manevi imkanin varsa dava ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bu ve benzeri durumlarda işe yarayan tek bir anahtar biliyorum: Booşşveeerrrr.... İçinden bunu söyleyerek yavaş ve sakin nefes al. Çözüm değil ama semptomatik tedavi sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Abi azını burnunu kırmaya gidebiliriz topluca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bosver hacim ne halleri varsa gorsunler ///_-)) * ampul yan * * pis pis sirit * * kotu adam kahkahasi at nihahahaha * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 fiziksel hacking etkili yöntem gerçekten. insanların şifrelerini kıracağıma, kafalarını kırmayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bi kere cafede kurulan bir şifreli oyuna rastgele 31 yazıp girmiştim. Hacking işinde yardım istersen elimden geleni yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben daha iyiyim bu konuda. bazı forumlara kullanıcı adını asdasd şifreyi de 123456 yazarak girebilme yeteneğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Saka gibi. Insanlik bende kalsin, elimi kana(!) bulamadan halledeyim dedim ve telefon ettim niye bunu yapiyorsunuz suc yaptiginiz benim rizam yok bu konuda diye nafile. Islerinin hizlanmasi lazimmis o yuzden benim yaptigim seyler ustunden gideceklermis. Ha oncesinde bir de inkar kismi vardi tabi. Onu surduremeyince lazim bize bunlar kullaniyoruz ne yaparsan yap moduna gectiler. Artik ne yapsam mustehak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bazen şiddet tek çare oluyor, her ne kadar tasvip etmesemde. Zira sistemlerine sıza bilme şansın varsa, daha iyi olur. İşlerinin hızlı gitmesi gerekiyormuş, sen de elinden geldiğince tökezletirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Basalım mekanlarını, gelirim ben ciddiyim. Birilerine kafa göz dalmaya ihtiyacım var bu aralar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 her yer pislik kaynıyor. adam sana bir şekilde dokunuyor ve adalet senin hakkını korumaktan uzak bir eksende. lakin gidip kendi işini kendin görsen o zaman yakana yapışan bir tavır sergiliyor. pisliğe, düzenbazlığa prim var, övgü var işte.. hepsi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 gir sisteme içten yanmalı motora çevir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Ractamainus said: fiziksel hacking etkili yöntem gerçekten. insanların şifrelerini kıracağıma, kafalarını kırmayı tercih ederim. imzalık laflar ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hangi şirket bu? hemen konuyla alakasız bi mass media karalama kampanyası başlatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Sirketin sucu degil ki abi. Yoksa onu da yapicam ama haksizlik olur cidden. Tamamen tek kisinin dingilligi bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 şirkette muhattab olduğun başka birileri varmıydı? gidip ona anlatsan derdini böyle böyle diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yani yoksa bile bi üstüne gidip ona anlat bence derdini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Ne yazık ki sevgi herzaman herşeyi çözmüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 abvblizzard said: Bi kere cafede kurulan bir şifreli oyuna rastgele 31 yazıp girmiştim. Hacking işinde yardım istersen elimden geleni yaparım. aynen. Fix pass heralde CS için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Dynun said: Abi azını burnunu kırmaya gidebiliriz topluca +1 dicem de toplansak +8-9 kişi daha oluruz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 SinlessSaint said: abvblizzard said: Bi kere cafede kurulan bir şifreli oyuna rastgele 31 yazıp girmiştim. Hacking işinde yardım istersen elimden geleni yaparım. aynen. Fix pass heralde CS için 9-15 yaş arası internet cafede cs oyuncuları için sabit pass bu evet. biz de bu yollardan geçtik heheytt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 çark birilerini kullanarak dönüyo dünyada sen de aracı olmuşsun boşver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 anneleriyle yakın münasebet kursak faydası olmaz mı ? ben milf tutkunuyumdur adreslerini ver gerisini düşünme. /soothe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ben bi kac ayligina askiya aldim bu meseleyi kafamda. Ilk sinirim gecti elimden kaza cikmadan. Iyi ki de gecti. Lakin su ilk sayfada yazdigim "ampul yan" kismindaki ampul hakkatten yandi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar