Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 http://vimeo.com/25010746 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Red said: o değilde deno falan nubmuş ya sdfs wat ? BEEEEN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 deno'nun abii hunter ne? dediği günü bilirim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ben de dayanamadım aldım lan yeter hai nubz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bu paticik grubuna nasil seyoluyoruz ben de gecen gun aldim nub nub oynayalim beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 doğrudur, hunter ile oynayamıyordum bir ara. ama şimdi vazgeçilmezlerimden DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 -Deno- said: Red said: o değilde deno falan nubmuş ya sdfs wat ? BEEEEN ? çok kolay ezdik abi zorlamamıştınız hiç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 hadi nub oyunu kurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 fazladan alan olmadı dimi haftasonu, ne zaman bi yere gitsem l4d2 indirime giriyo alamadık yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 hamsilipilav said: hadi nub oyunu kurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ne kadar çok oyun dönüyorsa bende alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dönenlerde tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 gelin l4d2 pati grubuna bi saate başlanır oyuna edit: 2000. postummuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 geliyoruzda noluyo invite gelmiyo, +2 yazıyosunuz geliyoruz bi cacık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Sevmemişlerdir seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 içim çömeldi hergün oyuna 8 kişiyi toplıcam diye hadi topladın sinem şimdi kim kuruyor oyunu? :sessizlik: :rörörörö: :sessizlik: :1 saat sonra biri ben kurcam der kurar: :son dk biri ben yatçam der çıkar: :hadi son slot, oyunu da kurduk gelin diye listedekilere yalvarılır: kurun çağırın geleyim. ben emekliye ayrılıyorum.yeter. edit2: hakket içim çömelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bende dün geldim 8 kişiyiz.20dk bekledik kuran yok oyun yok cıktım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yıllardır uyumuyorum. sırtım yamuldu tam bir jockey kamburuna sahibim şu an . İŞTE ŞİMDİ OYUN ZAMANI hadi kurun beni de çağırın. http://i.imgur.com/oKEeK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dreamhack finalinden sonra gelirim ben. huk fighting izlemem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 şuraya oyun var yazmayın bundan sonra, kendini kral zanneden salaklarla uraşmıyalım boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 adam gibi çıkın chatten topladık slot dolu diyorum, gelmişsin drama yapıyorsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abi pardon ben shift tab yapmıştım şimdi okudum. LOL GRAVE sana tabi bunu daha önce söylemeliydik. ilk kural : "grave i kale alma." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abi adam günlerdir oyun var mı diyo haklı çemkirmekte biraz. edit: talihsizlik oldu diyelim. sen yine de ilk kuralı unutma cacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kaçırdık mı lan oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar