Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

oo yeni laptop geliyor lathspelle.

campaign oynarsan sıkılırsın tabi, counter strikeda aynı harita aynı olay ama kaç yüz saat oynadık hepimiz? olay versus oynamak başkalarının başını ezmek yada şöyle özetliyim..

3 arkadaşında yerdeyken tank hunter charger ve spitterı sololayıp herkezi kaldırdığında yaşadığın başarı hissi ve karşındakilere yazdığın "lool noobs, L2P!".
Sosyal ağlarda paylaş

Efe, yerde yatan 3 surviver'ın üzerine boomer bir kussun da gelen horde'u sollayabiliyor musun göreyim seni =D Ama dediğin gibi gelen hunter ve jockey'e dipçik atıp tek hamlede melee weapon ile kesip geriye kalan surviver'ları kaldırmanın hazzına ve tadına doyum olmaz =D Hele bir de saferoom'a yakınsan =D

Neysem, arkadaş sormuş cevap vermişsiniz. Bir de ben kendi uslubum ile yanıt vereyim. Campaing sadece eğitim amaçlı işe yarar bu oyunda. Olayın heyecanı ve eğlencesi online takılabileceğin versus ve benim favorim scavenge de. 4v4 şeklinde oynadığın bu iki mode emin ol sana aylarca zaman harcatacak kadar eğlenceli. Çünkü olay sadece götü kurtarma kısmından çıkıyor. Kim kimi ezecek ya da kim kimi tokatlayacak olayına giriyorsun. Lethe'nin de dediği gibi bir benzeri counter strike daki gibi.

İlk başlarda çok sıkılıyorsun. Hatta yer yer deliriyorsun. Kavrayamıyorsun işi. " Nasıl oluyor bu, vay anasını " diye tepen atıyor. Ama yavaş yavaş mantığı kapıp, işi becermeye başladığında, üzerine de sen bir şeyler ekleme sürecine girdiğinde, taktik veren takımı yöneten kişi oluyorsun.

Sonu olmayan bir oyun bu yani. Sıkılırsan sadece artık " başka oyunlarda vardı yaauv, birazda onlarla ilgileneyim " dediğin içindir =)
Sosyal ağlarda paylaş

ya yapmakta sorun yokta, millet oynarken çok kasınca ehh ulan diyip dalıp planlarını bozuyosun sonra senin de oyunun batıyo. böyle adamlar kastıkça trollemesine gruptan açılasım 90 canla med basasım fln geliyo... anlatılamayan anca yaşanan bi duygu bu :P (ammoniac ve az biraz da co yaşatıyor bunu)
Sosyal ağlarda paylaş

import said:

Beyler benim steam'den ekleşelim de , sizin oyunlara gireyim , noob luğumu atayım , taktiklerinizi göreyim :)

nick : aydogdue

paticik l4d2 grubuna gir.

+ biraz kendini geliştir online versus atarak sonra taktikleri falan kavrarsın patiyle oynarken. Aksi taktirde "abicim napoyorsnon yaaa off" diye şeyler duyar 2 gün sonra oyunu bırakabilirsin sdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ben oyunu 7 dolara düştüğünde almıstım

fakat 800x 600 oynamayı bunyem fazla kdlrımadı.yeni pc aldım şimdi bunlar oynamyıro randım oynuyorum

ilk oyunu baya oynamıstım ama

senin steam nick ne ki?

Abi birde kim aktif kim değil bilmiyoruz ki. Oyunu sileni mi istersin oynamayanı mı istersin Liste kabarık 30 kişi var online ama adam bulamıyoruz oynayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

daha 2 oyundan fazla oynammış olduklarım var listede, yok yani adamlar çağırıyoruz tık yok.

import direk versus girersen takım dengelemek baya sorun olur, campaignleri bitir sağa sola iyice bakın, sonra wikisine biraz bakın witchı nası stunlarsın chargerı nası stunlarsın felan gibin sonra geriye uçan hunterın ağzına silahı tıkma reflexi kalıyo oda çoğunda yok zaten :P.

bide 4v4 harici, perk yada shop olan serverlara girme hiç gelişmezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...