jonq Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ben sıkılmaya başladım. Onu bunu uyuz edicem diye oyunun içine ediliyor. Karşıda 4 kişi var 1 kişi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Harbi o seviyeye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 jonq said: Ben sıkılmaya başladım. Onu bunu uyuz edicem diye oyunun içine ediliyor. Karşıda 4 kişi var 1 kişi yok... Hop... Ne oluyor. Olay nedir ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 killing floor'a geçiş başlasın artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 jonq said: Ben sıkılmaya başladım. Onu bunu uyuz edicem diye oyunun içine ediliyor. Karşıda 4 kişi var 1 kişi yok... Paticik'in kemik kitlesi dışındaki oyuncular birdenbire paticik kemik l4d2 kitlesine dönüştüler. Çok normal. 1-2 adam eksik olduğunda ekşisözlük tayfasından adam çağırmışlığım var; ancak bu insanlar biz özellikle eksik adam olduğunda çağırdığımız için geldiler. İlk l4d2 yapılırken de az çok yeterli adam çıkabiliyordu; sonra birdenbire yepyeni insanlar çıktı; sahiplendiler, şu anda da bizim kurduğumuz oyunlara yedek olarak çağrılmak yerine, onlar seni beni yedek çağırıyor. Egolarını oyuna taşıyorlar falan. Ben, o sırada oyun oynamak için delirmiyorsam, oynayacağım kitleye bakıyorum şahsen. Eğer ego manyağı insanlar varsa (ki kendilerini biliyorlardır, bir kısmına da göstermişimdir bunu), eğlenmek yerine ezmek konsepti üzerinden ilerliyorlarsa direkt kaçıyorum ortamdan. Ekşisözlük tayfasıyla geçtiğimiz gün bir oyun oynamışlığım var; takımlara bakmadan açtığımız oyunda 1.5 saat boyunca çılgınlar gibi eğlendim; hiçbir tur sonunda da skora baktığımı hatırlamıyorum. Oyun sonunda ise 800 puan farkla kaybettiğimizii fark ettim. Paticikte ilk l4d2 salgınında böyle oyunlar oynayabiliyorduk. Artık öyle bir şey yok. Bu da WoT olsun size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 O yüzden ben pati harici kişilerle oynamıyorum son 1 haftadır. Tanıdık adamlar ve ego'dan uzak insalarla oynuyorum. Lyvanna, Xunn falan aynı takımda olunca kafam rahat. Geçen hafta bi baktım turnuva içine falan sokuluyorum istemsizce, taktikler, ciddiyet falan, direk kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 tankla fail verince gecenin bi yarısı "ben sıkıldım" diye çıkanlar var asddaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 olm ben egosuzum lan beni karıştırmayın bu işlere. ben arada giriorm oynuorm oyunumu. eğleniormda herturlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ego iyidir, açgözlülük kazandırır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ben oyunda olmayacak şeylerin olmasına sinirleniyorum. Tankla burnumun önündeki adama 10 kere hoopo eeel salla, kol salla şarkısı eşliğinde dalıp hiç vuramamak, önemli bir yerde smoker'la aldığım adamın durup dururken dilinin kopması, charger'la dümdüz koridorda 3 kişinin bariz içinden geçip duvara toslamam gibi olaylar ard arda yaşanınca bütün keyfim kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 aynen. boomer patladığında üç kilometre öteden bile yemek de var mesela. gerçi aynı şey sen boomer iken karşı takımın başına gelince mutlu oluyorsun o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 hep benim yoklugumdan bunlar ^^ su vizeleri atlatiyim gelcem yine, islerim yogunlasana kadar en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 maxigenous said: ego iyidir, açgözlülük kazandırır.. egosuzum derken kaybetmeyi umursamayan anlamında demedim tabiki. herturlu kazanmaya oynarım tabiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Rekabet olmadan oyunun tadı çıkmaz. Boş gelişine güzel saldırmakta adamı oyundan bıktırır ve bir yerden sonra zevk vermemeye başlar. Her ne olursa olsun belli bir taktik dahilinde oynamak gerekiyor. Buna ne kadar kasmak veya tenkit de bulunmak denirse densin. Bunun sonucunda 800 puan fark yersin o ayrı. Rage atmaz kimse. Karşı taraf daha iyi oynamıştır "helal olsun" der geçersin. Zaugna'nın lafı kime gidiyor açıkcası merak ettim çünkü biraz üzerime alındım. İçinizde bir kaç aydır bulunmaktayım. Üzerime alınarak konuşmam gerekirse burayı kendime ait görmüyorum. Kimlerle daha çok oyun oynuyorsam onlara daha çok invite atıyorum. Bilmiyorum belki çok gereksiz üzerime alındım ve cevap verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 GraveRobbeR said: Rekabet olmadan oyunun tadı çıkmaz. Boş gelişine güzel saldırmakta adamı oyundan bıktırır ve bir yerden sonra zevk vermemeye başlar. Her ne olursa olsun belli bir taktik dahilinde oynamak gerekiyor. Buna ne kadar kasmak veya tenkit de bulunmak denirse densin. Bunun sonucunda 800 puan fark yersin o ayrı. Rage atmaz kimse. Karşı taraf daha iyi oynamıştır "helal olsun" der geçersin. Zaugna'nın lafı kime gidiyor açıkcası merak ettim çünkü biraz üzerime alındım. İçinizde bir kaç aydır bulunmaktayım. Üzerime alınarak konuşmam gerekirse burayı kendime ait görmüyorum. Kimlerle daha çok oyun oynuyorsam onlara daha çok invite atıyorum. Bilmiyorum belki çok gereksiz üzerime alındım ve cevap verdim. Aynen grave gibi bende üstüme alındım.Burda şimdiye kadar kimseye bir yanlışımın olmadığını düşünüyorum , hakkımda da kötü bir şey söyleyebilecek biri olduğunuda sanmıyorum.Eski paticiyim ama pek aktif değilim forumda o yüzden tanınmamamda normal bu arada ekleyeyim.Pati tayfasıyla yaptığımız oyunlar %95 eğlenceli,geyik dolu ve rekabetli geçiyor.Arada ezildiğimizde , ezdiğimizde oluyor ama şimdiye kadar kavgalı-gerilimli bir ortama patide kesinlikle şahit olmadım.Patinin eski l4d tayfası biraz içerlemiş olabilir ama zaugnaya ben en az 10 kere chat invite gönderipte tek bir kelime bile cevap alamadığımıda biliyorum.Buda eski tayfanın yenileri ezip sanki "siz kimsiniz ya invite atıyorsunuz , oyun kuruyorsunuz"falan fişmekan izlenimi yaratıyor dersem hoş olmaz değil mi :) O yüzden eski-yeni kavramını ortaya atıpta bizleri gücendirmenin pek anlamı yok , çoğu akşam 2-3 oyun bile çıkabiliyor patiden , herkes invite önceliğini beraber oynamayı istediği kişilere kullanırsa bir sıkıntı olacağınıda sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Alınmanızda bir sakınca görmüyorum. Rekabet için oynamıyor burada bahsettiğimiz insanlar, geyiğine ve muhabbetine oynuyor; sonra birileri çıkıp rekabet sokuyor işin içine, gerginleşiyor ortam. Klan maçı yapan yerler var; burası orası değil fark ettiyseniz. Revangelis, Lyvanna falan gibi insanlar beni chate çağırdığında cevap vermediğim çok nadirdir (onun da sebebi vardır); boşlukları doldurabilirsiniz. Eskinin yeniyi ezmesi değil, yeni gelen insanların aşırı hırs yapması benim dert ettiğim; onlar olmadan gayet güzel eğleniyorduk biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ZaugnaKhaldun said: Alınmanızda bir sakınca görmüyorum. Rekabet için oynamıyor burada bahsettiğimiz insanlar, geyiğine ve muhabbetine oynuyor; sonra birileri çıkıp rekabet sokuyor işin içine, gerginleşiyor ortam. Klan maçı yapan yerler var; burası orası değil fark ettiyseniz. Revangelis, Lyvanna falan gibi insanlar beni chate çağırdığında cevap vermediğim çok nadirdir (onun da sebebi vardır); boşlukları doldurabilirsiniz. Eskinin yeniyi ezmesi değil, yeni gelen insanların aşırı hırs yapması benim dert ettiğim; onlar olmadan gayet güzel eğleniyorduk biz. Gayet net biçimde açıkladığımı düşünüyorum , rekabet olayına takmışsın zaugna.Genelleme yapmaya devam et o zaman abi diyebileceğim bir şey yok maalesef.Revangelis ve lyv ile konuşup referansta isteyebilirsin bu arada belki önyargılarını yıkar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrunkDevil Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Zaugna hacı bence millete hırs yapma derken kendin hırs konusunda hırs yapmışsın. Tanrım bir cümlede maksimum hırs kullanımını ben yaptım. Ama katılıyorum hırs yapmak, oyunun oyun olduğunu unutmak, kavgalar, dövüşler, laf sokmalar falan boş işler bunlar. Misal bakın bana. her oyunun başında noob'um ben diyorum. Sonra dagılınca sorumluluk kabul etmıorum. Eski yeni geyiğine gelince tabi insan alıştığı insanlarla oynamak isteyebilir falan bu normal bişi. Ama genel olarak burda bunu tartışmakta saçma bişi bence. Her zaman bir oluşumun içine sonradan gelip edecek adamlar vardır. (bkz. ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 hırs yapmayın, hırs yapın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 zaugnayı bu laflarından dolayı pişman ettim çok fena biçimde aheauheau. YAŞASIN BUG ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 liebe tecavüz etti bu gece ya sdafsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 şu puan bugını nasıl düzeltemiyorlar onu aklım almıyor , resmen dark carnival chapter 4'te 1400 puan aldık biteremediğimiz halde 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 BİZE PUANLARIMIZI GERİ VEREBİLİR MİSİNİZ ? bunu söyleyin bize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Sereglin said: BİZE PUANLARIMIZI GERİ VEREBİLİR MİSİNİZ ? bunu söyleyin bize... ŞİMDİ BANA KAYBOLAN PUANLARIMI GERİ VERSELEEEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 lan turnuvada da aynı bug olacak nasıl olacak o iş dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar