mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 geldim var mı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 dün gece ilk defa rüyamda zombileri gördüm. işin güzeli hiç gerilmedim abi elimde fireaxe vardı bi de horde gelmemişti. sanıyorum şimdi de horde gelmeden zombi gelse gerilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Yeni map cidden efsane olmuş. Valve'nin elinden çıkmış olabileceğine inanmak cidden zor. Muhtemelen yükse alkol ve madde tüketimi sonucu götlerinden sıkma bir şey çıkmış izlenimi yarattı bende =D Ciddi oynanmadan gayet geyik mode on halinde oynanmalı diye düşünüyorum. Yoksa takım arkadaşlarının birbirine bağırıp çağırmaları kaçınılmaz.! =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 valvenin elinden çıkmadı ki zaten o. bi tane harita yapan adamın haritalarını beğendiler. buna da profesyonel bi yardım yapak dediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 eregorn2 said: valvenin elinden çıkmadı ki zaten o. bi tane harita yapan adamın haritalarını beğendiler. buna da profesyonel bi yardım yapak dediler.. aynen yakında one4nine ı da koyucaklar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 o değil de öyle bir doğal ortamda zombiye dönüşecek o kadar çok insanın olması saçma ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 piknige gitmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Revangelis said: o değil de öyle bir doğal ortamda zombiye dönüşecek o kadar çok insanın olması saçma ama sdf Ona mı takıldın ?! =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 hacım söyle ki bunlar zombi ya simdi,sehirlerde kedi köpek ye bi yere kadar kısıtlı kaynak bittikten sonra ormana dalmıslar icgüdüleriyle ceylan geyik keci koyun ne varsa artık yemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ikna ettin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 "nutella yerim" said: hacım söyle ki bunlar zombi ya simdi,sehirlerde kedi köpek ye bi yere kadar kısıtlı kaynak bittikten sonra ormana dalmıslar icgüdüleriyle ceylan geyik keci koyun ne varsa artık yemeye Çok fazla zombie içerikli film dizi izliyorsunuz. Bu hayal gücü hep oralardan geliyor ben biliyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Liebe said: eregorn2 said: valvenin elinden çıkmadı ki zaten o. bi tane harita yapan adamın haritalarını beğendiler. buna da profesyonel bi yardım yapak dediler.. aynen yakında one4nine ı da koyucaklar herhalde. Koysunlar koysunlar koyacak çok map var :) Bu map çok Infected ağırlıklı olmuş. Resmen adam öyle noktalar ayarlamış ki "şurda şu olsun burda bu olsun hooop wipe" olsun dercesine tasarlamış netekim bizim maçta herhangi bir bölümü bitiren survival takım olmadı. Gayette eğlenceli idi. +rep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Çok alakasız ama bu düeti muhakkak dinlemeniz gerekiyor diye düşündüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 yine neyi update ettiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 beta haritanın bugları için yayınlandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Grave, şu koyduğun parça varya, son 10 yılda profesyonel elden çıkmış en rezil, en kötü, en felaket müzik yani. nasıl dinliyorsunuz bunu anlamıyorum. Kulak yok sizde cidden. Detonenin ALLAHI var o parçada. Geçen arabada bir arkadaş açtı, giden arabadan atlayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 türk milletinin elektro gitar ile tanışması sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 şarkıya elektrogitar koyunca rock oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Beğendiğim için paylaşmadım zaten. Gülme krizlerine girdim dayanamadım paylaştım. Zaten çok düşündüm burada bunu paylaşmak doğru olur mu diye ama tutamadım kendimi. Topiğin konu dışına çıktım diye kızabilirsiniz diye düşünmüştüm ben aslında. Neyse çok güldüm işte. Onun için paylaştım. Bence de rezil bir parça. Zaten Hayko da sevmem, beğenmem ve dinlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 GraveRobbeR said: Topiğin konu dışına çıktım diye kızabilirsiniz diye düşünmüştüm ben aslında. :P left 4 dead 2 oyuncuları topiği burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Güzelim şarkı ne hale gelmiş, hep senin yüzünden Grave. Şu şarkı eşliğinde ne L4D oynanır bea. Hayattan bezdirirler tam zombi moduna girersin işte.. Konu dışına çıktığı için uzaklaştırılmasını talep ediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 GraveRobbeR said: Beğendiğim için paylaşmadım zaten. Gülme krizlerine girdim dayanamadım paylaştım. Zaten çok düşündüm burada bunu paylaşmak doğru olur mu diye ama tutamadım kendimi. Topiğin konu dışına çıktım diye kızabilirsiniz diye düşünmüştüm ben aslında. Neyse çok güldüm işte. Onun için paylaştım. Bence de rezil bir parça. Zaten Hayko da sevmem, beğenmem ve dinlemem. Üstteki 2-3 mesaj "abi parça çok iyiymiş" şeklinde olsaydı "evet abi bende ondan paylaştım zaten" olabilir gibi geldi bu mesaj ahahahaa :D RageRobber :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Liebe said: Üstteki 2-3 mesaj "abi parça çok iyiymiş" şeklinde olsaydı "evet abi bende ondan paylaştım zaten" olabilir gibi geldi bu mesaj ahahahaa :D RageRobber :D :D ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Aforoz edin beni. Aranız da yer almayı hak etmiyorum. O değil de coman, senle hep gecenin saat 2sinde 3ünde yorgunluktan geberirken oynamaktan beni iyice ragerobber yaptın ha. Dün ki oyunda pause yapmaktan, durup tekrar başlamaktan, durun biri afk, aman biri düştü vs... şeklinde oyun akışından dolayı dellendim biraz. Yoksa rage atmam ben. Şahitlerim var sorabilirsin =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 GraveRobbeR said: Aforoz edin beni. Aranız da yer almayı hak etmiyorum. O değil de coman, senle hep gecenin saat 2sinde 3ünde yorgunluktan geberirken oynamaktan beni iyice ragerobber yaptın ha. Dün ki oyunda pause yapmaktan, durup tekrar başlamaktan, durun biri afk, aman biri düştü vs... şeklinde oyun akışından dolayı dellendim biraz. Yoksa rage atmam ben. Şahitlerim var sorabilirsin =D yok yav takılıyorm o oyun yalan olmuştu zaten , dur başla dur başla yalama oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar