Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Yeni map cidden efsane olmuş. Valve'nin elinden çıkmış olabileceğine inanmak cidden zor. Muhtemelen yükse alkol ve madde tüketimi sonucu götlerinden sıkma bir şey çıkmış izlenimi yarattı bende =D Ciddi oynanmadan gayet geyik mode on halinde oynanmalı diye düşünüyorum. Yoksa takım arkadaşlarının birbirine bağırıp çağırmaları kaçınılmaz.! =D
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

hacım söyle ki

bunlar zombi ya simdi,sehirlerde kedi köpek ye bi yere kadar kısıtlı kaynak bittikten sonra ormana dalmıslar icgüdüleriyle ceylan geyik keci koyun ne varsa artık yemeye

Çok fazla zombie içerikli film dizi izliyorsunuz. Bu hayal gücü hep oralardan geliyor ben biliyorum =D
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

eregorn2 said:

valvenin elinden çıkmadı ki zaten o. bi tane harita yapan adamın haritalarını beğendiler. buna da profesyonel bi yardım yapak dediler..

aynen yakında one4nine ı da koyucaklar herhalde.

Koysunlar koysunlar koyacak çok map var :)

Bu map çok Infected ağırlıklı olmuş. Resmen adam öyle noktalar ayarlamış ki "şurda şu olsun burda bu olsun hooop wipe" olsun dercesine tasarlamış netekim bizim maçta herhangi bir bölümü bitiren survival takım olmadı. Gayette eğlenceli idi.

+rep :)
Sosyal ağlarda paylaş

Beğendiğim için paylaşmadım zaten. Gülme krizlerine girdim dayanamadım paylaştım. Zaten çok düşündüm burada bunu paylaşmak doğru olur mu diye ama tutamadım kendimi. Topiğin konu dışına çıktım diye kızabilirsiniz diye düşünmüştüm ben aslında.

Neyse çok güldüm işte. Onun için paylaştım. Bence de rezil bir parça. Zaten Hayko da sevmem, beğenmem ve dinlemem.
Sosyal ağlarda paylaş

GraveRobbeR said:

Beğendiğim için paylaşmadım zaten. Gülme krizlerine girdim dayanamadım paylaştım. Zaten çok düşündüm burada bunu paylaşmak doğru olur mu diye ama tutamadım kendimi. Topiğin konu dışına çıktım diye kızabilirsiniz diye düşünmüştüm ben aslında.

Neyse çok güldüm işte. Onun için paylaştım. Bence de rezil bir parça. Zaten Hayko da sevmem, beğenmem ve dinlemem.

Üstteki 2-3 mesaj "abi parça çok iyiymiş" şeklinde olsaydı "evet abi bende ondan paylaştım zaten" olabilir gibi geldi bu mesaj ahahahaa :D RageRobber :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aforoz edin beni. Aranız da yer almayı hak etmiyorum.

O değil de coman, senle hep gecenin saat 2sinde 3ünde yorgunluktan geberirken oynamaktan beni iyice ragerobber yaptın ha. Dün ki oyunda pause yapmaktan, durup tekrar başlamaktan, durun biri afk, aman biri düştü vs... şeklinde oyun akışından dolayı dellendim biraz. Yoksa rage atmam ben. Şahitlerim var sorabilirsin =D
Sosyal ağlarda paylaş

GraveRobbeR said:

Aforoz edin beni. Aranız da yer almayı hak etmiyorum.

O değil de coman, senle hep gecenin saat 2sinde 3ünde yorgunluktan geberirken oynamaktan beni iyice ragerobber yaptın ha. Dün ki oyunda pause yapmaktan, durup tekrar başlamaktan, durun biri afk, aman biri düştü vs... şeklinde oyun akışından dolayı dellendim biraz. Yoksa rage atmam ben. Şahitlerim var sorabilirsin =D

yok yav takılıyorm o oyun yalan olmuştu zaten , dur başla dur başla yalama oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...