Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

jonq said:

Hehhe Steam nick listesimi yapalım senin için du daha balonun yeni patlamış öğrenirsin yavaş yavaş :P

Düz oyuncu o, adı gibi sakin çizgisini bozmayan bir arkadaşımız, oyunda yürürken bile falso yapmıyor o hep chargerlar onu yakalıyor derece yani :)

Gerçek hayatta bile isim özürlülüğü çeken biri için güzel bir laf etmişsin. Üstüne bir de latince ağırlıklı bir okulda okuduğumu düşünürsek bu isimlerden yana çektiğim sıkıntıları sana anlatsam gün biter.

Daha basit ve sadece olsun diye steam deki nick neyse burada da onu kullanmak bence daha samimi olur. Ama genel anlamda sitede kullandığın nick buysa yola devam. =D
Sosyal ağlarda paylaş

GraveRobbeR said:

Daha basit ve sadece olsun diye steam deki nick neyse burada da onu kullanmak bence daha samimi olur. Ama genel anlamda sitede kullandığın nick buysa yola devam. =D

Şimdi burda nick değiştirilmez, hani hem teknik hem kaç sene olmuş artık :)

Steamde de o nickle bir ton oyunda,clanda oynadım durdum o da burdakiyle aynı hale getirilmez.

Biz sana liste çıkaralım iyisimi. Ahanda benim bildiklerim. Gerisini bende bilmiyorum. Hani oyunda görüpte burada kim bilmiyorum :P

Bone -> Bonecrusher
LathspeLL -> LathspeLL
Mokoko -> Ecdad
Sereglin -> Düz oyuncu
Lethe -> Lethe
Lyvanna_Dolores -> Lyvanna
Liebe -> Comanchero
maxigenous -> maxigenous
fastreloader -> fastreloader
CthuLhu -> Kutulu
ve ben Jonq -> Neme=trk=
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

bende 2 sayfadır jonq kim diyodum :P
cuma akşamı geldi, toplayın allstarları kapışıyoruz bu akşam.

Ben bu akşam yokum. Özel bir organizasyon düzenledim. Onun için sizinle birlikte allstar'ların arasında olamayacağım.

Efe sende İzmir de olsan senide organizasyona davet edecektim ama maalesef çektin gittin Ispartalara. Orada götünün donmamasını temenni ediyorum =P
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

GraveRobbeR said:

Şimdi burda nick değiştirilmez, hani hem teknik hem kaç sene olmuş artık :)

Steamde de o nickle bir ton oyunda,clanda oynadım durdum o da burdakiyle aynı hale getirilmez.

Biz sana liste çıkaralım iyisimi. Ahanda benim bildiklerim. Gerisini bende bilmiyorum. Hani oyunda görüpte burada kim bilmiyorum :P

Bone -> Bonecrusher
LathspeLL -> LathspeLL
Mokoko -> Ecdad
Sereglin -> Düz oyuncu
Lethe -> Lethe
Lyvanna_Dolores -> Lyvanna
Liebe -> Comanchero
maxigenous -> maxigenous
fastreloader -> fastreloader
CthuLhu -> Kutulu
ve ben Jonq -> Neme=trk=

Söze "sadece" hatasını düzelterek başlamak istiyorum. Orada sade* demeye çalışmıştım. Bunu eklemezsem çatlardım. Neyse şimdi yola devam...

Bir kaç kişi hariç hemen hemen her kez steam deki nick'in aynısını kullanıyor zaten. Mesela seni biliyorum ama buradaki nick'ini bilmiyordum. İyi oldu. Gerçi ben şimdi bunu burada öğreniyorum ama sonra unutuyorum. İsimlerden yana cidden bir sıkıntım var. Of... Bunu anlatamam yani yaşamanız lazım =)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...