Sereglin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 o kadar da zor değil yapmayın. ben baya bir süre duz oyuncu - sereglin'dim ama gayet düz bir yaklaşım olduğunu farkedip düzlüğüme döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 jonq said: Hehhe Steam nick listesimi yapalım senin için du daha balonun yeni patlamış öğrenirsin yavaş yavaş :P Düz oyuncu o, adı gibi sakin çizgisini bozmayan bir arkadaşımız, oyunda yürürken bile falso yapmıyor o hep chargerlar onu yakalıyor derece yani :) Gerçek hayatta bile isim özürlülüğü çeken biri için güzel bir laf etmişsin. Üstüne bir de latince ağırlıklı bir okulda okuduğumu düşünürsek bu isimlerden yana çektiğim sıkıntıları sana anlatsam gün biter. Daha basit ve sadece olsun diye steam deki nick neyse burada da onu kullanmak bence daha samimi olur. Ama genel anlamda sitede kullandığın nick buysa yola devam. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Bone said: yok, mokoko kimdi ya, noob muydu acaba deriz :P sora ben derim ecdad'ım ben diye. haa dersiniz pro geldi. asdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Olm nick'ini bok yap ecdad'dan iyidir ya söyledim bunu daha önce ECDAD ne ya, değiştir off. Mokoko gayet iyi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 GraveRobbeR said: Daha basit ve sadece olsun diye steam deki nick neyse burada da onu kullanmak bence daha samimi olur. Ama genel anlamda sitede kullandığın nick buysa yola devam. =D Şimdi burda nick değiştirilmez, hani hem teknik hem kaç sene olmuş artık :) Steamde de o nickle bir ton oyunda,clanda oynadım durdum o da burdakiyle aynı hale getirilmez. Biz sana liste çıkaralım iyisimi. Ahanda benim bildiklerim. Gerisini bende bilmiyorum. Hani oyunda görüpte burada kim bilmiyorum :P Bone -> Bonecrusher LathspeLL -> LathspeLL Mokoko -> Ecdad Sereglin -> Düz oyuncu Lethe -> Lethe Lyvanna_Dolores -> Lyvanna Liebe -> Comanchero maxigenous -> maxigenous fastreloader -> fastreloader CthuLhu -> Kutulu ve ben Jonq -> Neme=trk= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bende 2 sayfadır jonq kim diyodum :P cuma akşamı geldi, toplayın allstarları kapışıyoruz bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 len liseli gibi 20 tane isim kullanıyonuz HASTAETMEYİNLANADAMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 burada zaugnakhaldun orada zaugna'yım. bence sıkıntı çekmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 aslında bu durumun suçlusu cod mw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 LethE said: bende 2 sayfadır jonq kim diyodum :P cuma akşamı geldi, toplayın allstarları kapışıyoruz bu akşam. Ben bu akşam yokum. Özel bir organizasyon düzenledim. Onun için sizinle birlikte allstar'ların arasında olamayacağım. Efe sende İzmir de olsan senide organizasyona davet edecektim ama maalesef çektin gittin Ispartalara. Orada götünün donmamasını temenni ediyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 jonq said: GraveRobbeR said: Daha basit ve sadece olsun diye steam deki nick neyse burada da onu kullanmak bence daha samimi olur. Ama genel anlamda sitede kullandığın nick buysa yola devam. =D Şimdi burda nick değiştirilmez, hani hem teknik hem kaç sene olmuş artık :) Steamde de o nickle bir ton oyunda,clanda oynadım durdum o da burdakiyle aynı hale getirilmez. Biz sana liste çıkaralım iyisimi. Ahanda benim bildiklerim. Gerisini bende bilmiyorum. Hani oyunda görüpte burada kim bilmiyorum :P Bone -> Bonecrusher LathspeLL -> LathspeLL Mokoko -> Ecdad Sereglin -> Düz oyuncu Lethe -> Lethe Lyvanna_Dolores -> Lyvanna Liebe -> Comanchero maxigenous -> maxigenous fastreloader -> fastreloader CthuLhu -> Kutulu ve ben Jonq -> Neme=trk= Söze "sadece" hatasını düzelterek başlamak istiyorum. Orada sade* demeye çalışmıştım. Bunu eklemezsem çatlardım. Neyse şimdi yola devam... Bir kaç kişi hariç hemen hemen her kez steam deki nick'in aynısını kullanıyor zaten. Mesela seni biliyorum ama buradaki nick'ini bilmiyordum. İyi oldu. Gerçi ben şimdi bunu burada öğreniyorum ama sonra unutuyorum. İsimlerden yana cidden bir sıkıntım var. Of... Bunu anlatamam yani yaşamanız lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Hey admin, LathspeLL sana sesleniyorum. 100. sayfanın ilk mesajını ben attım. Nerede 100.lük ödülüm. Hadi bana steamden bir oyun yolla =P Hazır doğum günümde yaklaşmış arada bunu da kaktırayım dedim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 steam: Lyvanna bi daha yazmıcam artık yeter. paticik grubuna falan üye olun orada görürsünüz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Size ilginç bir paylaşım olsun. Hem izlemenizi öneririm hemde kullandığım nick'in nereden geldiği hakkında bilgi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Lyvanna_Dolores said: steam: Lyvanna bi daha yazmıcam artık yeter. paticik grubuna falan üye olun orada görürsünüz zaten. yukarda neme yazmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 45 dakakya bbi vs atlım diyoruz. 5-6 kişi var ztn chatte. ilgilenenler lath bone yada beni dürtsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ya dün gece neydi öyle yatmak için yatağa girdim aklıma geldikçe güldüm kendi kendime manyak mıyım neyim :) Tam öldük derken Tank suya atladı/düştü!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 jonq said: Ya dün gece neydi öyle yatmak için yatağa girdim aklıma geldikçe güldüm kendi kendime manyak mıyım neyim :) Tam öldük derken Tank suya atladı/düştü!!! Nasıl ya ?! Bir şeyi hatırlatmak isterim. Oyun oynarken içki içen benim. Kimdi o tankı yöneten kafası güzel kişi ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ben orda direk "off niye düştün!" diye yakınıyordum. Arkadan tank koşuyor köprü üzerinde, "off bittik" dedim. Kafayı çevirdim, sonra tekrar baktım tank yok sdfsfsdf. Hemen kaldırıp topuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 oyun doner mi bu saatlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Bende geleyim madem oyun varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ben de gelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 paticigin chat kanalina girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 geliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar