Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 LathspeLL said: GraveRobber'da forum noob'u. öğrenicek quote yapmasını , daha balonu taze sönmüş gitmeyin üstüne =))) Overseer said: bi arkadaşım var benimle aynı isme sahip kız ona benziyo. msn telefon face falan? :( Bone said: aa ragequit dedi. sözler çok güzel ya hatun kadar olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Left 4 dead parodyleri var bide onlarında birini paylaşayım , relatedtan vol 1-2 falan bulursunuz. grabbin heroin oops adrenalin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Olm şaka mısın sen ?! Masaları dövdüm kardeşimle birlikte. Bu ne Allah aşkına?! Mükemmel bir şey. Over-dose endorfin krizine girdim. Alıntı yapma konusundaki beceriksizliğim hakkında hiçbir şey söylemeyeceğim çünkü ne desem kendimi temize çıkaramam artık.! =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 yazık lan adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Overseer said: bi arkadaşım var benimle aynı isme sahip kız ona benziyo. oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 boşnak hemi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 GraveRobbeR said: Olm şaka mısın sen ?! Masaları dövdüm kardeşimle birlikte. Bu ne Allah aşkına?! Mükemmel bir şey. Over-dose endorfin krizine girdim. Alıntı yapma konusundaki beceriksizliğim hakkında hiçbir şey söylemeyeceğim çünkü ne desem kendimi temize çıkaramam artık.! =D midnight ridersın mp3 lerini dinlerken related videolardan geze geze denk geldim bunlara valla :) Overseer said: boşnak hemi de abilerinden dayak yemiyelim 7 mahalle kovalarlar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Bu gece ki son oyun bir başka güzeldi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 anca oynayın oynayın sonra yazın ayh süperdi of çok mükemmeldik. hehe nassdayendik amağ insan arada çağırır gel sinem sende oyna senin yerin hazır koş zoey i kap der!!!! en noob zamanlarımda inv. manyağı yapıyodunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 LathspeLL said: Bu gece ki son oyun bir başka güzeldi be. Aynen dediğine katılıyorum. Rakipler güçlü ve denk olunca tadından yenmez bir şey oluyor. AmmoniaC, Lahtspell, GraveRobbeR, Co veya Lethe olarak bu 4'lüyü efsane takım olarak tanımlasak artık fazla abartı kaçmaz sanırım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Lyv oynamasanda gönüllerdesin. Eskiden böyle nickini bile "OYUN VARSA ÇAĞRIN BENDE ZOMBILEŞTİM" şeklinde değiştiren Lyv gitti sessiz sakin bir lyv geldi, o bile gelmedi son zamanlarda sdf. @Grave yalnız olay karşı takımın oyunu acaip ciddiye alması, maç formatına sokması ve yeninde rage olayı hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Lyvanna_Dolores said: anca oynayın oynayın sonra yazın ayh süperdi of çok mükemmeldik. hehe nassdayendik amağ insan arada çağırır gel sinem sende oyna senin yerin hazır koş zoey i kap der!!!! en noob zamanlarımda inv. manyağı yapıyodunuz Bunun nedeni artık pati tayfası dışında kişilerle oynamaya başlamamız. Artık karşıdaki oynayacak takım belli oluyor. Bizde kendimize özel takım kuruyoruz. O zaman eğlencesinden yenmiyor ve bu tip mesajlar ortaya çıkıyor. Bir ara pati tayfası atarız. O zaman toplaşırız hep beraber. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 DIŞLIYORSUNUZ. ALAYINA İSYAN! üzüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 LathspeLL said: Lyv oynamasanda gönüllerdesin. Eskiden böyle nickini bile "OYUN VARSA ÇAĞRIN BENDE ZOMBILEŞTİM" şeklinde değiştiren Lyv gitti sessiz sakin bir lyv geldi, o bile gelmedi son zamanlarda sdf. @Grave yalnız olay karşı takımın oyunu acaip ciddiye alması, maç formatına sokması ve yeninde rage olayı hahah. Finaldeki rage efsane, dönen geyiklerde mükemmel oldu. İddia girdiler aslında onlar. Hepimizi kaparlarsa Honor rage atacakdı. Hile yazmıştım ben. Karşı takımın tüm konuşmalarını duyuyordum aslında. =P @Lyvanna; Lath'ın dediğine katılıyorum. Bir aralar nick'inin yanına "lath, fast, giga olmazsa oyuna gelmem" gibi şeyler de yazıyordun. Artık ne denir buna bilemiyorum. Özgün iradenizle yorumlayınız pls.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Bu arada rewendor artık gelebilirsin benim rage'im bitti, rahatçana oynayabilirsin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Bugün senden önce bir byte vardı. Noob'un da noob'u artık adam. Yeni almış oyunu gelmiş oyuna. Hey Allah'ım dedim. İnsan hiç mi bir şey bilmez. Bunu böyle yapsam böyle olur değil mi diye soruyor. Daha neler neler. Senin yerine AmmoniaC rage e girdi. Dedim byte a "yat kalk burada Lathspell'in olmadığına dua et. Yoksa çok pis zılgıt yerdin" dedim. =) Sonra ki oyunda "sen git biraz campaing kas, olmaz böyle" dedim yolladım seni çağırdım. Ondan sonra neşesi yerine geldi ammo'nun =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 oha kimse kaale almıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Sereglin said: oha kimse kaale almıyor :( Ecdad olm sen misin ?! Steam de kullandığın nick ne ?! Ben alışamadım hala =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ohaaa... duz oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Hehhe Steam nick listesimi yapalım senin için du daha balonun yeni patlamış öğrenirsin yavaş yavaş :P Düz oyuncu o, adı gibi sakin çizgisini bozmayan bir arkadaşımız, oyunda yürürken bile falso yapmıyor o hep chargerlar onu yakalıyor derece yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 valla listeye spam geçicem, ilk 3 kişiyi cagırırken altta lyvanna var (beklemeden ardarda atıyorum bide), sıra ona geliyo listede yok. bahtın kapalı senin valla :( serengil senide alcaktık dün de corpselar zaten 4 kişiler pek yer kalmıyo dışarıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 GraveRobbeR said: Sereglin said: oha kimse kaale almıyor :( Ecdad olm sen misin ?! Steam de kullandığın nick ne ?! Ben alışamadım hala =D ecdad benim lan. karıştırmayın olm asdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 nickleriniz çok karışık, ben anlamıyorum kim ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 şimdide steamde mokoko yapsam ecdad kimdi diceksiniz bi sure sora adasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yok, mokoko kimdi ya, noob muydu acaba deriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar