di Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Nazlanmazsa hizlica kurulursa oyun aksam ben de gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ZaugnaKhaldun said: ben lyvanna + 2 noob da sizle karşılaşmak istiyoruz yahu 4 noob olmasın. öyle olcaksa grave le ammo yu verelim 2 noob u biz alalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 abi işte 4 hardcore proyu almışsınız, ciddiye alıp ciddi maç yapmaktansa 4 noobla eğlenmeyi tercih ederim yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben seçmedim burak seçti valla :/ bana kalsa loki maxi fastreload u alırım dengeli takım olur. o 4 pro dediğin 4 başlı yılan gibi kavga eder durur bence. rewendor da an geliyo noob ötesi. sonra charge atıyo 4 kişiyi birden deviriyo fln, adam muamma aslında joker diye takıma aliyosun sonucu asla önceden bilemiyosun , işte öyle oyunalr dönsün istiyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 vazgeçtim naparsanız yapın "ben oynarım."(nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 LethE said: o 4 pro dediğin 4 başlı yılan gibi kavga eder durur bence. DSmfdsfmdsff, yok ammo, grave ben kavga etmiyoruz hiç, sen bu kadroyla oynamadın dimi hiç? Yıkılıyor ortalık. Gülme krizleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 "Ben kendimi hardcore pro olarak görmüyorum" diye bir şey yazmak istiyorum ama ne kadar samimi görünürüm bilmiyorum onun için tereddüt ediyorum. Lethe'nin dediği 4 başlı yılan benzetmesi bir yerde doğru ama sadece kendisi ve benim için geçerli. Kendisi ile ilk tanıştığımızdan itibaren süre gelen bir didişme potansiyelimiz var olmaktadır ki bu da geri kalan hayatımız boyunca devam edecek gibi. Seçtiğim adamlar tek başlarına mükemmel değiller ama üstün oldukları noktalar var. Lath'ın inanılmaz bir aim gücü varken ammo'nun iyi taktik geliştirme ve takımı doğru yöne yönlendirme özelliği var. Kendim için zamanlamam iyi diyebilirim. Gerektiği yerde gerekli zamanda müdahale edebiliyorum. Lethe ise yılların multiplayer oyuncusu olarak çok farklı bir kategori ve her türlü benim takımımda olması işe yarar. Bu nedenlerden ve özelliklerden dolayı bu 4 kişi aynı takımda olursa güçlü bir takım olabilir. Bu açıdan bakılırsa hardcore pro benzetmesi "evet doğru" diyebilir. =) Benimde ilk yazdığım mesaj da dile getirmek istediğim birbiriyle iyi anlaşan ve birbirinin eksikliklerini doldurup takımlarını kusursuza ulaştırabilecek kişiler bir araya gelirse hem oynaması hemde izlemesi çok zevkli bir maç olur diye düşünmekteyim.! =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Lyvanna_Dolores said: vazgeçtim naparsanız yapın "ben oynarım."(nokta) Lyvanna'nın neresi noob ya, eskidendi o. PANPASI giga'da varsa birde fast falan akıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 benide atarsınız bi takıma artık. bende varım unutmayın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 LathspeLL said: LethE said: o 4 pro dediğin 4 başlı yılan gibi kavga eder durur bence. DSmfdsfmdsff, yok ammo, grave ben kavga etmiyoruz hiç, sen bu kadroyla oynamadın dimi hiç? Yıkılıyor ortalık. Gülme krizleri falan. Mesela dünden örnek vereyim. Kendi oynadığım takımdaki kişileri sayıyorum; ben(grave), ammo, drunk, hotrod. Karşımızdaki takımdakiler ise; lethe, bone, rewendor, euph(sanırım emin değilim sorry). Efsane ammo'nun tank olmasıyla başladı. Ammo'dan "aha tank oldum" komutu gelmesiyle benim mikrofondan "yüklen, yükleeen" diye bağırmamla ammo kahkahalar atarak karşı takımda kim varsa kim yoksa tekme tokat dövdü.! Hani bunun üzerine birde lath olunca mikrofonda sadece kahkaha sesleri oluyor ve biz mükemmel zevkli, az biraz da karşı takımı ezici bir oyun oynuyoruz. Merak edenleri 4. olarak oyunumuza bekleriz. Değil mi lath?! Bunun üzerine sende bir şeyler söyle. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Grave'in yaptığı takım, takım olarak çok iyi oluyor zaten. Ben böyle adeks tibi yerlere takım kuracak olsam Ammo'yu kesin alırım, öyle bir adam turnuva tipi pro-gaming clan'lara lazım. Team-leader özelliği var çünkü. Motivasyon inanılmaz. Ben takım liderliği sevmem, yoksa direktif veririm ama (bazıları sinirlenir işte o motive edici şey yok bende) Eski clanda da "support" rolüm vardı zaten. Kollayıcıyım yani. Zaten o yüzden infected'lara odaklı bir oyun oynuyorum. Saldırıları bekleyip adam kurtarmak 1. görevim. O yüzden grave doğru vermiş istatistik bilgilerini. Taktikleri bilirim, planlarım ve yaparımda ama sevmem. Birde sadece biz iyi oynuyoruz diye göstermeyin, tonla adam var burda çok iyi oynayan. Maxi, fast, bone, Sam. Gelişmekte olan oyuncular var çok yol kat eden. Birde yeniler var işte. Dediğim gibi bu aralar acaip agresifim, bende anlamıyorum neden, sağa sola laf sokuyorum gerçek hayattada o yüzden mazur görün. Ciddiye almayın, dalga geçin hatta benle. Anlık rage rush'lar yaşıyorum anlamsız ama 3. saniyede geçiyor ortam gülüyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 okudum da adım geçmemiş asfasda. bone oyun bozan ama ready beklemiyor! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Oyunda ki nick ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bnmde adım geçmemiş hiç. neyse noob bu denmekten iyidir. ztn bayadır giremiorm oyunlara. bu aksam girerim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Arkadaşlar, ben forumda yeniyim. Onun için bir çoğunuzu daha yeni yeni tanıyorum. Steam'deki tayfadan gün aşırı oynadığım kişiler hariç pek çoğunuzu tanımıyorum. Eğer orada kullandığınız nick ile buradaki nick farklı ise sizi tanımam daha zor. Kimseye noob demiyorum, demem de. Uzun süredir girip oynamayan arkadaşlar varsa gelsinler artık oynayalım sizinle de tanışayım.! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben ecdad ozmn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 mokoko said: ben ecdad ozmn :D Hele şunu başta bir diyeydin =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ecdad evet ortalarda gözükmüyorsun bir zamandır :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Grave çok noob ya en az lath kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 LathspeLL said: Ecdad evet ortalarda gözükmüyorsun bir zamandır :). abi evde haftasonları netim yok kesik bu sıralarda. haftaiçide okulda olunca gece illaki bişiler çıkıyo gelemiorm bi turlu. bu aksam gelmeye çalışıcam artık yer olursa girerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Holy said: Grave çok noob ya en az lath kadar. Şu nick'imin altında balonla en noob benim. Kesinlikle haklısın.! =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Aaa adamın balonu var. Ss al, saklarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 rekabetçi bir havaya girip ortamın havasını zehirleme gibi bir ihtimal var bu turnuva vs. olaylarının, dikkat etmek lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 takım kurma olayı dışında bir sıkıntı yaratmaz bence o da nası olur bir kişi kafasından plan yapar ama aslında o kişi başkalarının planlarında yoktur o sorun olur başka bişi olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar