ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 L4d alıp L4d2 almamış insanlar çıkabilir; bence her oyunun kendi grubu olması daha iyi. Bir de şöyle bir fikrim var, oynamaya niyetli olan insanlar l4d2 kanalının chatine girebilir; yavaş yavaş oradan toplanıp sonrasında adam çağırarak 8 kişi edilebilir. Daha kolay toplanılır diye düşünüyorum ben, en azından başka oyun gruplarında öyle yapıyoruz biz efektif bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kanal chati mantıklıymış aslında, ama çok kalabalık bir grup değiliz, bi kaç kişi bulunca kahveden adam çağırır gibi topluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 eskiden beri söylüyoruz grubun ana chatine girmek en mantıklı, öyle invite yollamakla boğuşmasa insanlar daha kolay ve hızlı olacak insan toplamak. grubun sağladığı avantajı kullanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 lath bildirimi nerden yapcaz? o gun aradim taradim da bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Schedule an event'e tıklıyorsun ama sadece adminde olmasın o yetki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 post an announcement, schedule an eventten daha iyi bence; direkt sağ alttan notification çıkıyor herkeste; 1-2 defa yapınca baya insanın dikkatini çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 event zaten çıkıyor yandan, announcement yapan gruplar kıl ediyor. kaç kere mmo oynarken filan pencere değiştirtti. çıktım gruptan sonunda kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Event olayı pop-up çıkarıyor ama, kimileri sevmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 event delirtiyor ya, oyunlarımı kilitledi kaç defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kanal chat olayını mw2'de denemiştik işe yarıyordu kullanan olunca 5-6 kişi oluyordu kafadan sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 belki de event'le karıştırıyorum, o oyun kitleyen hangisiyse işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 kaç gundur oynayamadım bi turlu kuramadık oyun ben varken. eller titremeye başladı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 grup chat olsun cidden artık. isteyen girsin. sevmiyor insanlar artık beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 he ya niye oynamioz isim gucumde yok benim bu aralar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 3 kişiyiz bi vs atalım diyoruz gelecek varsa steam groupdan dürtsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 oyun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 steam id'leriniz ne, 4 kişi toplandık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 son 1 hadi gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 +1 gençler, bileğine güvenen, mikrofonlu arkadaşları kabul ediyoruz haydi kızlar l4dye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 dear lathspell, lobbyde 7 kişi bekliyoruz seni gel hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Gene update gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Dün deli rage yaptım ya. Yalnız oyunda ki sözümü yineliyorum: Size sevdanın yolları bize zombiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 hadi toplanalım gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 5 olduk, steam id zaugnakhaldun / zaugna; ekleyin ses edin anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 lath gel la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar