nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 var mı bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ben bu gece yokum malesef. hatta çarşamba gecesine kadar yokum kafadan. 3 gunde 4 finalim var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 olum oyun olduğu zaman beni de çağırın ben de oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 noob kabulse ben gelebilirim her gün güzelmiş oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 gelirim ben, call of pripyat'ı dün gece bitirdim nihayet. (:P) yalnız lol, onun sonu da GET TO DA CHOPPPAAAA ile bitiyormuş ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Baya zevkli oluyormuş bu oyunlar daha önceden katılsaymışım keşke yalnız bugün attığımız oyundaki elemanların eşeysiz üremesiyle oyunumuz bozuldu =) bi anca herkezden 3tane çıkmaya başladı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yeni laptopu beklemeden yuklicem yine ya yemişim grafik lowda oynicaz yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dönüyo mu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 10gb mış ya.unutmustum.yeni makineye yüklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Sam said: gelirim ben, call of pripyat'ı dün gece bitirdim nihayet. (:P) yalnız lol, onun sonu da GET TO DA CHOPPPAAAA ile bitiyormuş ehu abi zaten helikopterden önce survival horror yoktu.sadece horror vardı askda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 var mı oyun oynayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 oynamak isteyen olursa steam grubundan adam toplasın diyoruz, buraya gelip "oynayacak var mı" diye yazmayın boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 post kasıyoz işte fena mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 1 kisilik yerimiz var steam xsenko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 off forumda egleniyodum gelsem mi 1 kişi mi gerek cidden valla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hadi gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 muhendis canini senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kazık kadar adam oldunuz halen l4d2 mi oynuyorssunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bu akşam gelirim çağırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bende gelebilirim.ama LÖVÖNNÖ DÖLÖRÖS RÖRÖRÖ yapacak adamlar çağırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 roşeli vermem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Lyvanna_Dolores said: bende gelebilirim.ama LÖVÖNNÖ DÖLÖRÖS RÖRÖRÖ yapacak adamlar çağırmasın. kim yapıo onu yahu? ayıp ediomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 iyi tamam al roşelini zoey benim ama gerisine karışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 mokoko said: Lyvanna_Dolores said: bende gelebilirim.ama LÖVÖNNÖ DÖLÖRÖS RÖRÖRÖ yapacak adamlar çağırmasın. kim yapıo onu yahu? ayıp ediomuş. valla takip edemedim kimlerin yaptığını. bi bulayım yazcam buraya dfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar