Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bugün gelirüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 4-5 kişide kaldık neyse akşama artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben bir yemek yiyeyim, sonra katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 İstiyen herkes oyuna katılabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yok katilamiyor,once caylak statüsünde bir chapter oynuyorsun(nickin basina [caylak]yazarak) bizimle ,begenirsek oyunlara katılabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 sdf ya haritaları ve neyin ne olduunu biliyorsan katılabilirsin tabi. pati l4d grubuna kaydol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Katıldım(:D bugün oynıycakmısız bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 abi resmen takımda 1 kişide bile mic. yoksa nasıl fail olunduğunu gördük, ben diyorum ki, bundan sonra kesin kuraldır abi mic.siz oyuna girmek yasaktır aga asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 o bizim çok iyiliğimizden oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 O değilde resmen ezdik yahu, bidaha oynanmaz böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 o değil de herkesin random seçmesi lazım, oyun nasıl yapıyorsa dengeyi tutturuyor. bir kişi bile favori karakterini filan seçse batıyor denge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ben bizdeki adami yabanci sandim bi ara,yazi falanda yazmıyordu,bagiriyoruz yırtiniyoruz adam sallamıyo :=) Meger voice ı kapalıymıs adamın,son chapterda voice i aciyorum falan dedi zaten tank geldi o ara asdasdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 evet ben oluyorum o şahsiyet 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 abi voice com. kapalı l4d mi oynanır la sdjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 bilmiyodum konuştuğunuzu :D açarım bi dahaki sefere mikrofonu falan. survival fpslerde çok keko oluyorum ne yapcağımı bilemiyorum zaten dün gören gördü beni. bana coop action rpg lazım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 herkes yeni başladığında alışması, öğrenmesi zaman alır. olacak o kadar. çağırın beni oyun olursa bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 10 sn de biten oyun efsaneydi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ben olmayinca yine yenildiniz demi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 yok yendik, çok fark açılmadı ama. çekişmeli geçti bir bölüm hariç, o bölümde çıkar çıkmaz bitirdik. (:P) no mercy'deki metrolu bölümün başında. ha bir de düzgün sunucu bulamazsanız aynı haritada ısrar etmeyin, parish oynanacak diye 1 saat abartmıyorum boşa harcadık. harita değiştirdik çat diye düzgün sunucu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ben de satın aldım yeni, ekleyin beni de çağırabilirsiniz online olduğum sürece. id : holysaft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abi deliğe atlar atlamaz bitirmemiz çok iyiydi. birazcık dikkatsizlikleri çok şeye maloldu. hunterla sıfırdan 2 kişiyi yere düşürecek kadar damage vurdum o arada gelen spit fatality oldu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ayrıca yiğit git azıcık kendin oyna da öğren ezilme aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 oyunu yeni aldım dedim, ilk kez oynuyorum demedim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ya bırak hatırlıyorum seni lan partyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Varmı gelen? 1 kişi arıyoruz oyun atacaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar