limbik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ilk oyuna göre çok kolay. advanced'da bile pek zorlandığımı söyleyemeyeceğim. bi de gündüz geçmesinden midir, ortalığın renkli olmasından mıdır nedir bilemicem ama atmosfer biraz sönük kalmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 dur abi daha demo bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Oyun sürekli takılıyor bende, var mı aynı sorunu yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 dreagloth said: Oyun sürekli takılıyor bende, var mı aynı sorunu yaşayan?bende de bu sabah başladı. demo çıktığı günden beri oynuyodum, bi sorun yoktu. multicore rendering'i kapatınca geçiyomuş diyolar ama denemedim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ilk oyunda da vardı o sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 limbik said: ortalığın renkli olmasından mıdır nedir bilemicem ama atmosfer biraz sönük kalmış gibi. müziklerdendir, bazıları çok kötü hakkaten, bazıları da mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 demonun başındaki trailerın müzini bulabilenin terazisine abancam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Ben öyle çok aman aman bişey göremedim açıkçası, diğer campaignler falan belki daha iyidir botlu olandan da yani, meh dedim kapattım 1 tane bitirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 hmm demo gelmiş bana da oynayayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sevdim ben :) şimdilik l4d 1'in basit bir ek paketiymiş gibi gözüktü bana,AI Director 2 için vaat ettikleri çoğu şeyi göremedim ama demo bu belli olmaz,ha yapmamışlarsa burada bu oyunun 2.sinin bu kadar kısa sürede çıkmasını bir Valve çalışanı gibi savunduğum için kendime küfredeceğim merak etmeyin :) Onun dışında şu halide çok hoşuma gitti,daha zor ve yaratıcı olmuş.Atmosfer biraz kötü ilkine göre ama oyun tam çıksın daha iyi olacak kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Cıvık bildiğin, ben almam muhtemelen bunu. İlk Left 4 Dead'i ilk oynadıktan sonra baya bir süre kalkamamıştım başından, bunda demoyu 1 kere oynadım bir daha giresim gelmedi. İlkinin üstüne hafif bir geliştirme desen o da değil, daha az gerici bir atmosfer ve daha cıvık bir oyun yapmışlar. Tabii bunlar benim tek oynayışta edindiğim izlenimler, ama yani olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Kolay kolay. Oyun çok kolay. Asıl sorunu o. Düşünün Left 4 Dead'de advanced'da yarısına geldiğinizde en az bir noktada epey zorlanıyordunuz. Bunda ise advanced'da laylaylom hiç zorlanmadan 15 dakikada bitirmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Abi neyi kimi bitiriyorsun, oyunun yüzde kaçıdır o ilk 2 bölüm, expert oyna advanced yetmiyorsa, o da kolay gelirse zaten bir zorluk daha çıkarırlar tek sıkılan olmayacağımıza göre eheh. Oyun kolay değil, yanınıza 3 tane counter strike 24/7 adam alırsanız tabiki kolay, 2 tane casual 2 tane eski oyuncu olsun gayet eylenceli oluyor, okuldan arkadaşları kandırıp oyuna soktum, napıcanı şaşırıyor, onu korumaya çalışıyorsun habire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Valla ben de 24/7 counter oynayan adamları almadım zaten, hatta muhtemelen 3 tane casual aldım. ne bileyim pek "eylenceli" gelmedi bana (oyun total toplamda, genel olarak yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 walla ben bi hayli eğlendim. koşturmalar olsun, yeni zombiler olsun, yeni silahlar olsun. yeni denediğimiz taktikler falan. mesela geçen gün 4 arkadaş witchi tavayla dövdük. baya eğlendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Tam zombieland seyretmişken eline machete alıp çatır çutur dalmak zombilere zevkli geldi baya :D. Almam diyodum da gayet beğendim demoyu ama dediim gibi Zombieland'in gazı büyük ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 konsola düşmüş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 MW2 mi yoksa bumu hangisini alıcam,çok fena kararsız kaldım.Param kalmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bunun oynayış ömrü mw ye göre çok çok az. başlarda çok zevkli geliyor ama 1 hafta sonra bayıyorsun. l4d 1 den biliyorum. o yüzden mw2 daha mantıklı bir seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ya şimdi şöyle birşey var,eğer vaat ettikleri şeyleri yapmışlarsa -ki demoda büyük çoğunu görmedik- L4D2'nin oynanabilirlik süresi Modern Warfare 2'den çok daha uzun süreli olur,ilk oyunu da katlar geçer. Fakat demo bana da pek ümit vermedi.Ön şipariş verdim ama iptal ettirmeyi düşünüyorum,Türkiye'ye eğer ilk oyun gibi gelirse fiyat açısından ki 60 bile olsa alıp oynanabilir.İlk oyun çıktığından itibaren 45 milyondu Mediamarkt'larda mesela,umarım bu da öyle gelir,ön şiparişten gelen parayı da MF2'ye ayırırım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 demoya bakıp yorum yapmak genelde yanlıştır fakat sonuçta oyunun içeriği belli oynanışı belli. 1. oyundan ne kadar fazla değişiklik olabilirki. Dediğim gibi bununda oynama süresi çoğu insan için 1-2 haftayla sınırlı kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 0:38 de baslayip gidip gelen sarki sahane vermis gazi. Bilen varmi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bu oyun 4 ten fazla kisiyle oynanmayacak mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mumu said: bu oyun 4 ten fazla kisiyle oynanmayacak mıydı? 8 kişi oynanıor ya... 4 zombi 4 insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 oyun çok güzel olmuş ama daha çok "go infected" olarak gidior oyun. yani advance de bile zor(belki grupta bir tane noob olduğundandır ama olsun) eğlendik baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar