Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 biz eskiler olarak dün akşam oynadık. siz eskiler de farklı oyundaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Ortalık kavrulmuş yine. Harir naptın yine!!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 harir dün chargerla baya iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 lagın yardımıyla harir yine kahraman oldu sdfs yoksa duvarlara chargelamayı sever harir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Abi Jahrein burada kimse senin sandıgın gibi inner circle kasıp, onu atalım sunu alalım yapacak basitlikte değil. Ben haz etmedigim bir sürü insanla oyun oynuyorum zaten ve bu sorun değil yani, gerçek hayattan bir farkı yok, katlanacaksın oynamak istiyorsan. Ben seni random seçmedim kicklemek için, listeye baktım, göremedim kim son çıkmış, 2-3 kişi Jahrein gözüküyor abi dediler, bende söyledim. Tepki vermedin, burada olmamana yordum yani. Bu kadar. Ben senden zaten haz etmiyorum, son zamanlarda oyunlara girmenden muaf, sebebi bende saklı da, oyuna girince beni rahatsız etmiyorsun yani. Atacak olsam sana bata invite atmam. Herneyse kapatıyorum bu tatsız konuyu, oyun saati yaklaşmış. Deacon said: Karsiniza FH olarak cikalim. A challenger appears! Casual geyik modunda bile saece sol elimize ihtiyacımız var, overkill yapmayalım. Harir resmen Lag varken 10 kaplan gücünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ahaha dünkü charger performansım iyiydi.Ben de şaşırdım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Biz yendik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi resmen oyun adamlara acıdı o değilde ralism çok daha iyi ya işkence çektiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Abi bu kadar kıran kırana bir oyunda tankı vermemesi delirtti, ona ragmen sadece 20 puanla kazandılar. Adaletin bu mu Dead Air? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 puana bakıcan puana nası koyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 biz 2. tankta öldük, onları 1. tankta öldürdük. yendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 oyun sonu credits; Director: Aziz Yıldırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 http://i.imgur.com/2qFMv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Puan olarak üstündük o yüzden yenemediniz: http://i.imgur.com/QxgWn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Bence red sizde diye tank vermedi.Adamın olduğu takım yeniliyor. Ayrıca koyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Holy'nin karsıya atlamaya calısırken aşagı witch'in üstüne düşmesi ve instant ölüşü... Direk satmış bence. Aziz yıldırım corporation almış Yigit'i. http://i.imgur.com/4uEmH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ahahah evet o da baya büyük satıştı holynin şatgan sevdasıda benim ölmemi sağladı.tellerin arkasında şatganı olmasa alıodu cakiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi zaten ilerde silah alıcaz dar alanda shotgun alıym önden gidiym dedim, nooblar charger yedi bu tarafa düştü. LİDERSEM SUÇUM NE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ahahha o güzel ataktı ama 3 nüzü ileri attılar beni arkada aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Hem noob hem delüzyonel. Götürün şunu. Satışların yüzünden şu ayak takımına yenildik. HAHAHA ABİ SİNİrİMİ ATAMIYORUM RÖVANŞ. AAAAKİKİKİ AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 biz ne achivementı aldık asıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Boomerla xunnun kafaya yumruk atıp bayılttım. Daha ne yapalım?! Feci koduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 la ona bakarsak tek başıma 1 hp ile charger evadeleyip öldürdüm, spit'in yüzüne kapıyı kapattım, tükürüğü boşa gitti. bari feci koduk demeyin lan yüzsüz şikeciler sdfsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Hahah abi reload yapıyordum, bagırıyorum bir yandan, O BANA VURMASIN, TUTUN ONU BANA GELİYO VURMASIN AAAKİKİKİ diye. Vurdun tabi it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 AAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar