Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi Jahrein burada kimse senin sandıgın gibi inner circle kasıp, onu atalım sunu alalım yapacak basitlikte değil. Ben haz etmedigim bir sürü insanla oyun oynuyorum zaten ve bu sorun değil yani, gerçek hayattan bir farkı yok, katlanacaksın oynamak istiyorsan. Ben seni random seçmedim kicklemek için, listeye baktım, göremedim kim son çıkmış, 2-3 kişi Jahrein gözüküyor abi dediler, bende söyledim. Tepki vermedin, burada olmamana yordum yani. Bu kadar.

Ben senden zaten haz etmiyorum, son zamanlarda oyunlara girmenden muaf, sebebi bende saklı da, oyuna girince beni rahatsız etmiyorsun yani. Atacak olsam sana bata invite atmam.

Herneyse kapatıyorum bu tatsız konuyu, oyun saati yaklaşmış.

Deacon said:

Karsiniza FH olarak cikalim. A challenger appears!

Casual geyik modunda bile saece sol elimize ihtiyacımız var, overkill yapmayalım.

Harir resmen Lag varken 10 kaplan gücünde.
Mesaj tarihi:
Holy'nin karsıya atlamaya calısırken aşagı witch'in üstüne düşmesi ve instant ölüşü...

Direk satmış bence. Aziz yıldırım corporation almış Yigit'i.

http://i.imgur.com/4uEmH.jpg
Mesaj tarihi:
ahahah evet o da baya büyük satıştı

holynin şatgan sevdasıda benim ölmemi sağladı.tellerin arkasında şatganı olmasa alıodu cakiyi
Mesaj tarihi:
Hem noob hem delüzyonel.

Götürün şunu. Satışların yüzünden şu ayak takımına yenildik.

HAHAHA ABİ SİNİrİMİ ATAMIYORUM RÖVANŞ. AAAAKİKİKİ AHAHAHAH
Mesaj tarihi:
la ona bakarsak tek başıma 1 hp ile charger evadeleyip öldürdüm, spit'in yüzüne kapıyı kapattım, tükürüğü boşa gitti.

bari feci koduk demeyin lan yüzsüz şikeciler sdfsads
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...