MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Hepiniz tavanın tadına baktınız. http://i.imgur.com/5sHDa.jpg Ahahah İyi kötü çirkin düellosu Lath'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Görevimi bildim ve kapıyı savunurken tam bir support oynadım. İçerde ise adeta bir çeçen gerillası gibi ak47 kullanıyordum. Kıydığım canların haddi hesabı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bi dakka o map ne lan=) LOTRa bağlamışsınız=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Helms Deep, 4 kişilik survivor mapi, Baya eğlenceli ben bayıldım o map e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 lan steam patladı bir tek bende mi patladı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 atamaz atamaz dediler double kill yaptım çarcırımla heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ne double'ı lan.Diğerini ben aldım smokerla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 en çok damagei ben alıyorum en son ben ölüyorum ama nub ben oluyorum?! adalet mi bu chaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Loxias said: en çok damagei ben alıyorum en son ben ölüyorum ama nub ben oluyorum?! adalet mi bu chaz? abi şimdi 2 kişiyi düşürüoruz sonra sen boomer la kusuosun 600 dmg hep arkadan arkadan kaçıosun ölmüosun vs... yalan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 senko revangelis loxias xunn vs jahrein lyvanna ammo chaz 300 küsur vs 1000 küsur problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Harir said: ne double'ı lan.Diğerini ben aldım smokerla abi ne smokerı bas bas bağırdı jah ben nası öldüm die 2 sinide attımya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 DÖV-DÜK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 rev ve xun kurtaramadıysa takımı loxi ve senko ağır satmış demek sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Red said: rev ve xun kurtaramadıysa takımı loxi ve senko ağır satmış demek sdfds hayır biz cogiyiydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Cheaz said: Harir said: ne double'ı lan.Diğerini ben aldım smokerla abi ne smokerı bas bas bağırdı jah ben nası öldüm die 2 sinide attımya. ne bilim lan salladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Red said: rev ve xun kurtaramadıysa takımı loxi ve senko ağır satmış demek sdfds Senko sattı Loxias kalite noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ammoya acıyorum ya bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 sacma bi oyun oldu ya dunku feci bi haberle sarsildim ben zaten oyunun ortalarinda bi daha da konsantre olamadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ne oldu senkom =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 om dolu cnmss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ene du hemen şeyedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Harir silmeli bence oyunu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 oynacanız mı bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Oynadık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bugün ağlattım resmen. mapide biliyordum az çok onun da etkisi vardı tabi. jahrein küsmüş bu arada haberiniz olsun. beni kicklediler sesin çıkmadı diye gider yaptı bana ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar