Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

liberal said:

bu oyunu hala oynayan, ve özellikle newfag'ler bi okusun şunu:

Şimdi zamanı geriyse saracak olursak bir zamanlar 25 kişi idik. Buna rağmen yer kalmıyor hatta 1. oyun dönerken bir yandan da 2.ci oyun dönüyordu. Aralık aylarında durum böyleydi.

Şimdi listede 90 kişi var ama geceleri oyun çıkartmakta zorlanıyoruz (üşengeçlikten mi dersiniz, adam yok mu dersiniz bilemem sdf). Kimisi oyunu bıraktı kimisi çeşitli sebepten oynayamıyor. Sorun şu ki oyuncu sayısı yükseliyor ama geceleri oynanan oyun sayısı düşüyor. İşte bu noktada buna bir çare bulmamız lazım. Son zamanalrda aramıza katılan bir çok kişi oldu ama bir türlü oyunlarda göremiyoruz. Belki biz invite atmadığımız için olabilir.

Belli bir kesime sürekli invite atıyoruz çünkü genelde listede olsa dahi oynamayan kişiler var. Hani tek tek isim vermeyeyim ama şu an listede olup da oynamayan adamlar belli. Invite atarken adam seçiyoruz (iyi/kötü diye değil oynar veya oynamaz şeklinde). O yüzden yukarıda da belirttiğim gibi burda geceleri boş olan, oyun oynamak isteyen kimler var? Yeniler gelsin mesela onlara belli saatler mapleri tanıtalım taktik kastıralım. Hem onlar oyuna katılsın hem de biz eğlenelim. Buraya oyunlara katılmak isteyen beginnerlar ses atarsa biz de onlara invite atabiliriz, bişeyler ayarlayabiliriz.

Öptüm, çüz.

arkada kalamsın. 0ne hala davetimi kabul etmiş değilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

benim power supply satışı koymayaydı alırdık. benim yerime kimi aldıysanız artık lol.

beni aldılar , ben söyledim ama noobum diye.Deno dan daha noob olamazsın dediler. sonuç belli =)

bu arada ben haftaiçi saat 22-24 arası oynayabilirim , boş slot olursa tabi
Sosyal ağlarda paylaş

yusema said:

-Deno- said:

benim power supply satışı koymayaydı alırdık. benim yerime kimi aldıysanız artık lol.

beni aldılar , ben söyledim ama noobum diye.Deno dan daha noob olamazsın dediler. sonuç belli =)

bu arada ben haftaiçi saat 22-24 arası oynayabilirim , boş slot olursa tabi

hangi mal soyledi onu ? tahmin ediyim, ammo soylemistir lol. bugun kasayi alayim da bir agzinizi kirayim.
Sosyal ağlarda paylaş

Lethe'nin dediğini yapmaya çalış. Arkadaş listesinde olması lazım davetim. Kurcala biraz steam'i. Steam de kendi sayfan da olması lazım onu oluştur hem.

@Shadow akşam en erken 20.00'de en geç sabah 3.00 gibi dönüyor oyunlar. genelde 21.00 - 23.00 arası toplanılıp bir oyun atılıyor. Listede olanlara inv atıyoruz genelde
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

düzeldi ! ayberk ile test de ettik sabah.

mikrofonu düzeltmişsin de bilgisayarı patlatmıştın en son. o noldu :D

LethE said:

steame giremiyorum, şanlısın ammo artık kazanma ihtimalin var :D

klon nicklerle giriyorsun lan sen, görüyorum ben seni arada ahah

ayrıca sonunda still something to prove achivement'ını aldım abo!
Sosyal ağlarda paylaş

yemeyin yapmayım, valla boş boş oturuyoruz kadro çıkacak mı diye beklerken eğlence oluyo :(

LathspeLL said:

Geçen gün Brotherhood oynuyorum, bir baktım sağ altta "Lethe is now playing Assassin's Creed Reveletaions"

Yani bu kadar mı troll olmaya kasılır.

yazım hatası yapmadım ben.
betaya çağırdılar ssleri koyaırm üşenmezsem!!11!!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...