copry Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 7 bolum izleim keyifli gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 GERGE said: Şimdiye kadar niye izlememişim ben bunu? Hulu'dan e-mail geldi Arrested Decelopment'ın tüm bölümleri HD diye, atladım ben de, çok güzelmiş. bilmem mağara da mı yaşıyodun 10 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 20 dakikalık sitcom diyip geçmiştim. Genelde sevmiyorum onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Filmi ne zaman gelcek bunun ya. Bekle bekle öldük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Gob süper :D çok değişik kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 netflix ne lan, piratebay yazaydin bare asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Netflix yeni bölümleri sadece internet olarak yayınlayacak işte =) İlkbaharda 4. sezonu bir seferde yayınlayacaklar, aynı anda 10 bölüm birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 imdb 9.4 abartı ama bence 8.5 net alır da 9.4 garip. Böyle gülmekten ağrılar girmiyo insanın karnına ama çok eğlenceli izlenimi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ahahahah çok iyiydi bu bi de imdbde 11,12 falan alması lazım bu dizinin, 9.4 azmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Yok yahu. İyi ama bir Firefly, Dead Like Me ya da Oz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Senin gibi düşünenler çoğunlukta zaten sanırım .. Ben de 1 haftada 2 sezon bitirdim gerçi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 GERGE said: Yok yahu. İyi ama bir Firefly, Dead Like Me ya da Oz değil. Abi senin için lotodan para çıkarsa firefly çekicem tekrardan 2 lafından 1i gerçi ben de sevmiştim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Oz mu? http://f.internetara.com/onbellek/12/01/16/iuuq_NV_00xxx_SL_juvtp_AP_mvl_SL_dpn0jnbhf0sjewbo_NK_ejmnfo_SK_39961_SL_kqh.jpg yaz geldi tabi güzel kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Yeni aciklama geldi, 4. sezondan sonrasini yapmayacaklar: "The Wall Street Journal" said: Netflix CEO Reed Hastings described the upcoming fourth season of Arrested Development as a "fantastic one-off" made possible under "non-repeatable" circumstances. "We don't anticipate being able to do seasons five, six, seven. We have less of a stake in it," he said. "Arrested Development is a wildly successful tactic as opposed to fundamental to the strategy." A company spokesperson expanded on those words, admitting to The Wall Street Journal that it would prove "extremely difficult to get the cast together" for additional episodes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 siz izlemeyin GERGE said: 20 dakikalık sitcom diyip geçmiştim. Genelde sevmiyorum onları. copry said: Gob süper :D çok değişik kafalar. GERGE said: Yok yahu. İyi ama bir Firefly, Dead Like Me ya da Oz değil. copry said: imdb 9.4 abartı ama bence 8.5 net alır da 9.4 garip. Böyle gülmekten ağrılar girmiyo insanın karnına ama çok eğlenceli izlenimi kolay. edit: yanlış postları alıntılamışım heyecandan dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Harikaymış bu ya, çok yeni başladım daha ama ilk 4 bölüm su gibi akıp gitti. Michael Cera çok başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 paralar muzcu tezgahının içerisindeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 DÖRT GÜN DÖRT RÖRÖRÖRÖRÖRÖRÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Vaay beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ya misinformasyon kurbanı oldum agalar 26 mayısmış. kusura bakmayın. şu an elim göğsümde kaldım yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 hell yeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 çok güzel lan. seth de gelmiş süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Rüyamda notu 7.2'ye iniyordu bir anda, ter içinde uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar