Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SON mesaj

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ban alıp almadığımıza nereden bakıyoruz lan
2005 den beri üyeyim şu forumda bi konu açmayı bi de mesaj atmayı biliyorum, bir babanın cep telefonunu sadece arama ve açma kapama işlevini bildiği gibi biliyorum forumu
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

2005 den beri üyeyim şu forumda bi konu açmayı bi de mesaj atmayı biliyorum, bir babanın cep telefonunu sadece arama ve açma kapama işlevini bildiği gibi biliyorum forumu

mypatide falan bir yerde OKUMA HAKKI tarzı birşey yazıyor bazı bölümler için sadece.

olur öyle diyosun, geçiyo.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Her bölüme birer tane post atıyorsun, hem teyit ediyorsun, hem de 49 tane post kasmış oluyorsun.
Mesaj tarihi:
Lancelion said:

SeaGle said:

mypatide falan bir yerde OKUMA HAKKI tarzı birşey yazıyor bazı bölümler için sadece.

olur öyle diyosun, geçiyo.

ahahahah paticik.com dan banlanmışım.
ne yaptım acaba çok merak ettim he.
Mesaj tarihi:
kermit said:

ABİ İŞSİZ GİBİ KAÇ TANE BÖLÜM VAR ONUMU SAYDIN AHHAHAHA

SEN DE SAYMIŞSIN Kİ BÖYLE BİŞEY SORUYOSUN BANA, VERDİĞİM SAYI GERÇEKTEN DOĞRU BİLİYOSUN YANİ AHAHAHAHAAHHA.
Mesaj tarihi:
Arşivi, VAY AK'ı ve Genel Moderasyonu saymadım ben. Akşam akşam bir daha saydırtma şimdi ama bitsin bu muhabbet bence dsfs.

Bi de burayı saymadım.
  • Yeni Oluştur...