Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sonra masq rage oluyo haha. bye bye malciır. :p u failed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya bırah ya dengelemek için yaptı simdi hep kaybeden tarafı banlarsa köylü sınıfı ayaklanabilir diye bi kurban seçiliyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?29,2938000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 he bi de bana gıcıgı var o sebeple =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Futbola atsam topiği komik olmaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 baya olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sticky yapip, salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ben metalci değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 mulgear6 said: yazı gelirse ezdi tura gelirse yendi dik gelirse ikisi birden tüh dik geldi =( Çok salakça görünüyor bu mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yapma futboldan ban yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ban alıp almadığımıza nereden bakıyoruz lan 2005 den beri üyeyim şu forumda bi konu açmayı bi de mesaj atmayı biliyorum, bir babanın cep telefonunu sadece arama ve açma kapama işlevini bildiği gibi biliyorum forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bolume mesaj atamiyosan banlisin, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=afyvI4MwiIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 SeaGle said: ban alıp almadığımıza nereden bakıyoruz lan 2005 den beri üyeyim şu forumda bi konu açmayı bi de mesaj atmayı biliyorum, bir babanın cep telefonunu sadece arama ve açma kapama işlevini bildiği gibi biliyorum forumu mypatide falan bir yerde OKUMA HAKKI tarzı birşey yazıyor bazı bölümler için sadece. olur öyle diyosun, geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 SeaGle said: ban alıp almadığımıza nereden bakıyoruz lan 2005 den beri üyeyim şu forumda bi konu açmayı bi de mesaj atmayı biliyorum, bir babanın cep telefonunu sadece arama ve açma kapama işlevini bildiği gibi biliyorum forumu Her bölüme birer tane post atıyorsun, hem teyit ediyorsun, hem de 49 tane post kasmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ABİ İŞSİZ GİBİ KAÇ TANE BÖLÜM VAR ONUMU SAYDIN AHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Lancelion said: SeaGle said: ban alıp almadığımıza nereden bakıyoruz lan 2005 den beri üyeyim şu forumda bi konu açmayı bi de mesaj atmayı biliyorum, bir babanın cep telefonunu sadece arama ve açma kapama işlevini bildiği gibi biliyorum forumu mypatide falan bir yerde OKUMA HAKKI tarzı birşey yazıyor bazı bölümler için sadece. olur öyle diyosun, geçiyo. ahahahah paticik.com dan banlanmışım. ne yaptım acaba çok merak ettim he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit said: ABİ İŞSİZ GİBİ KAÇ TANE BÖLÜM VAR ONUMU SAYDIN AHHAHAHA SEN DE SAYMIŞSIN Kİ BÖYLE BİŞEY SORUYOSUN BANA, VERDİĞİM SAYI GERÇEKTEN DOĞRU BİLİYOSUN YANİ AHAHAHAHAAHHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 hayır lan valla saymadım ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ama sayıcam dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 52 çıktı bende olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Arşivi, VAY AK'ı ve Genel Moderasyonu saymadım ben. Akşam akşam bir daha saydırtma şimdi ama bitsin bu muhabbet bence dsfs. Bi de burayı saymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 arşivi bende saymadım garbageide zaten ezdim 1 sayıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Radyo da var olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar