Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

para buldum

suvras

Öne çıkan mesajlar

Ben denizde para bulmuştum. 30 muydu 20 miydi öyle birşeydi de. Be arkadaş denizde paranın ne işi var? Şortunun cebine koyup da mı girdin? Git kuma falan göm paranı, o kadar değerliyse çelik kasa getir.

Cüzdanla filan girdiysen daha kötü. Hem geri zekalısın hem de ultra sakarsın. Cüzdanı düşürmeden parayı düşürmüşsün. Ki mümkün değil.

Her türlü felaket. 1.5 metreye paranın sahilden uçarak toplu halde düşme ihtimali yok çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

ben hayatta alamam yerden para falan.

bi arkadaşım şey yapmıştı.ara cafeye gitmiştik.
hesabı istedk geldi.13liramı ne tuttu onun hesabı 20 verdi.garson da yanlışlıkla 50küsürlük bi para verdi paraüstü olarak.neyse ben de "bizim yerimizde başkası olsa "falan diye başlarken kız attı parayı cebe işte güldü falan.ben de "bırak bence garsondan keserler,yazık. " dedim ama kız sallamadı ben de bişi demedim.sonuçta kazık kadar kız yani kendi de düşünebilr onu.neyse çok şaşırmıştm lan.

Arkadaşının yaptığı "para çalmak"tan daha kötü. Sonuçta para çalınsa çalındığı bilinir, hesapta eksik çıktığı taktirde orda çalışan elemandan keserler parayı. Asgari ücretle part-time çalıştığının düşünürsek çoğunun, oldukça çirkin birşey yapmış.

Tabi tercih senin, ama öyle birşeyi soğukkanlılıkla yapıp üstüne gülen biriyle arkadaşlığımı devam ettirmezdim. Tanımadığı birine kazık atan biri yarın tanıdığı birine çok daha rahat ve belli etmeden kazık atar.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç unutmam bi keresinde gece 4-5 arkadaş dürüm yemek için çıktık yola kimsede para yok bi arkadaş saolsun ben ısmarlarım olayına girdi neyse otobüs durağından geçerken gözüm bi karartıya takıldı ve o da ne! bir bayan cüzdanı. içinde ne kimlik ne bir şey sadece bozukluklar falan var ama 14 tl çıkmıştı cüzdandan iyi hatırlıyorum neyse ortak hesap saydık o parayı dürümlerde öyle afiyetle yenildi...
Sosyal ağlarda paylaş

Denizotobusunde yanimda bir adam uykulu uykulu kadikoyde inmisti sonra tekrar bostanciya gitmek icin hareket edince bir baktim ki torbasini unutmus. Soyle goz ucuyla bakayim dedim deste deste paralar, bozukluklar vs. Cok uzuldum dedim ya borc odeyecek birine ya hastaneye para vericek diye dusundum. Hemen aldim kaptana ciktim dedim kaptan boyle boyle. Sen taniyo musun adami falan dediler, yok dedim nerden taniycam yolcuyuz iste ikimizde. Neyse tamam dedi adamlar aldilar torbayi. Insallah sahibi geri donup sormustur iskelede de torbasinin bostancida oldugunu ogrenip almistir geri.

Ben yerde 5-10 milyon falan bulursam ya ilk gordugum sokak cocuguna doner, hamburger alirim yada bir sokak hayvanina yiyecek birseyler alirim.
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:

Denizotobusunde yanimda bir adam uykulu uykulu kadikoyde inmisti sonra tekrar bostanciya gitmek icin hareket edince bir baktim ki torbasini unutmus. Soyle goz ucuyla bakayim dedim deste deste paralar, bozukluklar vs.

O parayla 2. deniz otobüsünü çekmişlerdir onlar altına.. Kurda kuzu emanet etmek oluyor.. Her insanın nefsi bir değil. Ben olsam o deniz otobüsüyle gider gelirdim asdsa adam illaki gelicek aramaya parasını da ondan keserdim tabi canım.

Ben de geçen otobüs'e bindim boştu arkadan binecekler daha arkaya doğru giderken yerde bi baktım sigara paketi açılmamış hem de tabi ilk bakışta anlamamıştım boş sandım tekmeyi bir vurdum paat etti sadas ben inene kadar ayagımın dibinde durdu ama almadım! Almam!

uzun vigor'u napcam demi ? dsf
Sosyal ağlarda paylaş

bana para değil de 1 poşet bedava kola kapağı denk gelmişti. kampanya tarihinin geçmesinede 2 gün vardı. Arkadaşlara paylaştırdım, hemen şehirde dağıldık bakkal çakkal ne varsa aldık eşantiyonları. O gece 100 litre kola getirmiştim. 1 ay falan hiç su söylemedik eve. makarnayı bile kola ile yaptığımızı hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

olm ne kadar çok alçak iki yüzlü var lan, namaz kılma, oruç tutma, her boku ye, alkol al, zina yap, öpüş seviş s...ş ondan sonra da yerde bulunan para senden çıkar da. donunun içindekini her çıkarttığında o senden bi 50 misli çıkması lazım bu hesapla ya da geri girmesi neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...