Mystique Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 msn imi kendi laptopum da açamıyorum bilgisayar kilitleniyor ama başka bilgisayarlarda açılıyor! bu neden kaynaklanıyor olabilir bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin çok çaresizim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Başka msn adresini açabiliyor musun peki? Arkadaş listenle ilgili bazı dosyaları silince düzeliyordu sanırım o sorun da neredeydi o dosyalar, nelerdi hatırlayamadım. Donanım & Yazılım'a açsaymışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystique Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 tavsie için teşekkür oraya da açtım umarım bi çözüm bilen vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 herseyi kişisel algılıyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 msn'in ona kastı var diye düşünmüş olsa gerek ki kişisele açmış konuyu. mazur görmek lazım. bak yavrum: msn bir programdır. kimseye kastı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Hepsini sil dememişler. Donanım & Yazılım ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?6,4385686 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar