Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Wispy said: Oyun linki verebiliyor muyuz yasak mı ? yasak. burası mastercard'ın parayla satın alamadıkları gibi, for everything else: google. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bence mirage ın değil wispy nin dediği npc leri al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Abi bulsam seçerim de altlarında "peasant" yerine mesela "cartographer" yazıyo di mi? Peasantlarda da join şeysi çıkıyo ama hiç basmıyorum elin köylüsü ne işime yarıycak diye.. Yoksa onlardan biri cartographer mı? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 npcnin oyun ekranındaki ismine değil tıkladığında çıkan detaylı ismine bak. bir de join seçeneğine tıklayarak daha fazla bilgi isteyebilirsin o npc partiye ne katıyormuş görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 sağ tıklayınca yazıyor neci olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Of ya ulan hepsine mi peasant yazılır arkadaş =( tamam dikkat ederim teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 said: Ben de NPC'ler için tip vereyim. Oyunun başında kesinlikle bir Cartographer alın. 200 altın ve %2 pay veriyorsunuz ve kesintisiz son seviye wizard eye yapıyor. Yerdeki item'ları, gizli yerleri, sandıkları falan daha oyunun başından görebiliyorsunuz. Buldum bi cartographer ama master değil expert yapıyo wizard's eye =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Bonus experience ve/veya bonus para/merchant skilli veren npcleri almanı tavsiye ederim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bir de nilep mana için dagger of unicorn, amulet of mana gibi mana regen itemleri bulmaya çalış. bulamazsan da water magic masterladığın zaman value 750 olan bir mundane amuleti load/retry ile enchantleyerek amulet of mana yapmaya çalışabilirsin. ring de olur sanırım. regen olayı da stack olmaz bu arada. yani tek bir itemda regen olsa yeter. edik: 500 gplik amuletle de oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 max kac skill verebiliyosun bir skill e? learningi 9ladim herkeste, ama kaca kadar gidiyor yeter artik :P cleric/druid/sorc/sorc actim, patakute iniyo herkes yere : ) bide stat nasi arttiriyosun? mm6 dan bahsediyoruz bide dimi edit: bu arada gog.com dan aldim, fena site diil, hem de butun MM leri (6ya kadar) satiyor 10 dolara. bi de system shock 2 oynadim biraz, ama grafikler vs acmadi. eet mm6 da crysis diil, ama grafikler o kadar onemli diil o oyunda. ss2 deadspaceden sora baydi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 İlerleyen levellarda hemen hemen herkes magic resistant oluyomuş, o zaman napıcaksın ki abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 sen verdikçe gider o. masterlamak için 7 yetiyor sanırım. 3sorc+cleric e en güçlü party diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Bilmiyorum abi milet magic resist olursa naprsın yani.. Mesela finger of death için güzel fikir ama onu alacak seviyeye geldiğinde neredeyse tüm yaratıklar magic resist olduğunda bi işe yaramaz yazıyodu.. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 skillerin bi limiti yok ama yani learning çok abartmanın da bir anlamı yok. master 7 30% bonus master 10 ile 39% bonus xp işte. fiziksel ağırlıklı bir parti yaparsan belki önemli olur ama yok yani oyunda magic OP zaten magic resistance olayı öyle saç baş yoldurtacak gibi değil. En fazla direk büyülerin büyük bir kısmına immune olan yaratıklar geliyor onlarıda zaten shrapmetal ile oneshot çekerek öldürüyorsun ha lvl25 te hero promosyonu yaparken longfang abiye her mass distortion attığında bir save/load allahın emri zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 o fod a karşı save i tutturur ölmez anlamındadır. ama shrapmetal ı koyarsın. 6 nın end game ini görmedim. daha önce lvl 40 a kadar oynamıştım ama m&m de sorc götürür ilerde genelde. (8 deki gibi party de dragon yoksa :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 physical damage veren buyuler var, magic immune sorun diil. bide bana guclu melee partisi soyleyebilir mi biri? hep 4 buyucu ile oynuyorum, bi kere de melee based istiyorum. late game de sicmasin ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Topic açıyorum ben, ileride de arayanların kolayca bulması için. Oradan devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 peki aç. samcim de taşısın postları biraz zaamet olcak ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Jadelith said: bide bana guclu melee partisi soyleyebilir mi biri? ... late game de sicmasin ama :P abi oyunun adı might and magic :) "sicar" yani melee parti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Temple of Baa'da bianda 100 küsür skeleton peydahlanınca etrafıma ring of fire'a dua ettim ve bir oyun bu kadar mı güzel olur kardeşim dedim.. Büyü lazım yani mele'yle ordan ilk girişimde bile sağ çıkamazdım asla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bi de para olayı için legal bi trick söyliyim: master water magic aldıktan sonra enchantlenebilir eşyalarınızı asla enchant etmeden satmayın. eğer uğraşırım derseniz load/retry ile "antique" enchant etmeye çalışın. antik eşyalar 10 misli para eder. 1000 gplik plate 10000 gp olur mesela. ama antik enchant etmek için çok zaman harcamak gerekebilir. antik için uğraşmasanız bile normal enchant ile ortalama 2 katına çıkar eşyanın değeri. edit: terik ne ya trick olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mirage said: Topic sağolsun Icewind Dale I yüklüyorum. Bu arada iki gün önce IWD 1 oynamaya başladım. 3 kişilik grup yaptım: Human Fighter, Half-Elf Fighter/Druid, Elf Thief/Mage. Çok zevkli gidiyor. Hack & Slash oynamayı özlemişim bariz. Uzun zamandır ilk defa "eve gitsem de oyun oynasam" derken buldum kendimi. Infinity engine de ne güzel bir şeydir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 nileppezdel said: İlerleyen levellarda hemen hemen herkes magic resistant oluyomuş, o zaman napıcaksın ki abi? Heavy Spoiler ! tam hatırlamıyorum 10 sene olmus gibi de Dark magicde hertarafa aynı anda yıldız atan bir buyu var, oyunda bu buyuye resistance ı olan yaratık yok ve yaratıgın dibine girip atarsanız oyundaki en guclu yaratıkların bile Hp nin %60-70 ini goturuyor yeterince dark magic abanıldıysa, keza meteor a tekabul eden buyununde range i yok, desert bir yer vardı agzına kadar dragon dolu olan out of rangeden (mm6 icin) meteorla kesebilirsiniz, son olarakda butun obeliskleri acınca size tarif ettigi yerdeki cache de sınırsız para var, her acılısta X bir para veriyor, gidin space e bozuk para sıkıstırın (oyle bi durumu vardı) sonrada o parayla XP kuyusu vardı oraya gidin :) gg bu yuzden 3 sorc 1 cleric en guclu ekip edit : fark magic -> dark magic, fark magic ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yoksa siz hala eski rpgleri mi oynuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Yeni rpg mi var ne varsa eskide eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar