Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 çok iyi rp değil ama hikayesi kotora benzer hazırlamışlar.
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Kotor'dan sonra Mass Effect kesmez arkadaşı.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 eski mi dedik? biz oldu da olmasın mı dedik? dün dündür bugün bugündür.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 nwn nin orjinal oyunları tırt expleri çok şahanedir
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Hordes of the Underdark güzeldir exp olarak.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 NWN vanilla çok iyi değil. Singleplayer senaryosu baya baya dandirik arkadaşlarınla oynayıp geyik yapmadığın sürece İlk expansion fena değil ama öyle kendini kaptıramıyorsun. Beklediğin epic hava gelmiyor pek İkinci expansion epic olmasına epic ama bir yerden sonra adamlar çok cıvımış. Silahlar zırhlar absürdleşiyor, saçma sapan platformdan platforma mimic kovalamaca görevleri falan geliyor. Öte yandan fire immune fighter/bard/red dragon discipleınla kocaman demonlara dualwield girerken karakterini oturup izleme zevkine sahip oluyorsun
fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 nwn 1 in çok bi olayı yok. eğlencelik oynanır. epik lvl larda üstüne gelen bi sürü adamı dövmek eğlenceli ama adamlar sistemi pek anlamamış. mesela bg de epik lvl da foebane bulursun. hikayesi vardır, özellikleri güzeldir. orda +8lik kılıç buluyosun. yani adamlar dayamışlar rakamı, pek bakmamışlar sisteme. bosslar da öyle... vermişler hayvan gibi damage reduction ı. taktik filan yok; bi saat vuruyon... (cleric baya hayvandı. harm la bi kaç boss u direk alıyosun.) ha bi de evet epik lvl da saçmasapan bulmacalarda cabası...
fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bone said: eski mi dedik? biz oldu da olmasın mı dedik? dün dündür bugün bugündür.demiş "eski klasikler" diye... iwd ın hikayesi güzel yine ya... bazı itemların hikayesi çoğu oyunda yoktu... o yine sayılır, aow 2 yazmış millet :P anachronox a bi bakın bakmadıysanız diyim yine.
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Topic sağolsun Icewind Dale I yüklüyorum.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 eskiye ragbet olsa bitpazarian nur yagardi arkadaslar birakin bu eski oyun olaylarini kendinizi hazilrayin 1 hafta sonra geliyorrrreeee http://www.youtube.com/watch?v=9Xp5MzANEYc&feature=fvw said: Are you motherfuckers ready for the new shit? Stand up and admit it, tomorrow's never coming This is the new shit Stand up and admit it Do we need it? NO! Do we want it? YEAH! This is the new shit Stand up and admit it (sozler bu kadar anlamli olabilir yanliz asfdadsfadsfadsf)
fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 abi iwd de beleş diye unutuluyor bazen ama trials of the luremaster ı da unutmayın. paralı olsa daha çok bilinirdi :P.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 fenris said: Bone said: eski mi dedik? biz oldu da olmasın mı dedik? dün dündür bugün bugündür.demiş "eski klasikler" diye... okumuyorsun yazdıklarımı. ben dedim eski değil ama kotor sevdiysen mass effect'e bak diye. benim memurum işini bilir.
fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yaaa yeme bizi bone, witcher da yazmışsın (:P)
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 eski değil dedim zaten. eski isteyen gitsin ultima 1 oynasın arkadaşım. süper kurgu vardı.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bu sırada dayanamayıp mm6 ya tekrardan başladım 1.3 patchiyle Allahım bu nasıl zevk böyle Tatlı su rpglerinden sonra nasıl ilaç gibi geldi zorluğu. En ufak buff bile dünyalar fark yaratır, para yok illa çeşmeden su içe içe heal, bir dungeonı temizlemek için 10 kere gir çık, xp desen questler dışında şaka gibi, para desen aslanın ağzında, merchanta repaire identifya direk abanmazsan yırtınarak kazandığın paracıkların uçup gidiyor hüseyin the paladin nalan the cleric ragıp the druid hamiyet the sorceress of rpgasm geçiriyorum
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 valla ben de 6'yı indirip başladım 2 gün önce yeniden. nasıl özlemişim m&m oynamayı... yalnız farkettim ki artık firmalar oyun yapmayı bırakmışlar, birsürü süper efekti bi araya getirip oyun diye sürüyorlar önümüze.
fenris Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bende zaten 6 vardı. mok's patch i bulmak kastı biraz ama.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Grafikler önce çarpıyor tokat gibi ama çok rahat alışılıyor Shrine of the Gods + NWC dungeon Goblinwatch, Abandoned Temple ve waterwalksız gidilecek bütün new sorpigal civarını temizledim Castle Ironfistte Baa kökünü kurutucam şimdi herkese bow öğrettim gg
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mirage said: Topic sağolsun Icewind Dale I yüklüyorum. Bunu yazdığım gün yükledim. Patch'i expansion üstüne kurunca oyun çalışmadı. Uğraşıp tekrar yükledim (neyse ki hızlı yükleniyor sayılır). Partiyi yaratmak için bir buçuk saat kadar uğraştım. Sonra uykum geldi yattım. İki gündür de devam etcek vakit bulamadım. Pof. Şimdi de canım MM6'ya devam etmek istiyor. Oy oy oy. Bir de şu infinity engine'e karakter yaratımı sırasında zar atma sistemini koyanı bulup feci dövesim var.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 roll sistemi çok feci ya 95~ zar gelmeden içi rahat etmiyor insanın. Bir saat sayılara bakıp reroll çeiyorsun sonra ehue
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 m&m 6 ve 7 yi hiç oynamadığımı farkettim düzgün dl linkleri varsa öm pls
Öne çıkan mesajlar