Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haşerat Vardiyası

kiddo

Öne çıkan mesajlar

Öhöm. Bir varmış bir yokmuş. Paticik sakinlerinden biri gece takılırmış. Gece takılması sebebiynen gece çıkan mahlukata çok rastlarmış evde. Ama gına gelmiş artık. Her 10 dakikada bir elinde böceksavar la dolaşıp minimini dostlarını avlamasına rağmen inatla yerlerinden fırlarlarmış. Halbuki arkadaş evi ilaçlatmış bakmış hala çıkıyolar üşenmemiş bide üstüne badana boya işi yapmış. Üstelik her noktayı özenle sevgiyle boyamış tek bi yeri kaçırmadan.
AMA BU GECE Bİ BAKMIŞ ELLİ TANESİ FİNK ATIYO ORTALIKTA.
Can havliyle aklının son hücrelerinide bunları yazarak kullanıp beyni erimiş pozisyonda intihar etmiş. Tek istediği kendisinden sonra gelenlerin aynı derdi çekmemesi imiş. Böcekle savaşma tekniklerini birilerinin gençlere anlatması imiş istediği. Veda etmiş.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaf onlar ayrı bi dert zaten. monitöre tv ye falan zank zunk kamikaze yapıyolar. Onları geçtim yerde gezinen 2cm ve yukarı uzunluktaki arkadaşlar benim sorunum. Karanlıkta yürüyemiyorum yaf birine bascam diye.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.
Sosyal ağlarda paylaş

sen firinin filan ustunde mi oturuyorsun ?

1 - evdeki sentetik olmayan tum giyecek, yorgan yastigi ya ihrac et ya naftalinle.

2 - tahta aparat, hele parke ve zevahiri varsa yan bastin. getirip icabina baktirican hatta sokturucen.

3 - mutfak temizligi bir esastir. hamambocegi mucadelesinde sinir tanima.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 07 Temmuz 2004 03:27 tarihinde demiş ki:
son zamanlarda pamuklu ya da yunluleri yiyip ureyen ufak, toparlak, goze itici olmayan, ucmakta konmakta ve duz zemine tirmanmakta oldukca beceriksiz bocekler turuyor ortalikta. naftalin kullan,

GÜve Gelebegi onnar...

çok severdim,yakın zamanda yemeklere-otabokatopa konmaya başlamaları,hepsini öldürmemle toplu katliama yol açacak belki ama olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

1) derinlemesine bi temizlik yap
2) sokak kapisinin araligini, butun su girislerini (lavabo alti vs), buz dolabi ve firin arkalarini, baklon kapisinin onunu, pencere pervazlarini ilacla.
3) mutfagi her zaman temiz tut, yere kirinti falan duserse sakin ihmal etme
4) evde cop birikmesine izin verme. her evden cikisinda evde o anda varolan copu at
5) haftada bir ilaclama islemini tekrarla[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 07 Temmuz 2004 03:31 tarihinde demiş ki:
sen firinin filan ustunde mi oturuyorsun ?

1 - evdeki sentetik olmayan tum giyecek, yorgan yastigi ya ihrac et ya naftalinle.

2 - tahta aparat, hele parke ve zevahiri varsa yan bastin. getirip icabina baktirican hatta sokturucen.

3 - mutfak temizligi bir esastir. hamambocegi mucadelesinde sinir tanima.

Fırın olmasada kazan daireside aynı işi görüyo hemen hemen :D

Dediklerini yapıcam. Parke işi zor olcak ama. Bide herşeyi kaynatcam halıları falan kullanmamayı düşünüyorum.

said:
babacum demişkisıukıştırılmış gazlı sprey (tercihen deodorant) ve çakmak kombinasyonu havada uçan her türlü haşerat için biebir
hatta yanarak düşen haşeratları izlemek yarı bir eğlence

Hey maşşallah. Ben yakalayınca ortalarından ince şiş sokmayı düşünüyorum. Deniycem beğenirsem ipe dizer 33 lük tesbih yaparım. :D[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.

[Bu mesaj kiddo tarafından 07 Temmuz 2004 04:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 07 Temmuz 2004 03:29 tarihinde demiş ki:
Yaf onlar ayrı bi dert zaten. monitöre tv ye falan zank zunk kamikaze yapıyolar. Onları geçtim yerde gezinen 2cm ve yukarı uzunluktaki arkadaşlar benim sorunum. Karanlıkta yürüyemiyorum yaf birine bascam diye.

yerde gezinen 2cm ve yukarı ne demek boyu mu 2 cm yüksekliği mi?? yüksekliğiyse zaten ewden çıkıp ateşe wer o ewi :)
böceği biraz daha taswir et bi tahmin war akfamda acaba o mu[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

az önce yanımdan baya hızlı yürüyen örümcekimsi bişi geçti..
kola içiyodum
kolanın altı biraz içeri bombedir farketmişsinizdir..
kendisini o içeri bombenin içine hapsettim
çalışan kadına da söledim yarın kaldırırken dikkat etsin diye..
ölsün orda banane..ß[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

o bişey deil de bize temizlie gelen kadın yerde 8 cmlik bi hamam böceği bulmuştu ve bunu gayet normal sanki oyuncak bulmuş gibi alıp anneme göstermişti (böcek iki parmaanın arasında ne kadar uzvu varsa çalıştırıyodu tam gaz irençti) bunu yerde buldum napiim diye... tabii gelmiyo bize artık o ayrı[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 07 Temmuz 2004 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

8 cm hamamböceği!
wtf?

bizde de var bu sorundan, bir türlü geçmiyor. kapıcıdan her kata çıkıyormuş. eski apartmanlarda genellikle daha çok görülen bir sorun sanırım.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls
Sosyal ağlarda paylaş

One lan bismillah. Tarantula görsem daha iyi. La bi git ben kafayı yerim bide canlı canlı almış eline. O kadını görsem bağrıma basar elini öperim. Yada vazgeçtim öpmem.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 07 Temmuz 2004 13:02 tarihinde demiş ki:
8 cm lik hamaböceği için akla gelen tek bir tanım var.... mutant

bu yazıyı görünce aklıma bişey geldi çok aradım ama bulamadım
gazetede falan çıkmıştı Çin ya da Japonya'da 30 cmlik hamam böcekleri (adamlar yiyo zaten sorun olmamıştır herhal) basmıştı ortalıı bi ara hatta dooru ya Japonyaydı adadaydı yaw :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ben böceklerden tırsan biri olarak fırlatma yeteneğimi geliştirdim. (GM throwing). Böcek ne kadar büyük olursa yada ne kadar hareketli olursa olsun terlik fırlatarak vurabilirim. İlk vuruşta genelde ölürler ama ölmezlerse de bayılırlar. O zaman 2. Terlikle finishim çekerim. Fırlatma olayını size de tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 07 Temmuz 2004 13:08 tarihinde demiş ki:
türkiyeden yılın salağı ödülünü alan bir rahmetli vardı boğazına sinek kaçınca öldürmek için ağzından içeri sinek ilacı sıkmıştı :)

ahahauh yok artık ne adamlar var ya...[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit?
- why are you wearing the stupid man suit?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...