Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ege'deki kuyruk emekli maaş kuyrugunu aratmıo zaten :D arkadaslar yemeklerin guzel oldugunu sölüo ama denemedm henuz ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bedava açık büfe selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 izmir ekonomi üniv. sadece okula ilk gittiğim hafta girmiştim yemekhaneye hayatımda bu kadar leş bu kadar yağlı bu kadar tatsız yemek yediğimi hatırlamıyorum, 5ytl fln vermiştim gerçi ama yiyemeden kalkmıştım zaten. 4 sene önce 5ytl ise şimdi 7flndır sanırsam. O günden sonra hiç girmedim yemekhaneye zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 uludağ'da 1.75 idi geçen sene. bu sene ne oldu bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bizim okul-ist üni, 50 kuruş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 marmara 1.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yıldız 2, yemek KALİTE. 3 çeşit + yoort ayran falan işte ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 o pamukkalenin sırada beklerken ölenler olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bella said: bizim okul-ist üni, 50 kuruş=) http://www.brofist.com/broFistLogo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yildiz 2tele ama insan 5tele verip normal bi cafe den yiyiyo.gelin gorun ki yildizin yemekhane kuyrugu dillere destan.istanbul universitesinin 50 kurusluk yemekhane kuyrugunu merak etmekteyim jhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ist üni öğlen 50 kuruş sabah ve öğleden sonra ise 75 kuruş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sabancı, tabldot 4,75. tabldot almazsan 4 çeşit, 6,75 mi 6,25 mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 criminalminds2 said: yildiz 2tele ama insan 5tele verip normal bi cafe den yiyiyo.gelin gorun ki yildizin yemekhane kuyrugu dillere destan.istanbul universitesinin 50 kurusluk yemekhane kuyrugunu merak etmekteyim jhk 2ye doğru gidersen pek insan olmuyor.fakat açıldığında ve 2ye kadar falan siyasala kadar kuyruk olduğunu gördüm yani hiç okulu görmediysen şöyle tarif edeyim BAYA uzun bi kuyruk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 öğrenci kartı istiyorlar mı yemek için? yoksa dışardan yurdum insanı gelir yer 50 kuruşa yemek ehehe o değil de, bu mevlaya yemek yapılabiliyorsa eşek gibi kâr koyuyor diğer tüm restoranlar demek ki vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 turnikeler var girişte fakat ben arkadaşlarımı çok rahat soktuyorum içeri=) yemekhaneye girmek için okula girmek lazım yani deveye hendek atlatmayı tercih edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yav said: o değil de, bu mevlaya yemek yapılabiliyorsa eşek gibi kâr koyuyor diğer tüm restoranlar demek ki vay be yok devlet ödüyo bi kısmını o yemeğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 maliyetinin altına veriyolar tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ya akbil doldurup yemek yiyebiliyosun.bi de akbilin dolu diilse onu doldurmak icin ayri bi kuyruga giriyosun.ayri dertler yani.uzakta zaten yemekhane (ben hazirlik olarak soyluyorum) 45 dk ders arasinda gidip gelmen buyuk zahmet.anca ders bitiminden sonra. ne sorunlu bi okulum var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Okulun yemeği yok ama ülkenin öğrencilerine geliştirdiği sistem gayet güzel. Devlet menüleri alıp bunu şu kadara, şunu bu kadara satıcaksın diye öğrenci menüsü hazırlıyor. Her ay için, o aydaki iş günü kadar kupon alabiliyorsun. Bu kuponlarla da ucuza yemek yiyorsun. Kupon fiyatları mekana göre değişiyor ama genelde 2€ civarında. Bu kupon ile yaklaşık 5-6€'luk yemek yiyorsun (ekstra bir ücret vermeden). Alabildiğiniz menülerde; içecek/çorba, ana yemek, salata, tatlı ve bazı yerlerde ekstra meyve/patates kızartması vb. oluyor. Bazı yerlerde 2 kupon ile 5-6 kişilik ortaya yemek alabiliyorsun (genelde pizacılarda). Porsiyonlar da büyük olduğundan oldukça doyurucu oluyor. örn. McDonalds'da; kola + herhangi bir hamburger (veya nuggets) + patates + salata + dondurma/tatlı alabiliyorsunuz 2€'luk tek bir kupon ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 3 $ gangsta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Hacettepe 2 TL. Öğrenci kimliğine kredi yükleyip turnikeden(cem yılmazınki değil sdfg) geçiyorsun kimliğinle. Bu gibi bi sıra olmasada oluyor tabii. 3 katlı yemekhane ve devasa. Güzel yemekler çıkıyor. ÇİN pilavı bile yedik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 slickers said: Yemekhanede çıkan yemeklerden bahsediyorum.Bizim üniversitede(Pamukkale) bayağı uygun 1.30 tl'ye 4 çeşit yemek yiyoruz.Et de oluyor içinde genellikle. Sizin ücretler nasıl? Özellerde bayağı pahalı diye duymuştum biz ucuza yediğimizden biraz sıra oluyor gerçi :) şöyle ki yaklasik bir 350 kisi var orada. 320den sonrasindan emin olamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 e 350 kişinin aynı anda yemek yemeye gitmesi çok anormal bişey değil servis mi yavaş acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Marmara, Bahçelievler kampüsünün düzgün işleyen tek yeri yemekhanesi heralde, kampüste pek öğrenci olmadığından ramazanda iftar olsun diye bekleyenlerin olduğu dönemler hariç hiç sıra olmuyor. Hatta yemek artıyor teyzeler "ay sen çok zayıfsın bi kepçe daha koyayım" replikleriyle yemek veriyorlar. Fiyat 1.5 lira ama yüzsüz birisi 1.5 liraya 10 tabldot yemek yer rahat. Yemekler Göztepe kampüsündekinden daha güzel, bir hafta boyunca öğlenleri Göztepe'de akşamları Bahçelievler'de yemiştim araştırma yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 iü ye kimliksiz almıyolar hiç bir şekilde, ki beni bütün güvenlik görevlileri tanıyo boydan o halde giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar