Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemek Ücretleri

slickers

Öne çıkan mesajlar

izmir ekonomi üniv.
sadece okula ilk gittiğim hafta girmiştim yemekhaneye hayatımda bu kadar leş bu kadar yağlı bu kadar tatsız yemek yediğimi hatırlamıyorum, 5ytl fln vermiştim gerçi ama yiyemeden kalkmıştım zaten. 4 sene önce 5ytl ise şimdi 7flndır sanırsam. O günden sonra hiç girmedim yemekhaneye zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

criminalminds2 said:

yildiz 2tele ama insan 5tele verip normal bi cafe den yiyiyo.gelin gorun ki yildizin yemekhane kuyrugu dillere destan.istanbul universitesinin 50 kurusluk yemekhane kuyrugunu merak etmekteyim jhk

2ye doğru gidersen pek insan olmuyor.fakat açıldığında ve 2ye kadar falan siyasala kadar kuyruk olduğunu gördüm yani hiç okulu görmediysen şöyle tarif edeyim BAYA uzun bi kuyruk =)
Sosyal ağlarda paylaş

Okulun yemeği yok ama ülkenin öğrencilerine geliştirdiği sistem gayet güzel. Devlet menüleri alıp bunu şu kadara, şunu bu kadara satıcaksın diye öğrenci menüsü hazırlıyor. Her ay için, o aydaki iş günü kadar kupon alabiliyorsun. Bu kuponlarla da ucuza yemek yiyorsun.

Kupon fiyatları mekana göre değişiyor ama genelde 2€ civarında. Bu kupon ile yaklaşık 5-6€'luk yemek yiyorsun (ekstra bir ücret vermeden). Alabildiğiniz menülerde; içecek/çorba, ana yemek, salata, tatlı ve bazı yerlerde ekstra meyve/patates kızartması vb. oluyor. Bazı yerlerde 2 kupon ile 5-6 kişilik ortaya yemek alabiliyorsun (genelde pizacılarda). Porsiyonlar da büyük olduğundan oldukça doyurucu oluyor.

örn. McDonalds'da; kola + herhangi bir hamburger (veya nuggets) + patates + salata + dondurma/tatlı alabiliyorsunuz 2€'luk tek bir kupon ile.
Sosyal ağlarda paylaş

slickers said:

Yemekhanede çıkan yemeklerden bahsediyorum.Bizim üniversitede(Pamukkale) bayağı uygun 1.30 tl'ye 4 çeşit yemek yiyoruz.Et de oluyor içinde genellikle.
Sizin ücretler nasıl?
Özellerde bayağı pahalı diye duymuştum

biz ucuza yediğimizden biraz sıra oluyor gerçi :) şöyle ki

yaklasik bir 350 kisi var orada. 320den sonrasindan emin olamadim
Sosyal ağlarda paylaş

Marmara, Bahçelievler kampüsünün düzgün işleyen tek yeri yemekhanesi heralde, kampüste pek öğrenci olmadığından ramazanda iftar olsun diye bekleyenlerin olduğu dönemler hariç hiç sıra olmuyor. Hatta yemek artıyor teyzeler "ay sen çok zayıfsın bi kepçe daha koyayım" replikleriyle yemek veriyorlar. Fiyat 1.5 lira ama yüzsüz birisi 1.5 liraya 10 tabldot yemek yer rahat.

Yemekler Göztepe kampüsündekinden daha güzel, bir hafta boyunca öğlenleri Göztepe'de akşamları Bahçelievler'de yemiştim araştırma yaparken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...