suvras Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 direkt olarak bir yeri aramak sipariş vermekten ise neden bu internet sitesini tercih ediyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 cunku ne yiyeceğimi de siteye bakıp karar veriorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 1_ kararsızlık. ymksepetine girdiğimde henüz ne yiyeceğime karar vermiş olmuyorum. girip biraz kurcalayıp fiyatlara bakınca netleşiyor. 2_ muhattap bulabileceğin bir mecra. bir sorun çıkarsa yemeksepeti çok ciddi ilgileniyor hemen. 3_ telefondan iyidir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 çünkü açız artı kontör gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 fiyatları yazıyor, menuyu sormana gerek kalmıyor, oturduğun yerden sipariş verebiliyon gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kendin demişsin telefonla aramak yerine niye burayı kullanıyorsunuz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Farklı mutfaklardan çeşitli lezzetleri tadabileceğim tek yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 aklıma geldi ekleyeyim bulunduğum yere sipariş veren tüm restorantları görebilmekde önemli etken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 menüyü görebildiğimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 suvras said: direkt olarak bir yeri aramak sipariş vermekten ise neden bu internet sitesini tercih ediyorsunuz ? 1- telefonla konuşmayı seven birisi değilim. 2- telefon masrafı gitmiyor. 3- her aradığım lokantada adres verme, sisteme kayıt olma gibi şeylerle uğraşmıyorum, herşey yemeksepeti'nde hazır çünkü. 4- telefonla şiparişte bir sorun yaşadığımda "kardeşim siz böyle demiştiniz, şikayet etme hakkınız yok" dediklerinde gösterebileceğim bir ispat yok, çünkü onlar telefonda kendi kayıtları var. oysa yemeksepeti'nde internetten şipariş verdiğinde sana da makbuz niteliğinde bir onay belgesi geliyor. ispat etme şansın oluyor. 5- lokantanın kaçta kapandığını, o an açık olup olmadığını, ne tip ödemeler kabul ettiğini, senin bölgeye gönderim yapıp yapmadığını, müşteri memnuniyetini vs bir sürü özelliğini görebiliyorsun. 6- senin bölgendeki tüm lokantaları listelediği için, bazen yeni yerler keşfedebiliyorsun. 7- menüyü görme imkanın var, bazı yemeklerde fotoğraf da bulunuyor, böylece elinde sadece telefon numarası olup aramaktan daha detaylı kararlar verme imkanın oluyor. 8- güzel bir site, hızlı bir sistemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 İki lokma yemek için kimseye dert anlatmak istemiyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 nası zayıf bir sorudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yemek yemezse zayıf kalır tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yemekciyiz.biz diye site kurucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Sipariş verecğin yerin telefonunu bul... Menüsü ve fiyatlarını bileme... Bir çekmece dolusu broşür bulundur... Hepsinin yerine bir doz yemeksepeti alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sen niye bu soruyo internetten soruyosun bize? hepimizi arayıp sorsana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yetemenk said: sen niye bu soruyo internetten soruyosun bize? hepimizi arayıp sorsana sdf (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yetemenk said: sen niye bu soruyo internetten soruyosun bize? hepimizi arayıp sorsana sdf Flawless Crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 oper ezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 hakikaten win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bi de kişisele açmalıydın bunu. baya büyükmüş derdin senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Aslında telefonla siparişte araya komisyon katmıyorlarsa, yemeksepetinden bakıp telefonla sipariş vermek daha ucuz olur. Tabi sistem tam olarak nasıl bilmiyorum, ben fiyat farkından dolayı arada yemeksepeti komisyon alıyor menü başına vs gibi düşünüyorum. Hoş burger kingin internet sitesinde de yemek sepetinde de fiyatların aynı olması bu düşüncemi çürütüyor. Biri bu konuya açıklık getirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kontor gitmiyor. yanlış sipariş alma olayı yok yazılı çünkü. sonrasında puan verirken geç geldi lan al sana 0 demek çok zevklii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Yuco said: Aslında telefonla siparişte araya komisyon katmıyorlarsa, yemeksepetinden bakıp telefonla sipariş vermek daha ucuz olur. Tabi sistem tam olarak nasıl bilmiyorum, ben fiyat farkından dolayı arada yemeksepeti komisyon alıyor menü başına vs gibi düşünüyorum. Hoş burger kingin internet sitesinde de yemek sepetinde de fiyatların aynı olması bu düşüncemi çürütüyor. Biri bu konuya açıklık getirsin. komisyon olsa burdan 1 kişi bile sipariş verir mi sence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar