ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Onları kritik görevlere vermezler ya, imkansız.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Joker said: lol. bbg gibi kaydetseler askerliklerini ne hit yapar :D ahahah hakkaten. bi de tvde yayınlansa sağlam reklam geliri yapar valla.
wiski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bunların askere gitmesi gerekiyosa ve almazlarsa, saapsalar bile bende gitmem
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 arkadaşlar sakin. nato müttefik ülkelerde yapılan askerlik türkiyede de askerlik hizmeti olarak sayılıyor. bu kardeşlerimiz en bi harbi müttefik PKK da askerlik yaptıkları için muaf sayılacaklar.
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Baya bi eğitim zayiatı olacak yani. Peki.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 of bunların üstü olmak isterdim, ah ulan ah of harika lan
Joker Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Perfectionist said: Baya bi eğitim zayiatı olacak yani. Peki. şu el bombasını erlerin eline tutuşturan teğmen'i verelim bunlara..
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 İsteyenleri paşa yapacaklarmış,pkklı paşa.
Joker Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 duyduğuma göre askerde pkklılar teklif ediyormuş
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 askerde bunlara okuma yazma öğretirler, sonra meslek kazandırmak için kurslara sokarlar falan... e zaten silah kullanmayı biliyolar sizden bizden rahat askerlik yaparlar
Joker Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 SodomVsGomore said: askerde bunlara okuma yazma öğretirler, sonra meslek kazandırmak için kurslara sokarlar falan... e zaten silah kullanmayı biliyolar sizden bizden rahat askerlik yaparlar ne alaka sen askerde eline silahı veriyorlar sıka sıka gidiosun mu sanıosun :)) cm ylmz alnt
MuDo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bu neyin karnavali,hangi noel,hangi festival Katiller,televizyonda baris çagrilari,katloldu mesaj.
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 wiski said: Bunların askere gitmesi gerekiyosa ve almazlarsa, saapsalar bile bende gitmem ok
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 SodomVsGomore said: askerde bunlara okuma yazma öğretirler, sonra meslek kazandırmak için kurslara sokarlar falan... e zaten silah kullanmayı biliyolar sizden bizden rahat askerlik yaparlar silah kullanmayı bilmekle, rahat askerlik arasında bir bağlantı göremedim :)
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bu iniş o kadar vahim bir duruma sebep oldu ki şöyle açıklamak gerek: Bu canlılar dağdan indiler ve herhangi bir suç işlemedikleri varsayılıp serbest bırakıldılar. Herhangi bir ceza almadıkları için sizin benim gibi masumlar ve sizin benim gibi normal birer vatandaş oldukları için istedikleri haklardan yararlanabilirler. Milletvekili olabilirler, askeri okula gidip yükselebilirler ise Genelkurmay başkanı olabilirler, bakan olabilirler, başbakan olabilirler eğer halk seçerse cumhurbaşkanı bile olabilirler. Eğer bir ceza almadılarsa bunların hepsini yapabilirler ve işin daha kötü kısmı ne biliyor musunuz. Siz o dağdan inip teslim olanlara küfrettiğiniz zaman suçlu olursunuz aha paticikte bizim şahsımıza hakaret ediliyor derseler dava açsalar belki burada sansürlenir ne kadar ilginç bir durum değil mi? Yasayı tam bilmiyorum ama eğer sicillerine herhangi bir şey işlenmiyorsa şaka olarak bahsettiğiniz şeyler gerçekleşebilir. Hukukçu arkadaşlar varsa ilgili yasayı okuyup bize yorum yapsın belki içimiz rahatlar ya da daha fazla geriliriz. Doctor Who da ki son insan gibi bir şey oluruz.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 normalleşmenin amacı o zaten. toplum dışı olan bir kesimi toplum içine sokabilmek. ama bunların yaptığı daha çok zafer turu. normalleşme ile alakası yok. iyi niyet filan da yok.
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Milamber said: Bu iniş o kadar vahim bir duruma sebep oldu ki şöyle açıklamak gerek: Bu canlılar dağdan indiler ve herhangi bir suç işlemedikleri varsayılıp serbest bırakıldılar. Herhangi bir ceza almadıkları için sizin benim gibi masumlar ve sizin benim gibi normal birer vatandaş oldukları için istedikleri haklardan yararlanabilirler. Milletvekili olabilirler, askeri okula gidip yükselebilirler ise Genelkurmay başkanı olabilirler, bakan olabilirler, başbakan olabilirler eğer halk seçerse cumhurbaşkanı bile olabilirler. Eğer bir ceza almadılarsa bunların hepsini yapabilirler ve işin daha kötü kısmı ne biliyor musunuz. Siz o dağdan inip teslim olanlara küfrettiğiniz zaman suçlu olursunuz aha paticikte bizim şahsımıza hakaret ediliyor derseler dava açsalar belki burada sansürlenir ne kadar ilginç bir durum değil mi? Yasayı tam bilmiyorum ama eğer sicillerine herhangi bir şey işlenmiyorsa şaka olarak bahsettiğiniz şeyler gerçekleşebilir. Hukukçu arkadaşlar varsa ilgili yasayı okuyup bize yorum yapsın belki içimiz rahatlar ya da daha fazla geriliriz. Doctor Who da ki son insan gibi bir şey oluruz. yanlış bilgilendirme olmasın. suçsuz falan sayılmadılar. yasaya göre 1 sene gözetleme süresi var. şartlı tahliye gibi bir şey. suçları duruyor sicillerinde.
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 suçun silinmesi gibi bir şey yok mu yani? iyi o zaman ohh :D
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 oo hadi hayırlısı bakalım askeri eğitime de giriyorlar ordulaşma hepten başladı desenize askeri eğitim verildimi gerillaya tamam artık tut tuta bilirsen onu dağlarda...
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kadın olanların askerlik zorunluğu yok bildiğim kadarıyla
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Öldürmenin diğer adı: Eğitim zayiatı. Nedense aklıma birden bu geldi.
Öne çıkan mesajlar