Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teslim olan PKK'lılar askere alınabilir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar sakin. nato müttefik ülkelerde yapılan askerlik türkiyede de askerlik hizmeti olarak sayılıyor. bu kardeşlerimiz en bi harbi müttefik PKK da askerlik yaptıkları için muaf sayılacaklar.
Mesaj tarihi:
SodomVsGomore said:

askerde bunlara okuma yazma öğretirler, sonra meslek kazandırmak için kurslara sokarlar falan... e zaten silah kullanmayı biliyolar sizden bizden rahat askerlik yaparlar

ne alaka sen askerde eline silahı veriyorlar sıka sıka gidiosun mu sanıosun :))

cm ylmz alnt
Mesaj tarihi:
SodomVsGomore said:

askerde bunlara okuma yazma öğretirler, sonra meslek kazandırmak için kurslara sokarlar falan... e zaten silah kullanmayı biliyolar sizden bizden rahat askerlik yaparlar

silah kullanmayı bilmekle, rahat askerlik arasında bir bağlantı göremedim :)
Mesaj tarihi:
Bu iniş o kadar vahim bir duruma sebep oldu ki şöyle açıklamak gerek:

Bu canlılar dağdan indiler ve herhangi bir suç işlemedikleri varsayılıp serbest bırakıldılar. Herhangi bir ceza almadıkları için sizin benim gibi masumlar ve sizin benim gibi normal birer vatandaş oldukları için istedikleri haklardan yararlanabilirler.
Milletvekili olabilirler, askeri okula gidip yükselebilirler ise Genelkurmay başkanı olabilirler, bakan olabilirler, başbakan olabilirler eğer halk seçerse cumhurbaşkanı bile olabilirler. Eğer bir ceza almadılarsa bunların hepsini yapabilirler ve işin daha kötü kısmı ne biliyor musunuz. Siz o dağdan inip teslim olanlara küfrettiğiniz zaman suçlu olursunuz aha paticikte bizim şahsımıza hakaret ediliyor derseler dava açsalar belki burada sansürlenir ne kadar ilginç bir durum değil mi?

Yasayı tam bilmiyorum ama eğer sicillerine herhangi bir şey işlenmiyorsa şaka olarak bahsettiğiniz şeyler gerçekleşebilir. Hukukçu arkadaşlar varsa ilgili yasayı okuyup bize yorum yapsın belki içimiz rahatlar ya da daha fazla geriliriz. Doctor Who da ki son insan gibi bir şey oluruz.
Mesaj tarihi:
normalleşmenin amacı o zaten. toplum dışı olan bir kesimi toplum içine sokabilmek. ama bunların yaptığı daha çok zafer turu. normalleşme ile alakası yok. iyi niyet filan da yok.
Mesaj tarihi:
Milamber said:

Bu iniş o kadar vahim bir duruma sebep oldu ki şöyle açıklamak gerek:

Bu canlılar dağdan indiler ve herhangi bir suç işlemedikleri varsayılıp serbest bırakıldılar. Herhangi bir ceza almadıkları için sizin benim gibi masumlar ve sizin benim gibi normal birer vatandaş oldukları için istedikleri haklardan yararlanabilirler.
Milletvekili olabilirler, askeri okula gidip yükselebilirler ise Genelkurmay başkanı olabilirler, bakan olabilirler, başbakan olabilirler eğer halk seçerse cumhurbaşkanı bile olabilirler. Eğer bir ceza almadılarsa bunların hepsini yapabilirler ve işin daha kötü kısmı ne biliyor musunuz. Siz o dağdan inip teslim olanlara küfrettiğiniz zaman suçlu olursunuz aha paticikte bizim şahsımıza hakaret ediliyor derseler dava açsalar belki burada sansürlenir ne kadar ilginç bir durum değil mi?

Yasayı tam bilmiyorum ama eğer sicillerine herhangi bir şey işlenmiyorsa şaka olarak bahsettiğiniz şeyler gerçekleşebilir. Hukukçu arkadaşlar varsa ilgili yasayı okuyup bize yorum yapsın belki içimiz rahatlar ya da daha fazla geriliriz. Doctor Who da ki son insan gibi bir şey oluruz.

yanlış bilgilendirme olmasın. suçsuz falan sayılmadılar. yasaya göre 1 sene gözetleme süresi var. şartlı tahliye gibi bir şey. suçları duruyor sicillerinde.
Mesaj tarihi:
oo hadi hayırlısı bakalım
askeri eğitime de giriyorlar ordulaşma hepten başladı desenize

askeri eğitim verildimi gerillaya tamam artık tut tuta bilirsen onu dağlarda...
  • Yeni Oluştur...