Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 tebrikler hosgeld,n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deney7nazli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hoşbulduuk =) 104 sayfalık konuyu şuan gördüm nerel oldu orda oylee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 104 değil 142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 nazli burda takılanların alayı spamcı ondan öyle yoksa içerik 0 o konuda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ya lansman partisinden çok geç haberim oldu. gece keşke otursaymışım, kesin gelirdim otto santrale, yakın da zaten. çok pişmanım ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 nazlı her şey vatan için! askere gidicem lan 1 ay sonra, beni de anlayın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deney7nazli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 benim gözlerim aradı valla paticiii bakıbdım durdum zaten aptal gibiydim o kalabalıkta uzun süreden sonra bir iki tanıdık bekledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Tebrikler ve hoşgeldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Parti varmış hakketen ben biraz geç yakaladım konuyu bilsem giderdim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 nazlı ben de oy verdim en olmadı bi yemek yiyelim makarna yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bi dal sigara ver yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ahah birşey değil, tadını çıkar paranın. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 NAZLICIM AKŞAM EZELİM O PARAYI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 tebrikler, hosgeldin. güzel bi üye daha kazandi paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Var olanlar uçup gidiyor elimizden asdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 nazlı sesin çok kart kusura bakma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 tekrar hosgeldin tebrikler yarisma icin ayrica biz de tesekkur ederiz, super eglendik 150 sayfa sayende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 parayı alırken helal etsinler, hak geçmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 nazli sen en iyisi bi kazan makarna yaptirt bize en ekonomik o olur bi yere toplaniriz pilav pahali olur bi paket makarna nerden baksan 3 4 kisiye yeter bide domates sosu mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 he valla, sole 60 kişi toplanıp makarna yesek tamam işte. nohutlu pilav daha güzel olur ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bir kız daha, sırf kız olduğu için paticikten kıyak görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Bence sen de canli yayina cikar paticik.com 'u, sana da bu kadar ilgi gosterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yok kiz olmasa bu kadar ilgi gostermeyiz mesela su arda bey wardi ya tiri viri 1 saat konustu i phonum war superim ben diye o dese 40 defa paticik.com genede makarna yemem onna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hatun olduğu için bi kıyak var, kabul. zira gidip oğuz'u seçmedik hehe lakin sayesinde paticik efsanelerine karışacak bir topicimiz oldu.. ayrıca hafif ego pompaladık falan. o yüzden bu ilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 aramizda nazliya bi hatun olarak oy verenler de cok. hatun dayanismasi. kaldi ki böyle salak, agzi laf yapamayan bi tip olsa oy vermezdim. sempatikligine oy vermisizdir die düsünüyorum. o yüzden tüm boku erkeklere atmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar