Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox 360 natal project

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

yani şunu demeye çalıştım, hani bazı aşırı hi-tech aletler oluyo ya, ara ara çıkıyo, mesela bi ara iphone öyleydi, şimdi ipad öyle, elinde ipad olana millet uzaylı gözüyle bakıyo türkiyede, sonra wii mesela çok ilgi çekiciydi ilk başlarda, bu çok uçuk bi olay yani, hakkaten iyi. çok iyi çalışmasına gerek yok, prestij ürünü gibi geliyor bana daha çok bu. aşırı bi potansiyeli yok ama, satıcak, net. denemek için, misafirlere göstermek için bile alınır. öyle bi sistem kinect.

halihazırda xbox360'ım olsa, kesinlikle alırdım kinect'i.
Sosyal ağlarda paylaş

Yolunuz duserse evime beklerim Kinect'i gostermek icin (hayir kiz atma olayina referans yapmiyorum)

O kadar ince bi noktayi kaciriyorsunuz ki burada, Kinect yapicam dedigi her seyi yapiyor. Size uymuyorsa almazsiniz, uyup da alip mutlu mesut oynayanlarla veya kinectle derdiniz mi var anlamadim ki.

Isteyen move alir abi dildo gibi tutar elinde atar saga sola. Sirf kinect'in "lan ohaaaa" demesi icin kinect alinir, umarim bigun gorursunuz de ondan sonra konusuruz tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

Way said:

marketing 101 dersi vermek istemiyorumda gördüğüm kadarıyla aklı başında olduğunu düşündüğüm birilerinin bile pazarlama yalanlarına inanmasını yadırgadım.

pazarlamada söylenen herşeye inanılmaz.reklamcılık okumadımda kesin hype yaratma diye bir konu vardır.

neymiş."OMFG !!111 KINECT SOLD OUT EVERYWHERE!!111" ler anlayacağınız üzere bu yalanlardan en basit olanı.bunu biraz açarsak,

DOSTUM HERKES KINECT ALDI! SENDE ALMALISIN!! bunun doğrusu nedir?gerçekten aldılar mı?millet artık bir tarafıyla gülüyor bu "sold out" lara.yaptıkları event te bile satamadılar ürünlerin tamamını.daha çok örnek varda yazı uzamasın.

bunun yanı sıra gerçekten de sold out olmuş olabilir ama bunun sonuda pazarlama politikalarına çıkar.çünkü bir ürünün sadece reklamına 500 milyon dolar harcayıp sonra 1 tane ürettik ama 3 tane talep vardı :(( diyemezsin.bunu da ikisata giriş dersinde okutuyorlar."düşük sayıda ürünle talep yaratma" konusunda.

bu taktiklerle amerikalı gençler uzun süredir kandırılıyor.her seferinde artık dersimi aldım diyorlar sonra aynını tekrar yapıp FUUUUUUU- moduna giriyorlar.çünkü teknolojiden anladıkları "AGA BU ALETIN REKLAMINI TV DE 1000 KERE IZLEDIM TV DE BU KADAR ÇOK GÖRDÜĞÜME GÖRE İYİDİR BU ALET!"

yapamazsin, edemezsin diye konusmussun surekli de yaptilar oldu. xbox oynayan ve kinect alan insanlari gerizekalilarmiscasina taklit etmen yukaridaki yazinda amacini gosteriyor da, yine de cevap vereyim.

bende kinect var abicim, amerikali da degilim. reklamini 1000 kere izledigim icin satin alacak olsam orkid alirdim. kinect computer vision teknolojisinin son noktasi, yani koltugunun oturan adamlarin sacma sapan laflarla kinect elestirmesi cok dokunuyor bana acikcasi, paticik olsun review siteleri olsun. okuyan da lord sanir.

hadi diyelim teknoloji fakirisiniz, gercekten kinect'in nasil calistigini anlamiyorsunuz (gerci hic gormediginizden bu cok normal de). peki hic mi dusunmuyorsunuz insan daha fazla beklemedigi yere 500 milyon yatirim yapar mi diye. microsoft'un eskiden oldugu gibi harcanacak parasi yok, her alanda cekisme oldugundan sirf tutsun diye para atamaz yani cope.

said:
pazarlama aşamasında xbox ın en ucuz en çok eğlenceyi sunan HD konsol olduğunu vaad edenlerin 150 dolara tamamlanmamış ürün satması.donanımsal sorunlar oyunların kötü ve 2-3 seferden sonra baydığı anlatılıyor.
ben oynuyorum 3 gundur boyle bisey yok, benim anlattigima neden kulak vermiyorsun? ayrica bu oyunlar da wii oyunu gibi ne bekliyordun ki. lan ben deliricem galiba ne bekliyordunuz abicim cok fakrli bisey mi gosterdi size reklamlar, videolar falan?

said:

hater lık gibi bir durumda yok move a yaptıkları move un wii le alakası olmamasına rağmen lol! wii wannabe ! diyip düşük puan vermeye kasanlar oldu.kinect in yapmaya çalıştığı şeyi eleştiren bir inceleme görmedim.
kinect eyetoy'dan caldi gibi bi inceleme bekliyorsan eger, her yer paticik degil o adamla asrin tasagini gecer computer vision'dan anlayan bi adam.
move'a gelince, valla ellerimle oyun oynuyorum iste, ekrana dogrultuyorum tusa basiyorum falan, piyasaya yeni bisey getirmiyor bence move, bu yuzden almayacagim. eminim kinect'ten daha cok seveni cikar baya, ama teknolojik olarak kinect ve move karsilastirilacak birsey degil, ve bu bence sence muhabbeti de degil.

said:
iyi şeyler yazmaya çalışanlarda olanları değil rüyalarında kinect le ilgili gördüklerini anlatıyor.muhteşem teknolojiymiş 1-2 yıl sonrasını düşünemiyorlarmış klasik halamın ..... muhabbeti :) o parayla wii üstüne biraz daha ekleyerek xbox-ps3 alabiliyorsun. parayı vermeden 1-2 yıl sonrasını değil şimdiki zamanı düşünürüm.
abi sen nasil bi fanboysun ya, ben iyi sey yaziyorum 80 tane iyi sey yazan var evime gormeye kim geldiyse cenesi dustu, bizim ne dusundugumuzu de sen mi soyleceksin simdi de? ben ruyamda gordugumu degil acik acik salondaki seyi anlatiyorum. misli gecmis zamaniniza cakiyim mis mis mus mus mus
Sosyal ağlarda paylaş

Yani şunu kabul etmek gerekir ki

Move = Wiimote
Kinect = EyeToy

sadece biraz daha gelişmiş halleri, daha süslenmiş ve reklamlarla yedirilmiş şekilleri,

Ne Move alırım, ne Kinect alırım. Hani sınırlı oyunlarla olacak iş değil, üstüne üstlük gerçekten aptalca oyunları var ilk aşamada,

Kinect oyunlarının gereksizliğinin yanı sıra Move oyunlarının berbat kopyalar olması cabası ...

Şu Kinect'de yepisyeni, harika bir teknoloji falan dğeil artık kabul edilsin, ha inanmaya devam ediyorsanız reklam kampanyaları başarılı olmuş demektir. Microsoft ve reklam sektörü adına başarılı bir gelişme olmuş deriz anca,

Move ne kadar orjinal bir aletse Kinect'te o kadar orijinaldir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...