Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox 360 natal project

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
buradan tum haterlara karabiber tuz, got oldun sus demek istiyorum

2 ayda 8 milyon satarak dunya tarihinin en hizli satan consumer producti oldu.

kimle konustuysam, istisnasiz, hasta alete. dun bi ev partisine gittim, bildigin beer pong lu dj li falan amerikan ev partisi, salonun bi kosesinde kinect surekli acikti.

tek eksigi daha fazla oyun, onlar da gelicek bekleyiniz efenim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala kinect'in abarttığınız ve fanboyluğunu yaptığınız kadar büyük bir alet olduğunu düşünmüyorum.

Bir ürünün gerçekten başarılı sayılabilmesi için çıkışının üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen, kendisinden sürekli söz ettiriyor olması ve içinde bulunduğu alana belirli bir yenilik veya bakış açısı getiriyor olması gerek.

Kinect şuan da bunları yapabilmiş değil, sadece vaad ediyor. Bunları gerçekleştirdiği gün (ki ortaya çıkan şeyler gösteriyor ki potansiyeli var buna) Kinect gerçekten başarılı sayılabilecek, o zaman haterlara gerçek anlamda laf sokabileceksiniz.

Bir ürünün çok satması da genel anlamda başarılı olduğunu değil, ticari anlamda başarılı olduğunu gösterir. Ticari anlamda başarı ise bizim burada konuştuğumuz şeyin çok dışında kalıyor.

Hani her ticari başarı yakalayan ürün efsane olsaydı çıkışından 1.5 sene sonra Modern Warfare 2'yi unutup, Modern Warfare 1'den bahsediyor olmazdık.

Kinect o yüzden benim gözümde şuan sadece basit bir alet, çünkü oyunculuk adına hiçbirşey sunmuyor.

ABD'DE HER YERDE OYNANIYOR, ÇOK SÜPPPERRR tarzı olaylarda gösterge olmamalı, sonuçta Final Fantasy serisi de Japonya da hayvan gibi oynanıyor, ama Batı'da seveni çok az

uzatırsak bu tip karşılaştırmaları kültür farklılığı, eğitim seviyesi vs. işin içine girer uzar da uzar,

Kinect "bana göre" sadece basit bir hareket algılayıcı sistem, geliştiğinde ve beni tatmin edecek düzeye geldiğinde (ki gelirse) düşünmeden alırım.

Ha bu yazının ardından xbox fan boyları hemen PS3 FANBOYU LULZ diye saldırabilir, ama şunu da derim ki ben Move'da almadım, hiçbir zaman almayacağım da ve hiçbir şekilde desteklemiyorum da, sebebi üstte Kinect için yazdığım şeylerle birebir aynıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

buradan tum haterlara karabiber tuz, got oldun sus demek istiyorum

2 ayda 8 milyon satarak dunya tarihinin en hizli satan consumer producti oldu.

kimle konustuysam, istisnasiz, hasta alete. dun bi ev partisine gittim, bildigin beer pong lu dj li falan amerikan ev partisi, salonun bi kosesinde kinect surekli acikti.

tek eksigi daha fazla oyun, onlar da gelicek bekleyiniz efenim.

wii sport da çok sattı, bu onu süper manyak oyun mu yapıyor?
yoksa sadece popüler oyun mu yapıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

DarKRideR said:

Kinect "bana göre" sadece basit bir hareket algılayıcı sistem, geliştiğinde ve beni tatmin edecek düzeye geldiğinde (ki gelirse) düşünmeden alırım.

abiii :/
kinect'e herseyi de ama basit bir hareket algilayici deme lutfen.

abi bana göre diyorum, hani mal mal olduğum yerde zıplamak ve eğilmek benim eğlence anlayışımda yok.

Gün gelir birebir algılayan, oyun içine her şekilde müdahale edebileceğimiz bir yazılım gelir, o zaman atlar oynarım.

Hani Kinect'e kol hareketi kaydedip, o hareketlerle kontrol etme olayı benim gözümde "OHA SÜPER LANLALALALAL" diye tepki vermeme yol açmıyor. Hani zaten bunu da yapması gerekiyor o bahsedilen teknoloji ile ki halen Kinect oyun içi karakter ile birebir tepki gösteriyor mu? Hayır göstermiyor.

Bunu vaat etmediler mi? Ettiler, ama nerede ?

Hani bu yüzden gözümde de EA Sports Active'lerin algılayıcılarından farkı yok. Kol ve bacak hareketlerini algılayıp hareketi yapılmış sayıyor vs.
Sosyal ağlarda paylaş

penth turkiyeyi afganistan irak filan sanmis heralde orda az takilinca, bizim mahalledeki korsan CD cide bile var lan kinekt lol

dizmis vitrine iksboks oyunlarinida catir catir satiyor valla, microsofttan allah ragzi olsun ps2 ye oyun cikmiodu, PC dede hareket yok iksboks sagolsun iyi kazaniyoruz, ps2 si kiralan herkese iksboks aldiriyoruz sahane oldu diyo

dvd basi 8 lira, takas 4 lira iyi kazanio valla bigun durdum sabahtan aksama, kutularin fotokopileride cekmis dizmis gicir gicir kutulara

korsan powah
Sosyal ağlarda paylaş

"Playstation Move getting openned up for the pc?" said:

The PlayStation Move motion sensing controller could, someday soon, work officially with more than just your PlayStation 3. Thanks to a project called Move Server, enthusiast game developers and academics may one day build Move-powered games for the PC.

Move Server is briefly detailed in a Sony-sponsored session planned for this year's Game Developers Conference. Senior developer support engineer John McCutchan from Sony Computer Entertainment America will apparently explain what Move Server is in just a few weeks.

http://kotaku.com/5748152/playstation-move-getting-opened-up-for-the-pc

Hemen altında ki comment:

said:
360 gets Kinect, PlayStation gets Move. PC gets both
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

DarKRideR said:

abiii :/
kinect'e herseyi de ama basit bir hareket algilayici deme lutfen.

EAHAUAUHAUHAUHAU

çok hatalı bişi olmuş bu be.. süper bi alet bu gerçekten
Sosyal ağlarda paylaş

Alet gayet iyi. Begenmeyen insan kusura bakmasin, götünü kaldiramadigindan begenmemistir. Oyundan tam verim alabilmek icin hareket edebilmek lazim.
Bir televizyon programinda sporcu bi insanla, tipik konsol oyuncusunu kiyaslamisti. Biri hareketleri kusursuz yaparken digeri hic zevk alamiyorum ben bundan diye yakiniyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...