|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Troller, her forumu troller! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Troll acilimi istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 zaten şu an istatistiklere göre diğer azınlıkların üreme hızı türklerinden fazla, 15 yıldır falanda türklerin ki hızla - seviyesine doğru gidiyor. boşamı diyorlar 3 çocuk yapın diye :P edik(tistis ne lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Türk diyen faşisttir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 cCc >:D< sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Acaba bu forumda herkes mi Murat Bardakçı-Fatih Altaylı takipçisi? Hayır görüşlerine katılıyorum bu ikilinin malesef Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde 'Türküm' diyince faşist olarak anılıyoruz ama neden Murat Bardakçı dile getirdikten 1 hafta sonra bunun farkına varılıyor asdfeıuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Murat Bardakçı kim bilmiyorum bile :) 1 ay önceki 1-2 topicte (elektrik topici vardı bi tane mesela) de aynısnı yazmıştım ben, o benden kopya çekmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 2 senedir yapiliyor onun geyigi murat bardakci asil paticikten calmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 UrsusMaritimus said: Eh artık belli oldu bu ülkede azınlık olduk ve baskıya uğruyoruz kendimize türk dediğimiz için o yüzden eski haklarımızı istiyorum (azınlık olarak) Azınlıkta olan ırkın değil düşüncen. Milli duygular kullanıp her türlü rezillik yapıldı. Sonuçta da çoğunluğu milliyetçi söylemlerden nefret eden bir topluma döndük. Bunun suçunu desteklediğin liderlerde ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 saprofitlik yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 BU FORUMDA HERKES MURAT BARDAKÇI-FATİH ALTAYLI İKİLİSİ TAKİPÇİSİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Rock said: UrsusMaritimus said: Eh artık belli oldu bu ülkede azınlık olduk ve baskıya uğruyoruz kendimize türk dediğimiz için o yüzden eski haklarımızı istiyorum (azınlık olarak) Azınlıkta olan ırkın değil düşüncen. Milli duygular kullanıp her türlü rezillik yapıldı. Sonuçta da çoğunluğu milliyetçi söylemlerden nefret eden bir topluma döndük. Bunun suçunu desteklediğin liderlerde ara. Dini duygular kullanılıp daha fazla rezillik yapılmıstır bu ülkede belkide, bizim halk neden nefret eder hale gelmedi dini söylemlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Rock said: Azınlıkta olan ırkın değil düşüncen. Milli duygular kullanıp her türlü rezillik yapıldı. Sonuçta da çoğunluğu milliyetçi söylemlerden nefret eden bir topluma döndük. Bunun suçunu desteklediğin liderlerde ara. bütün toplum senden oluşuyor herhalde. ben hangi topluma dahilim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bu forum çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Çaşıt , çıfıt demektir bilmeyenler için çıfıt ne diyenleri de dövüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Rock said: Azınlıkta olan ırkın değil düşüncen. Milli duygular kullanıp her türlü rezillik yapıldı. Sonuçta da çoğunluğu milliyetçi söylemlerden nefret eden bir topluma döndük. Bunun suçunu desteklediğin liderlerde ara. Şu anda da zaten "hümanizm" kullanılıp her türlü rezillik yapılıyor ama bu rezilliğin parçası olanlar da böyle argumanlar sunuyor anca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 DoubleW said: Rock said: UrsusMaritimus said: Eh artık belli oldu bu ülkede azınlık olduk ve baskıya uğruyoruz kendimize türk dediğimiz için o yüzden eski haklarımızı istiyorum (azınlık olarak) Azınlıkta olan ırkın değil düşüncen. Milli duygular kullanıp her türlü rezillik yapıldı. Sonuçta da çoğunluğu milliyetçi söylemlerden nefret eden bir topluma döndük. Bunun suçunu desteklediğin liderlerde ara. Dini duygular kullanılıp daha fazla rezillik yapılmıstır bu ülkede belkide, bizim halk neden nefret eder hale gelmedi dini söylemlerden? Çünkü adam dini kurarken eşeğini sağlam kazığa bağlamış. Cahil/okumuş cahil insanları, memeleri yeni filizlenmiş huriler-şaraptan nehirler-köşkler-yemişler(hepsi kurandan alıntı) ile kekleyip, ateş-zebani ile korkutmak gayet etkili bir yöntem. Dolayısıyla dini eleştirmek sorgulamak araştırmak dahi adamı dinsiz yapar inanışları varken pek bir acaba diyip nefret edemiyorlar dinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 şu foruma bakınca çoğunluğun dinden nefret ederken, milliyetçiliğe din gibi sarıldığını görüyoruz. neden bahsediyorsunuz anlamadım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Farinal said: BU FORUMDA HERKES MURAT BARDAKÇI-FATİH ALTAYLI İKİLİSİ TAKİPÇİSİ! YOK KANKUT DİİLMİŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Sam said: şu foruma bakınca çoğunluğun dinden nefret ederken, milliyetçiliğe din gibi sarıldığını görüyoruz. neden bahsediyorsunuz anlamadım doğrusu. o gün ayşe murat'a din gibi sarılmıştı herkesin ortasında. cümle içinde kullanınca garip oluyormuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Farinal said: çaşıt çaşıt konuşmayın lan akşam akşam çok güldüm lan hahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 sucuklu yumurtanın yumurtasına ekmeği banıp o ince zarın delinip yumurtanın ekmeğe bulaşma anında bir titreme geliyorsa ve kalbiniz pıt pıt atıyorsa türksünüzdür arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 abi o an göüm kararıyor, güm güm vuruyor kalbim benim atsızcı mıyım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 DoubleW said: Dini duygular kullanılıp daha fazla rezillik yapılmıstır bu ülkede belkide, bizim halk neden nefret eder hale gelmedi dini söylemlerden? Bu ülkede yapılan darbelerin hiç biri din adına yapmadı. Her darbede yüzlerce insna öldü, işkence gördü, yerinden yurdundan oldu. 6-7 Eylül gibi olaylarda çoğunlukla Türk'ler ve Türk olmayanlar arasında yaşandı. Bu olayara katılan insanların en çok kullandığı söz "Biz Türk'üz"dür. Her gün Türk Kürt(Ermeni, Yahudi, vs..) ayrımının yapıldığı pek çok olaya şahit oluyoruz. Bu ayrım din konusunda çok daha az yapılıyor. Yapıldığında da ırk ayrımında yaşanan laylar gibi dallanıp budaklanmıyor. Dini rezilliklere bakacak olursak, bunların hemen hemen hepsi küçük çapta(yani kısa vadede gündemi değiştirip, uzun vadede fazla bir etkisinin olmayan) olaylar. Ek olarak Feto konusuda bence Doğan'dan pek de farklı değil. AKP'ye zıt bir iktidar yada güçlü bir muhalefet geldiği anda ya etkinliği azalır yada varlığını önemli ölçüde kaybeder. sg-1 said: ben hangi topluma dahilim lan? Hangi toplumdan geldiğini kesni söyleyemesem de bende herzaman bir C.P.C'li hissi uyandırmışsındır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar