Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 UrsusMaritimus said: HAKARETLERE ARA VERELİMDE mesela ahmet hakanı hiç sevmem ama bugünki yazısın gayet güzel ve tarafsız buldum. Çok Ciddi Bir Gerçeği Ortaya atıyor mesela bu konudaki düşünceleriniz neler ?? liberal ve ulusalcı arkadaşlara sesleniyorum Ahmet Hakan Ahmet Hakan'ı hiç sevmem diyemem, hem solcuları hem sağcıları eleştiren, ama tarafsız olayım derken de AKP taraftarlığı yapmayan birisi, bu açıdan takdir ederim kendisini. Bence olaylara güzel yaklaşımlar yapabiliyor. Ama şu var, AKP'nin yapısı bu, AKP'ye oy verenler bile zaten biliyor kendisini. Filistin'e yaranayım derken İsrail'e kızmalar, Ermenistan'a yaranıyım derken Azerbeycan'ı küstürmeler, PKK'ya yaranıyım derken "ergenekoncuları" suçlamalar... hep yaşadığımız bildiğimiz olaylar. Sanırım Ahmet Hakan bunu gözardı etmiş :D Yine de, evet, keşke dediği gibi olsa ama o konuda hiç ümidim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Güzel yazmış Ahmet Hakan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Ergenekon tertibine alkış tutanlar, bugün gene bir amerikan tertibi olan dağdan inenlere, bölücü başının posterleriyle karşılananlara alkış tutmaktadır. Bu adamlar hadi denildiği gibi kanlı eyleme karışmamışlar(!) ama mensubu oldukları örgüt bugun 30000 vatandaşımızın katili değilmidir pişmanım bile demiyorlar heryerde pkk bayrakları açılmış apo lehine sloganlar kırıla gidiyor. Polisten en ufak müdahale yok. Ayaklarına savcı gönderilip ardından göstermelik bir mahkeme kurup ondan sonra hepsini serbest bırakmakta süper bir hukuk hareketi zaten. Semih cumhuriyetinde olur bunlar anca. Adına teslim olmak diyorlar. Dünya üzerinede böyle bir teslim olmak görülmüşmüdür acaba? Bence teslim olmaya değil daha çok teslim almaya gelmiş gibiler gerilla (yada terörist) kıyafetleriyle. Bi üstlerinde silahları yok. Peki sorarım size Mustafa Balbaymı karıştı kanlı eylemede bugün 1 yıla yakın zamandır tutuklu? Yoksa Erol Manisalı hocamı karıştı? Yok yok evi sabah basılan İlhan Selçuk karışmış olmaliki yaka paça gözaltına alındı. Kimlerle kimleri karşılaştırıyoruz değilmi? Bence cok alçakca, aşağılıkça bir durum. Teröristlerden bir yada bir kaçının salınma nedeni nedir biliyormusunuz? İkamet ettikleri adresin belli olmasıymış. Yani kacamazlar istediğimiz zaman göz altına alırız diye salmışlar. Mehmet Haberal'ın falan ev adresleri belli olmadığından içeri tıktılar adamı. Şu durumlara bakarmısınız bi? Bu insanlar uydurma suclarla cezaevlerinde çürürken. Dağdaki köpekler baş tacı edeiliyor. Gazi Paşanın deyimiyle manzara-i umumiye ortadadır. Bu mazarayı yaratan hükümeti destekleyen sizlerede yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thenumberse7en Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Eaglewingg said: Ergenekon tertibine alkış tutanlar, bugün gene bir amerikan tertibi olan dağdan inenlere, bölücü başının posterleriyle karşılananlara alkış tutmaktadır. Bu adamlar hadi denildiği gibi kanlı eyleme karışmamışlar(!) ama mensubu oldukları örgüt bugun 30000 vatandaşımızın katili değilmidir pişmanım bile demiyorlar heryerde pkk bayrakları açılmış apo lehine sloganlar kırıla gidiyor. Polisten en ufak müdahale yok. Ayaklarına savcı gönderilip ardından göstermelik bir mahkeme kurup ondan sonra hepsini serbest bırakmakta süper bir hukuk hareketi zaten. Semih cumhuriyetinde olur bunlar anca. Adına teslim olmak diyorlar. Dünya üzerinede böyle bir teslim olmak görülmüşmüdür acaba? Bence teslim olmaya değil daha çok teslim almaya gelmiş gibiler gerilla (yada terörist) kıyafetleriyle. Bi üstlerinde silahları yok. Peki sorarım size Mustafa Balbaymı karıştı kanlı eylemede bugün 1 yıla yakın zamandır tutuklu? Yoksa Erol Manisalı hocamı karıştı? Yok yok evi sabah basılan İlhan Selçuk karışmış olmaliki yaka paça gözaltına alındı. Kimlerle kimleri karşılaştırıyoruz değilmi? Bence cok alçakca, aşağılıkça bir durum. Teröristlerden bir yada bir kaçının salınma nedeni nedir biliyormusunuz? İkamet ettikleri adresin belli olmasıymış. Yani kacamazlar istediğimiz zaman göz altına alırız diye salmışlar. Mehmet Haberal'ın falan ev adresleri belli olmadığından içeri tıktılar adamı. Şu durumlara bakarmısınız bi? Bu insanlar uydurma suclarla cezaevlerinde çürürken. Dağdaki köpekler baş tacı edeiliyor. Gazi Paşanın deyimiyle manzara-i umumiye ortadadır. Bu mazarayı yaratan hükümeti destekleyen sizlerede yazıklar olsun. Valla paranoyayı gördümde, şizofreniye varan bu kadar kendi dünyasında yaşamak çok zor olsa gerek. Gidip teröristlerle, adı ergenekon örgütüne karışan ve henüz mahkemesi sonuçlanmamış kişileri direk suçsuz varsayarak Pkklı örgüt üyeleriyle karşılaştırıyorsun. bu gerçekten çok yalan bir dünyada yaşamak anlamına geliyor. eaglewingg said: "mustafa balbay mı karıştı kanlı eyleme de 1 yıldır tutuklu?" Yoksa Erol Manisalı hocamı karıştı? Yok yok evi sabah basılan İlhan Selçuk karışmış olmaliki yaka paça gözaltına alındı. yahu bu cümleler ne demek, bunu hangi aklı başında bir insan kurabilir? bu cümleleri kurarkan insan hiç mi düşünmez? Tutuklu bulunmak için illaki elini kanlı bir eyleme mi bulamak gerekir? dünyadaki adam öldürmemiş ve hala tutuklu olan tek insanlar bunlar mı? yahu bu adamların hiç mi suçlu olacagının ihtimali olamaz? Hükümet? davayı açan savcılar, karar veren mahkemeler hukümetin mahkemeleri mi?gerçeklerle nasıl bağdaştırılabilir bunlar? seni "manzara-ı umumiye"n ile baş başa bırakıp, akıl fikir diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 suçluluğu ispatlanana kadar herkes suçsuzdur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Tabiki ille adam öldürmesi gerekmez içeri atılması için.Yazılardan sadece anlamak istediklerinizi anlıyorsunuz. Demek istediğim de benim zaten o. Adamlar kanlı bir suca karışmamış olsa bile nasıl serbest bırakırsınız bu adam 30000 kişinin katili bir örgütün mensubu degilmi? nasıl serbest bırakırsın? ileri içeri atmak için kanlı eylememi karısması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Şu an bu PKK ve Ermeni açılımına en gür ses çıkaracak insanlar hapishanelerde. Ergenekon tertipmiş hakikaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 balonlu fake arkadaş kosa kosa bu topice cevap yazmak için acc acmıs lol. Yemin ediyorum sen ve senin gibiler mide bulandırıyorsunuz. Nasıl bir dna'nın ürünüsünüz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben en başta yanlış anlamışım birisi vik vik demiş bir sayfada sadece ona katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Eaglewingg said: balonlu fake arkadaş kosa kosa bu topice cevap yazmak için acc acmıs lol. Yemin ediyorum sen ve senin gibiler mide bulandırıyorsunuz. Nasıl bir dna'nın ürünüsünüz siz? Delikanlı gibi gerçek acctunla gel ondan bide sen kendi dünyandan uyanınca canın çok yanıcak haberin varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 burdan birinin fake i olamayacak kadar saçmalamış dh den felan gördü heralde bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 edit: yanlıs anlasılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 pardon abi yanlış anladın ben balonlu elemana demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 valla bu aralar bu konularda forumun geneline zıt görüş yazan ben varım, sam var, sir var, horizon var, bazen nefr var, daha seyrek yazan birkaç kişi daha var. bunların hiçbirinin fake account açmaya tenezzül etmeyeceği açık. birinin fake'i olduğunu sanmıyorum. yeni bir newdonis vakası falan olabilir mesela, ne bileyim. bir de bone bu üyenin mesajına ithafen genel bir cevap yazmış. bone'cuğum, pkk'nın terör örgütü olmadığını söyleyen yok forumun müdavimleri arasında bildiğim kadarıyla. tanımadığımız bilmediğimiz birinin yazdıklarını baz alarak biz karşı görüştekileri kapsayan genellemeli bir cevap yazmana gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben ve sir aynı kişiyiz, bone'la radyo programlarına konuk olduğumda karnımdan konuşuyorum. sir ben konuk olduğumda neden fazla konuşmuyor diye merak eden olduysa ondandır. sir ve sam olamaz yani, düşün bizi. beni yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 neyse konu dağılmasın. Zaten sizide kast eden yok. Fake yada degil ne fark edecek ki? alayınız bir olsanızda olur ayrı ayrı olsanızda olur. Hic fark etmez. Zihniyetiniz bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yok newdonis ekşisözlüğü trollüyor şu sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Eaglewingg said: neyse konu dağılmasın. Zaten sizide kast eden yok. Fake yada degil ne fark edecek ki? alayınız bir olsanızda olur ayrı ayrı olsanızda olur. Hic fark etmez. Zihniyetiniz bir. evet, hiçbirimizden böyle çirkin bir üslup göremezsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Şu zihniyetimizi bir de gerçek yüzümüzü çok merak ediyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Sufi said: Eaglewingg said: neyse konu dağılmasın. Zaten sizide kast eden yok. Fake yada degil ne fark edecek ki? alayınız bir olsanızda olur ayrı ayrı olsanızda olur. Hic fark etmez. Zihniyetiniz bir. evet, hiçbirimizden böyle çirkin bir üslup göremezsin mesela. keske üslüpunuz çirkin olsada zihniyetiniz farklı olsa. daha da uzatıp durmayın varsa verecek cevaplarınız konuyla ilgili yazın. topici yalan etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 keşke senin üslübun düzgün olsa da düşüncelerin sen nasıl istiyorsan öyle olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Sam said: ben ve sir aynı kişiyiz, bone'la radyo programlarına konuk olduğumda karnımdan konuşuyorum. sir ben konuk olduğumda neden fazla konuşmuyor diye merak eden olduysa ondandır. sir ve sam olamaz yani, düşün bizi. beni yani. Hadi canım :) Bu arada , "birbirine hakaret veya küçük düşürmeye çalıaşn takma ad kullanmadan tartışalım" eylemine katılan arkadaşları gördüm ve çok sevindim. Şu forumda bu şekilde tartışıldığı sürece , tartışmalar çok daha yararlı olur. Boşuna gereksiz tartışmalar , kişisel polemikler de ortaya çıkmaz. Sir'in yazısına da +87623478 veriyorum gayet güzel olmuş. Herkes birşeyler düşünüyor ama , herzaman her düşündüğümüzü güzelce ve tam olarak dile getiremiyoruz. Sir çok güzel dile getirmiş bazı şeyleri. Burada kimseye ocusun bucusun dememişimdir , tam tersine çok kez bana denmiştir. Bir de üzerine ona buna ocusun bucusun diye sürekli iftira yemişimdir :). Bu iftira ve hakaret içeren ad takma olayını en azından forumu çok kullanan kişiler arasında bitirebilirsek çok güzel olur cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben aslında işin en başında şeriatçıydım. buna paralel yobaz, gerici, takunyacı, geri kafalı, bağnaz da oldum. sonra bunlar geçti. trendi düştü galba şeriatçılık ve yobazlığın. şimdi liboş, vatan haini, kandırılmış salak, satılmış ve dönek'im. daha vardır da hatırladıklarım bunlar. edit: ha bugün bi de iki yüzlü oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 evet açıklıyorum: hepimiz aslında tek kişiyiz! meet the pain! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar