Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 dün akşam ekmek almak için yol üzerinde bi fırında durdum. tam normal ekmek alıcakken gözüme çarptı, bu ne falan dedim tava ekmeği dediler. deneme amaçlı aldım. şuan bu güne kadar almamakla hata yapmışım dedim. eğer sizde benim gibi özellikle ekmeğin içini sevenlerdenseniz mutlaka denemelisiniz. öyle tavsiyede bulunuyum dedim saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 kcal ni hesaplıyamadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ekmeğin içini kediler yer sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bende şu uno'nun yeni çıkan çavdar ekmeğine kafayı taktım. tost filan çok güzel oluyo ayrıca şu tava ekmeğini hiç canım çekmedi tamam mı? hatta karnım aç değil. aç değilim ben. tokum.. tokum.. tokkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 güzel tost oluyor o tava ekmeğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 son haftalarda tava ekmeği yiyoruz.çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 tam buğday ekmeği. geç bayatlar. tadı güzeldir. doyurucudur normal ekmeğe göre. daha sağlıklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ŞU RESMİ SPOİLER İÇİNE ALIR MISIN ARKADAŞIM AÇ VAR TOK VAR DİYETTE OLAN VARYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sizin işinizde zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bunu ekmek yapma makinesinde yapıyorduk bir ara, normal ekmekten çok daha güzeldi tadı. malzemesini kendin koyduğun için katkı yok, cimrilik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 off evet. bazen hafta sonları bende ekmek yapma makinesinde yapıyorum. bütün ev ekmek ekmek kokuyo. geçen hafta zeytinli yapmıştım gayet başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 diyet sucks. kaç kilosun diyenlere 0.1 tonum demek priceless :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 2 hafta denemeden sonra alınan kontrolsüz kilolar yüzünden ekmek makinesini kaldırdık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Bugüne kadar yediğim en şahane ekmeklerdendir Kula ekmeği. İzmir'de yaşayan, yolu Uşak üzerinden İzmir'e düşen ekmek meraklılarına duyrulur. http://www.ekmeksanati.com/documents/kula_ekmef0i.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Beyaz ekmek harici yiyemezdim ben ama bu unonun tam tahıllı ekmekleri güzel oluyor bayağı, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mersinin bütün köy fırınlarında satılır süperdir uberdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Böjeek said: bende şu uno'nun yeni çıkan çavdar ekmeğine kafayı taktım. tost filan çok güzel oluyo ayrıca şu tava ekmeğini hiç canım çekmedi tamam mı? hatta karnım aç değil. aç değilim ben. tokum.. tokum.. tokkk lan insanın canı ekmek çeker mi ahah:D sen aç değilsin abi. başka bişey bu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 evimin karşısındaki fırının nimetlerinden biride bu tava ekmeği bide gül şeklinde tavalar falan var top top koparıp tost güzel oluyor. sıcacık tava ekmeğinin içine kaşar ile şahane olur bide üstü susamlıysa of of acıktım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 fırından sıcak çıkan ekmek kadar über bir olay yoktur şu dünyada. evet hayat bu kadar acımasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 lan karnımı acıktırdınız az önce o papatya ekmeğin bi topuna bal kaymak doldurdum götürdüm gece geceB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ben bugün sucuklu yumurtayı mısır ekmeğiyle yedim, çok da güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bir zamanlar yav http://photos-c.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v130/217/34/755057373/n755057373_245309_501.jpg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 calimero said: Böjeek said: bende şu uno'nun yeni çıkan çavdar ekmeğine kafayı taktım. tost filan çok güzel oluyo ayrıca şu tava ekmeğini hiç canım çekmedi tamam mı? hatta karnım aç değil. aç değilim ben. tokum.. tokum.. tokkk lan insanın canı ekmek çeker mi ahah:D sen aç değilsin abi. başka bişey bu:D ben o ekmeği tek hayal etmemiştim ama..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 abicim unonun bol tahilli mi cok tahilli mi ne ole bisiyi war ona hastayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 yazları kendi ekmeğimizi yapıyoruz köydeki evde. kuzine var içine kendi mayaladığın ekmeği koyuyorsun odun ateşinde pişiyor böyle koca bir tepsi. halis mulis tereyağı ile tepsi dışarı çıkınca hücum ediyoruz sıcak sıcak böyle el yakıyor ekmek hemen bitiveriyor oracıkta. daha soğuyamadan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar