Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Son dakikada gol olacak pozisyonu ofsayt diye kesti hakem, allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 hayirli olsun ilk puanimiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 iyi oynadı bjk yine deplasmana çıktık bide beğendim. ilk yarı onlar bastırdı bizde kontradan şurdan burdan bi kaç atak yapabildik. 2. yarı daha iyiydik. grafite atıldı iicene kontrolü elimize aldık zaten. ibrahim üzülmez sahada boş boş koşu yapmaktan başka bi boka yaramadı. bide bi kerede şu takımı çift forvet göreyim ya çıkarma şu boboyuda nobreyi al be adam. belki bi faydası olur. ernst geçen sene bana daha hızlı geliyodu bu sene bariz daha yavaşlamış adam. yaşlandı demekki 5 6 ayda =). tabata şu sondk da nihatın pasına çapraz koşsa düz koşmak yerine topu önünde bulacak ama nerde o zeka onda. hakeme gelince rosetti denilen adam haftasonu milan - roma maçını yönetmiş ve vertdiği kararlarla italyayı ayağa kaldırdı. milana verdiği alakasız penaltı falan. çok kötü bi hakem olmaya başladı lan bu. maçın yıldızıda bana göre ferraridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mayhem said: Son dakikada gol olacak pozisyonu ofsayt diye kesti hakem, allah belasını versin. hakket yaa güzelim posisyon gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 kermit said: berabere oy vermedim. bide dedim ben size paranızı yatırsaydınız aldıydınız baya bi yüklü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 2 hedef maçımız var,içerde cska ve wolfsburg kazanırsak gruptan çıkarız.Olmayacak şey değil.Yeter ki yusufa bel bağlamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 helal olsun beşiktaşa baya savaştı kaptı 1 puanı. 1 puan bjk dan çok denizliyi rahatlattı 0 cı olmıcak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 karşı takım 10 kişi adam inatla kapanıyor.bi ara oyuna ismail i alcaktıda sonrada jeton u düştü heralde karşı takımın 10 kişi olduğuda nobre yi oyuna almak aklına geldi.gerçi geç oldu biraz dk 87 idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 sg-1 said: bjk erken gol yemezse manchester maçı kıvamında geçeceğini tahmin ediyorum, çok çok 1-0 2-0 felan biter. beraberlik sürpriz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bu arada Ferrari BJKya gelmiş en iyi stoper sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 aktiftablet said: Bu arada Ferrari BJKya gelmiş en iyi stoper sanırım. zandan sonra öyle valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 aktiftablet said: Bu arada Ferrari BJKya gelmiş en iyi stoper sanırım. zago ile kimse yarışamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Llama said: aktiftablet said: Bu arada Ferrari BJKya gelmiş en iyi stoper sanırım. zandan sonra öyle valla 10 tane zan, bi ferrari edemez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 zago ne ya ferrari tek basina alip goturuyor defansi. cok saglam bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Zago zamanında BJK takım olarak çok iyiydi. Zago bugünkü gibi takımda oynasa ne kadar başarılı olurdu bilemiyorum. Ferrari ard ardarda, teke tek kaldığı pozisyonlarda ısrarla şut çektirmedi, topu kazandı vs vs. Bugün çok başarılıydı kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kİm yendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 0-0 bjk yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 BJK'ye gelmiş en iyi yabancı stoper herhalde Ronaldo'dur.Adam tek başına defansı topluyordu,harika işler çıkarıyordu.Ferrari iyidir ama Ronaldo'nun yanına yaklaşamaz. Onuda sakatlandıktan sonra yıldırım operasyonu ile takımdan yollayan tüpçüye sevgiler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 cado said: aktiftablet said: Bu arada Ferrari BJKya gelmiş en iyi stoper sanırım. zago ile kimse yarışamaz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ferrari gercekten iyi transfer olmus. Hatta yildirimin son yillarda yaptigi tek iyi transfer; belki bir de ernst var ama o biraz etkisini kaybetmis sanki. 1 puan iyi deplasmanda ama 3 puanda alinabilirdi. Nobre oyuna biraz daha erken alinsa skor farkli olabilirdi. Neyse onumuzdeki maclara bakmak gerek, 6 7 puan cikartsak en azindan uefadan devam edebiliriz. Cskaya yenilmemiz kotu oldu. Ikinci macta mutlaka yenmemiz gerek onlari. Bakalim grupta lider belli de 2. Ve 3. Icin biraz cekisme olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Ya nası iyi oynadık be arkadaşlar adamlar 90 dakika kaleye yüklendiler, biz arada 2-3 pas TUTABİLDİĞİNDE gidebildik. Pas yüzdemiz rezalet, atağa kalkan takım top kaptırıyor. Fink rezaletti, herifi niye 75 dakika oyunda tutar anlamam ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 valla beşiktaş maçın ilk 20 dakikası dışında iyi oynadı. İlk 20 dakikada cska maçı tablosu çizdi ama sonrasında toparlandı. nihat yavaş yavaş kendine geliyo. defans süperdi. Kaş' a da laf yok. adam çatır çatır oynadı helal olsun. Ben sağ bekte böyle bi performans beklemiyodum kendisinden (ki cska maçında da manu maçında da kötü değildi bence). ibrahim üzülmez yine deli etti. ama defansif olarak eh diyelim yani her zamanki deli iboydu işte. koştu kovaladı, paso geri ve paralel pas yaptı, sıkışınca adama çarptırıp korner taç kazandırdı ya da faul yaptırmayı denedi falan. beşiktaş gruptan çıkar diye iddiaya girmiştim arkadaşla ve sebebi de buydu. beşiktaş defans yapmayı gerçekten iyi biliyor. Manu maçında döve döve oynatmadılar. bu maçta da karşımızdaki boru değil gelene geçene 3-4 atan wolfsburg. almanya tarihinin en çok gol atan forvet ikilisi var karşınızda. Ben evdeki maçlardan yine de şüpheliyim ama. Tamam wolfsburg u yine oynatmayız zaten grafite de gitti ama işte o zamana kadar ofansif olarak düzelmemiz lazım biraz. ben açıkçası wofsburg dan çok cska dan korkuyorum. çok genç ve diri bi takım ve beşiktaş böyle takımlara karşı oynayamıyo bu bariz yani (ki tr deki hiç bi takım oynayamıyo o ayrı) bkz. metalist bkz geçen maç cska moskova. aktif dinlenme denilen olayı yapamıyo bu şekil koşan takımlara karşı özellikle beşiktaş ve son 20 dakka gg oluyoruz. ne diyim demirören faktörüne rağmen umarım çıkarız lan. bugünkü maç biraz güzel sinyaller verdi açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 mustafa denizli 75'te kırmızının akabinde yapacağı tello-tabata değişikliği ve nobre bobo değişikliği maçı aldırırdı , 86 'da yapınca değişikliği olmuyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bu takım pas yapamadığı surece baskı yemeye devam eder. 5 pas ust uste yapamıolar ya saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar