Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 BEŞİKTAŞ İKİNCİ OLUR ÇIKAR BU GRUPTAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 yarın m.utd puan kaybedicek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 rahat yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 İki takım arasında oyuncu kalitesi olarak pek bi fark yok bence.Herşey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 herşey alman ernste bakar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 sürprizcilere hazine gibi bir maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 6-1 gördüm rüyamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bjk erken gol yemezse manchester maçı kıvamında geçeceğini tahmin ediyorum, çok çok 1-0 2-0 felan biter. beraberlik sürpriz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Beşiktaşın bu maçta min. 4 fark yiyeceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 2-1 wolfsburg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bjk bu maç puan alıcak.demedi demeyin yok ben duymadım yok ben bilmiyorum fln anlamam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 zorlarsa 0 puan alabilir. şaka bi yana wolfsburg averaj kasabilir gibime geliyo bu maç.adamlar tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 yenceksek yenelim yenilceksek de tarihi farkımızı ya egale edelim ya da geçelim. şaka bi yana yenilceksek 3-4 fark yiyelim şöyle de demirören bi nebze gitmeye yaklaşsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Demiroren gitmez kolay kolay. Daha 2012 ye kadar besiktasin basinda bence. Bu mactan da puan cikartirsak iyidir.. Bu takim nasil 6 ay icinde bu kadsr kotulesti anlamadim, hani cok iyi degildik ama bu kadar kotu de degildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 başlıyor. şampiyonlar ligi müziği "sıçaaacazz" diye bağırıyor gibi geliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 arkadaşlar ilker yasin spiker değil,izleyin yani maçı. spiker ertem,bunlara kurtlar diyorlar, şampiyonlar liginde kurtlar vadisindeyiz asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bu taraftar herşeye tepkili ilginç baya güldüm:d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 +18 oluyor. su an icin wolwsburg:0 rustu:0 bu arada madrid atti o nasil bir raul bali yine. aptal dida eline aldigi topu dusurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 BJK hiçkonsantre olmamış, görmeden atılan rastgele paslar, boş unutlan rakp oyuncular vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 adamım ferrari ya. ileride spikerler şöyle dicek "demirören in beşiktaşa iki mirası var. biri kupa+lig diğeri de ferrari" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 rüştüden çok korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bugün ekrem dağ'dan korkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ibrahim kaş ilk yarı itibariyle çok etkili oynuyor. gerek wolfsburg için alan boşaltma olsun, gerek wolfsburglu kanat oyuncularına kenara kadar eskort hizmeti gerekse beşiktaşlı futbolculara perdeleme yaparak adını tarihe yazdırdı. ayrıca rüştü 2 kornerde 2 ıskayla performans sorunlarını giderdiğini gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ibrahim kaş ilk yarı süper oynadı açıkçası, ben en çok bu maçta beğendim ibrahim kaş'ı ki her maçta eleştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar