Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 blizz sevdi sizi yeni expansiona irk olarak koyuyor http://img24.imageshack.us/img24/6120/ss15hires.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ahahahahah. noldu lan goblinler olumune neutral degilmiydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Viktor said: blizz sevdi sizi yeni expansiona irk olarak koyuyor http://img24.imageshack.us/img24/6120/ss15hires.jpg AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Disappear said: ahahahahah. noldu lan goblinler olumune neutral degilmiydi ya? lorelol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 wow'a bok atmak icin dememistim ama olmamis yani. wow'da goblinler neutral kalma isteklerini her firsatta dile getiriyodu, simdi horde/ally goblinler olcak lol. kardes kardese bicak cekermi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yok goblinler horde a kurtadamlar ally a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 kurtadam? worgen falan degil dimi lol sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ha worgen ha kurtadam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 fak yes o zaman ne diyim, allahin worgenini alliance race'i yaptilar ya ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 draenai kadar sıçmadılar bu sefer lore konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ömer şerif bıyıklı goblin paladin mi o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bıyıklar paint işi ayrıca mage priest lock onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 goblin priest zuaaaaaaa tapinaklari banka direk, PARANIN GUCU ADINA SENI IYILESTIRIYORUM $$$$$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yannız çok kötüsünüz lan hani wow oynayanlar sizi iplemiyo aion muhabbeti dönmüyo siz bu kötü oyununuzu iyi yapabilmek için boşi boş "zuaaa wow çok kötü lan" muhabbeti yapıyosunuz. susunda iyi sanalım bari adam sanalım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 PEASANTLAR YERİNİ BİLSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 dostum ben kalkıpta aion şöyle boktan böyle boktan demiyorum ama siz wow aşağı wow yukarı lan kuyruk acınızmı var söyleyin bana BAĞITTIRMAYIN BENİ BURDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ahahaha kermit dogru der.. herkes wow kotu diyor kimsenin aiondan bahsettigi yok :) zaten 5-10 kisiyiz kermit sallama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 siz demişim herkes demişmiyim sallamıyorum. salladığım vakit burda adam kalmaz fear yemiş gibi dağılırsınız sağa sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Biz sütten ağzımız yandığından anlayan kesimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sütten ağzınızın yandığını 5 senedemi farkettiniz llololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 valla ben kotulemedim beni kurbaganin hismindan muaf et kermit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 kötüleyenlere lafım sam mesela bi kötülese şunları diycem. sana noluyo bilae ? sen failhammera iyi diyip durmadınmı sürekli failhammer ya hahaha fail bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yoksa kötüledide benmi görmedim ? kötülediyse söyleytin gireyim o bölümü trolleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ulan gene gelip 5 dakikada trollemissin topici be kermit, ne iman gucu var sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 tamamdır agroyu üstüme aldım yeterli görüşürüz gençler iyi oyunlar size =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar