Skroce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 raki carpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 böbrek ve karaciğerimde kusura bakmasın o zaman nepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 hiçbi zaman anlamamışımdır içkinin neden artistik olduğunu.. içince biyerin uzamıyo yada faydalı bişey yapmıyosun sadece beynini mahfediyosun ve ve bunu yaptığında(içtiğinde falan) arkadaşların senin hakkında "vay be ne içti koçum be" falan gibi şeyler diyo sanıyosun ama öyle değil:S yani en azından benim için değil öyle olan arkadaşlarım yok mu? var.. ama hiçbi zaman neden içmenin karizmatik bişey olduğunu çözemeyeceğim.nedense böyle hareketler yapan arkadaşlarımdan soğurum, tiksinirim,beyinlerinin olmadığını düşünürüm. böyle içerken kendini zorlarsın deliler gibi içersin "ne kadar zor bişey yaptı vay be helal olsun" gibi yorumlar mı geliyo? çevrenin verdiği gaz etkisiyle böyle şeylerle tatmin olanlar var gerçekten. mesela bi arkadaşımla konuşuyorum, bana birden "ulan dünde bi 35lik devirdim" diye konu açıyo ulan banane? benim yanımda egonu mu yükseltiyosun? hiçbi zaman anlayamayacağım husus:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 BloodyBeast said: 70LİK SMIRNOFFU 13.90A İÇİYOZ YAŞASIN KIPRIS siz keyfinize bakıosunuz da orda halkın çoğu insan olmayı unutmuş. nerden geldi, kim kurtardı kıçlarını hiç umurlarında değilmiş gibi rum piçi olmuş hepsi. tokat manyağı yapacaktım az kalsın geçen gittiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 calimero said: BloodyBeast said: 70LİK SMIRNOFFU 13.90A İÇİYOZ YAŞASIN KIPRIS GO CYPRUS!!! :P bu herif de böyle dediğine göre kesin haklıyım zaten ayrıca zeawee said: hiçbi zaman anlamamışımdır içkinin neden artistik olduğunu.. içince biyerin uzamıyo yada faydalı bişey yapmıyosun sadece beynini mahfediyosun ve ve bunu yaptığında(içtiğinde falan) arkadaşların senin hakkında "vay be ne içti koçum be" falan gibi şeyler diyo sanıyosun ama öyle değil:S yani en azından benim için değil öyle olan arkadaşlarım yok mu? var.. ama hiçbi zaman neden içmenin karizmatik bişey olduğunu çözemeyeceğim.nedense böyle hareketler yapan arkadaşlarımdan soğurum, tiksinirim,beyinlerinin olmadığını düşünürüm. böyle içerken kendini zorlarsın deliler gibi içersin "ne kadar zor bişey yaptı vay be helal olsun" gibi yorumlar mı geliyo? çevrenin verdiği gaz etkisiyle böyle şeylerle tatmin olanlar var gerçekten. mesela bi arkadaşımla konuşuyorum, bana birden "ulan dünde bi 35lik devirdim" diye konu açıyo ulan banane? benim yanımda egonu mu yükseltiyosun? hiçbi zaman anlayamayacağım husus:( size ne ki bu kadar kurcalıyorsunuz ? Adam marifet yapıyorum içiyorum bakın ne kadar coolum diye açmamış ki topici. yalnızım diyor, içmiş tek başına yalnızlığı başına vurmuş falan filan. dediğin gibi insanları konuşmaya bile değmez o ayrı da, burdaki durum o değil. biliyor adam naptığını ayrıca, hücresini öldürüosa öldürüyo hücreler onun değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Pen Duick açıklamış derdimi eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Bazıları fakir geyigini hiç beceremez,susmayı yegleseler daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ben bu adam öyle yapmış demedim ki sadece böyle insanların olduğunu söyledim birden aklıma geldi yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 alkol çok kötü bişey lan içmeyin olm yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 keşke hippi akımı hala devam etseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 "Pen Duick" said: calimero said: BloodyBeast said: 70LİK SMIRNOFFU 13.90A İÇİYOZ YAŞASIN KIPRIS GO CYPRUS!!! :P bu herif de böyle dediğine göre kesin haklıyım zaten Bu kim la?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 zeawee said: hiçbi zaman anlamamışımdır içkinin neden artistik olduğunu.. içince biyerin uzamıyo yada faydalı bişey yapmıyosun sadece beynini mahfediyosun ve ve bunu yaptığında(içtiğinde falan) arkadaşların senin hakkında "vay be ne içti koçum be" falan gibi şeyler diyo sanıyosun ama öyle değil:S yani en azından benim için değil öyle olan arkadaşlarım yok mu? var.. ama hiçbi zaman neden içmenin karizmatik bişey olduğunu çözemeyeceğim.nedense böyle hareketler yapan arkadaşlarımdan soğurum, tiksinirim,beyinlerinin olmadığını düşünürüm. böyle içerken kendini zorlarsın deliler gibi içersin "ne kadar zor bişey yaptı vay be helal olsun" gibi yorumlar mı geliyo? çevrenin verdiği gaz etkisiyle böyle şeylerle tatmin olanlar var gerçekten. mesela bi arkadaşımla konuşuyorum, bana birden "ulan dünde bi 35lik devirdim" diye konu açıyo ulan banane? benim yanımda egonu mu yükseltiyosun? hiçbi zaman anlayamayacağım husus:( 1. votka uzatmaz kısaltır,hatta öldürür 2.anlatılmaz yaşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Rakı da king ardından viski kovalar. Evde masa kurulur muhabbet olur.Arkada Müzeyyen Senar çalar.O masada olması gereken tek içki vardır oda rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 cila olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 rakı dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 adam summon oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 cappy ananas/portakal suyu karışımı ile vodka deneyen oldu mu aranızda? arkadaşlarım falan arasında tek beğenen ben oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 votka-portakal güzeldir.günaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Gaap said: Evet,evet teknik olarak zehir olan birşeyi içip, üstüne mal mal davranıp dahada üstüne böbrek karaciğer ve en önemlisi bol bol sinir hücresi öldürmeyi bir halt sanmak, üstüne gelip hondakiler kusra bakmasın demek. pathetic. Sana mı kaldı insanların tercihlerini pathetic ya da değil olarak derecelendirmek? İçip içip bol bol sinir hücresi öldüren adamı böyle bir yorum yapan adama sekiz kere tercih ederim. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Gaap said: ve en önemlisi bol bol sinir hücresi öldürmeyi bir halt sanmak, pathetic. öldürüyosak nedeni var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Gaap said: Evet,evet teknik olarak zehir olan birşeyi içip, üstüne mal mal davranıp dahada üstüne böbrek karaciğer ve en önemlisi bol bol sinir hücresi öldürmeyi bir halt sanmak, üstüne gelip hondakiler kusra bakmasın demek. pathetic. İçmeyi beceremeyip içenlere pathetic demek. acınası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Gaap said: Evet,evet teknik olarak zehir olan birşeyi içip, üstüne mal mal davranıp dahada üstüne böbrek karaciğer ve en önemlisi bol bol sinir hücresi öldürmeyi bir halt sanmak, üstüne gelip hondakiler kusra bakmasın demek. pathetic. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Ahaha Gaap'ın içinde kalmış xD Başarısız ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar