Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 @kermit : renkler ve zevkler tartışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ortaokul ve liseli genç kızlardan çok fazla duyduğumuz laflar. zevkler ve renkler tartışılmaz tamammııııııııııı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 edit : didişmeye deymez boşver ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 liseliydi kendiside galiba =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 selam. 2-0 fener alır demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kermit boşuna uğraşma. gazına gelmem hiç. git başka yerde ara kavganı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 düştüğün durum yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 -all said: 1-0 veya 0-0 biter maç, fener alır onda da. bu sene ne gs ne de fener adam gibi futbol oynuyor zira. Bu da totem galiba, fener de GS'de hiç olmadıkları kadar iyiler bu sene. Beğenmemek adettendir diye mi böyle deniyor yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 benim düştüğüm bi durum yok, lakin sen nasıl biri olduğunu kanıtlamış oldun dostum, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hay ya nası dikkat etmem imzanı liseliymişsin tam bana göre senin tabirinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kermit kaybol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kermit said: ortaokul ve liseli genç kızlardan çok fazla duyduğumuz laflar. zevkler ve renkler tartışılmaz tamammııııııııııı ?? ahahhaahaha o da ne gereksiz kalıp bi cümledir ya,tartışılır yani bildiğin tartışılır yoksa ne konuşucaz yani ilginç tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 sevgili kermit; çok iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ozer baya iyi oynadi steau macinda, gs macinda da boyle oynar isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 özerden cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 GELİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ikili tartışmalarınızı bir kenara bırakın lütfen, ya da bırakmayın öm ile devam edin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 skor tahmini yapim 0-2 gs alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Aaah ah, bir forvetimiz olsa... Sahamızda allahtan maç. Bir de 9 da 9 stresimiz yok. Bence alırız. Hayırlısı. Skor da 4 1 olsun Fenerbahçe alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 O değil de ne bileyim ya yine yenilcez artık üzülmüyorum da kimse hahaha nasıl koyduk demiyo onlar da alıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 galatasaray'ın kazanacağını iddaa ediyorum. en kötü berabere biter. galatasaray yenilirse üyeliğimi silin. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Cantona said: galatasaray'ın kazanacağını iddaa ediyorum. en kötü berabere biter. galatasaray yenilirse üyeliğimi silin. net. Başka account alır girersin, kaybın yok, daha büyük bişi söylemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sen üyeliğini sil şimdiden sonuç beklemeye gerek yok sonuç belli 9 senedir ne olduysa yine aynısı olur . alıştık artık napalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bende galatasaray yenicek diyorum sallamak serbest nasıl olsa olurda yenerlerse bakın söylemiştim kahin gibi adamım derim olduda yenilirse niye şaşırdınız 10 yıldır böyle derim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Galatasaray 'a karşı olan üstünlüğümüze dayanarak yeneriz diyorum. Ama herşeyi bir kenera atsak Galatasaray bizi yener gibi geliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar