Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

Bonjo said:

Maratona özel istek geldi , "Şansal bey ben galatasaraylıyım oğlum 13 yaşında ve daha Kadıköyde Fenerbahçeye karşı galibiyet hatırlamıyor , sizden ricam 10 sene önceki maçı verirmisiniz"..
boş konuşan gs lılar alsınlar bi yeni rakı geçsinler televizyonun karşısına , fırsat bu fırsat çünkü başka türlü göremezler böyle bir olayı :D

inandın di mi sen de adamın gs li olduğuna ahahaha

Ben adam gs lı diye bişey yazdımmı farkındaysan tırnak içinde adamın sözlerini alıntı yaptım , açın izleyin işte daha göremezsiniz böyle bi sahne..
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

sinad said:

Aziz Yıldırım'a bir kere azize bir kere kişiliksiz dediğim için 2 kere ban yedim.

Saygılar.

Genel Moderasyon bölümünde, içinde "sinad" geçen, tarafımdan atılmış postları arattım; "Herhangi bir sonuç bulunamadı." dedi.

Tek mod benmişim gibi davranmayın yani bence.

Tek mod sen olmayabilirsin ama forumun TEK 1 TANE kuralı vardır.Sen diyosan o da diyosa ve o banlanıp sana bişey olmuyosa hmm derim ben.

He tamamen tarafsız görüş
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Masquerade said:

Elin değmişken siliver abi o zaman.
Kusura bakma ama Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden birinin başkanına haysiyetsiz diğerine öküz denebiliyorsa o sözcüğü burada kullanmak istediğim birçok kişiye hitabımda kullanacağım.

Tamam güzel yapmışsın ödevini de, bula bula bunları bulmuşsun işte, birine karşı gaza gelip de ettiğim hakaret bulamamışsın, çünkü yok :)

Haysiyetsiz olduğunu düşündüğün birine gıyabında böyle bir şey yazmakla, direk buradaki başka bir şahısa bunu demek çok farklı şeyler, bunu zamanında diğer modlarımızdan biri de açık bir şekilde belirtmişti. Sadece suyunun çıkartılmaması bekleniyor bu konunun, yani sırf kendisi burada yok diye ağır hakaret falan edilemiyor. Örnek; az önce Eeht'i de Arda hakkında abartıp mal falan dediği için aldık dışarı, şaşırırsın belki ama ilk talebi de ben yaptım. Mesajı da gizledim hatta, bak şu işe.

Senin "oha hemen sildin TARAFLI MOD AHAH" dediğin mesajlar ise bunun ötesinde KÜFÜR içeriyordu. Size göre delikanlılık tabii de, biz siliyoruz, kusura bakma artık.

Burada Aziz Yıldırım'a kişiliksiz dendiği için banlanan üyeler biliyorum.

Cidden camiaya haysiyetsiz demeyi savunan bir adamın mod olduğu yerde duracak mide bırakmadın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

SeaGle said:

Bonjo said:

Maratona özel istek geldi , "Şansal bey ben galatasaraylıyım oğlum 13 yaşında ve daha Kadıköyde Fenerbahçeye karşı galibiyet hatırlamıyor , sizden ricam 10 sene önceki maçı verirmisiniz"..
boş konuşan gs lılar alsınlar bi yeni rakı geçsinler televizyonun karşısına , fırsat bu fırsat çünkü başka türlü göremezler böyle bir olayı :D

inandın di mi sen de adamın gs li olduğuna ahahaha

Ben adam gs lı diye bişey yazdımmı farkındaysan tırnak içinde adamın sözlerini alıntı yaptım , açın izleyin işte daha göremezsiniz böyle bi sahne..

yok be dayı, böyle şeylerle eğlenmek ı-ıh, işte futbol/futbol hayranı olan kitle/futbol ahlakı, hatta genel olarak spor ahlakı bu noktada ülkemizde,

biri birinin müzesini arar kupa esprisi yapar, biri tv de böyle olaylar yapar.

"Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" diyen bi liderin ülkesinin spor ahlakı bu noktadaysa üzülmek gerek biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

sinad said:

Aziz Yıldırım'a bir kere azize bir kere kişiliksiz dediğim için 2 kere ban yedim.

Saygılar.

Genel Moderasyon bölümünde, içinde "sinad" geçen, tarafımdan atılmış postları arattım; "Herhangi bir sonuç bulunamadı." dedi.

Tek mod benmişim gibi davranmayın yani bence.

yapma baggio yapma
benim veya bir başkası böyle dediği zaman hep banlendi.

Hatta sonrasına yasak koyulmadı mı? Yıldırım Demirören'e tüp kafalı demediniz mi ?

Neyse tartışmaya biz müdahil olmayalım ama biraz daha objektif olunursa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

bide şey aklıma takıldı ya tutulan laser o maç başlamadan önce sağa sola yazı yazdıkları lazerle aynı mıydı? stadın değil mi onlar yoksa taraftarlar kendileri para bayılıp falan mı almış deli isabetli tutuyolardı çünkü renk falan da aynıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...