Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bella said:

kermit said:

neyse
özet şudur
fener gsyi evinde bi kez daha yendi.
hasret 10 yıl oldu.
bunu hazmedemeyen 3 4 tane gsli çıldırdı ve sağa sola saldırdı.
konuyu türkiye kupasına bile getirdiler.
yazarın notu : sinirlerinize hakim olamıyorsanız futbol bölümüne girmeyin.

asıl özet şu,
E
Z
D
İ
K

ha evet.
fener ezdi bide. guizanın golü ÇOK İYİYDİ.
Mesaj tarihi:
kermit said:

neyse
özet şudur
fener gsyi evinde bi kez daha yendi.
hasret 10 yıl oldu.
bunu hazmedemeyen 3 4 tane gsli çıldırdı ve sağa sola saldırdı.
3. sınıf takımın bir taraftarı da sevindirik olup sağı solu trolledi ama kimse takmadı
yazarın notu : yetersizseniz futbol bölümüne girmeyin.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Holy said:

Masquerade said:

@baggio

kişisel hakaretler ile milleti gazlayıp kaldıramayan girmesin demek çok iyimiş. neden burada tüm gs'liler, hatta bjk'lılar sana tepkili? düşünme yetin varsa kullan derim biraz. sen futbol üzerinden dalga geçip eğleneceğine direk kişilere, onların sevdiği renklere boy boy hakaret diziyorsun çünkü. eğlenmeyi, alay etmeyi bilmiyorsun. bu konuda gs'nin kadıköyde kazanamaması gibi yetosun. ötesi yok.

ayrıca hakareti sen de kaldıramıyorsun bariz, adamın tüm hakaret dolu mesajlarını siliyorsun. modluğu kullanım şeklin efsane.
ben de sana tepkiliyim, bir süre mesaj atmazsan sevinirim :)
ya bak mesela, holy. adam trollüyor, eğleniyor. hakkıdır. galip gelmiş takımı. ses etmiyoruz. bölümün fanatik fb'lilerinden. ama sınırını vs biliyor.

ama baggio bambaşka. herif son söylenecek şeyi en başta döşüyor.

eh, gs kulüp başkanına haysiyetsiz diyebilen, bjk başkanına öküz diyen bir adamın burdaki random kişilere yardırması olağan

Mesaj tarihi:
DoruK said:

gaz adam da olduk ya bişi demiyorum. adamların beyin hücreleri erimiş kendi takımını tutan adama bile saldırıyor maçı kazandıktan sonra, gelip bana gaz diyorlar neyse..
bak bak biraz daha saldırırsanız rage dolucak.

Ya doruk, futboldan anlamadığını bu kadar net belli etme ya. ukalalık yapıyosun abi bariz şekilde. gereksiz yorumlarınla dolduruyosun ortalığı
Mesaj tarihi:
Holy said:

DoruK said:

gaz adam da olduk ya bişi demiyorum. adamların beyin hücreleri erimiş kendi takımını tutan adama bile saldırıyor maçı kazandıktan sonra, gelip bana gaz diyorlar neyse..
bak bak biraz daha saldırırsanız rage dolucak.

Ya doruk, futboldan anlamadığını bu kadar net belli etme ya. ukalalık yapıyosun abi bariz şekilde. gereksiz yorumlarınla dolduruyosun ortalığı
vay yavrum be, çok gaza geldim banlanmak için kaliteli küfürler hazırlayıp geliyorum şimdi.
Mesaj tarihi:
@Doruk
troll kavramını öğren ondan sonra gel.
futbol bölümünde kurallara uyduğum sürece istediğim gibi senin takımınla dalga geçerim.
eğer sen buna katlanamayıp rage oluyosan bu benim daha çok hoşuma gider. sinirlenip sağa sola saldırdıkça daha çok hoşuma gider.
bu troll değildir.
ota boka troll demenizi anlamıyorum. troll nedir ? troll konudan sapmadır. konuyla alakasız mesaj atmadır. konuyu başka yere çekmektir.
ama konumuz ne ? gs fb maçı. gsnin ezilmesi.
konu sapmışmı ? hayır. gs ezilmiş.
sonuç ? gs ezildi diye yazılanlara sinirlenip sağa sola saldırmışsınız.
Mesaj tarihi:
Masq, ben diyeceğimi dedim abicim, dan dun girip sonra morardığınızı kabullenemiyorsanız ya morarma riskini almayın, ya da ertesi gün girin bölüme, tebessümle falan okuyun hepsini.

Sakin ol deyip, sakin olunca "cevap veremedi sdf" diyorsanız, ayak yapıyorsunuz demektir bu. Kel başa şimşir tarak demişler.
Mesaj tarihi:
kermit said:

futbol bölümünde kurallara uyduğum sürece istediğim gibi senin takımınla dalga geçerim.
eğer sen buna katlanamayıp rage oluyosan bu benim daha çok hoşuma gider
. sinirlenip sağa sola saldırdıkça daha çok hoşuma gider.
bu troll değildir.
ota boka troll demenizi anlamıyorum. troll nedir ? troll konudan sapmadır. konuyla alakasız mesaj atmadır. konuyu başka yere çekmektir.
ama konumuz ne ? gs fb maçı. gsnin ezilmesi.
konu sapmışmı ? hayır. gs ezilmiş.
sonuç ? gs ezildi diye yazılanlara sinirlenip sağa sola saldırmışsınız.

Adam özetlemiş.
Mesaj tarihi:
ha bu arada amatör bi kaleci olarak söylemem gereken birşey var,

kalecinin gözüne lazer tutmak kim yaparsa yapsın şerefsizliktir, küfretsem anlatamam, o kadar haysiyetsizliktir, kişilik yoksunluğudur.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...