goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 BEYLER ÜZÜLMEYİN BAGGİO İPHONE 3GS KULLANIYOR!!! baggio: BEN GSYİ CEBİMDEN ÇIKARIRIM
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yanlız iktidar olup da ülkeyi malı gibi kullanan adamlar gibi oldu fener taraftarı şu an ahadfasdfa yendik sie go falan
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bella said: kermit said: neyse özet şudur fener gsyi evinde bi kez daha yendi. hasret 10 yıl oldu. bunu hazmedemeyen 3 4 tane gsli çıldırdı ve sağa sola saldırdı. konuyu türkiye kupasına bile getirdiler. yazarın notu : sinirlerinize hakim olamıyorsanız futbol bölümüne girmeyin. asıl özet şu, E Z D İ K ha evet. fener ezdi bide. guizanın golü ÇOK İYİYDİ.
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Baggio said: On sene oldu be Masq, ama seni de anlıyorum, gün gelir devran döner boşver. hala konuşuyo. çöp herif. lol.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit said: neyse özet şudur fener gsyi evinde bi kez daha yendi. hasret 10 yıl oldu. bunu hazmedemeyen 3 4 tane gsli çıldırdı ve sağa sola saldırdı. 3. sınıf takımın bir taraftarı da sevindirik olup sağı solu trolledi ama kimse takmadı yazarın notu : yetersizseniz futbol bölümüne girmeyin.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Masquerade said: Holy said: Masquerade said: @baggio kişisel hakaretler ile milleti gazlayıp kaldıramayan girmesin demek çok iyimiş. neden burada tüm gs'liler, hatta bjk'lılar sana tepkili? düşünme yetin varsa kullan derim biraz. sen futbol üzerinden dalga geçip eğleneceğine direk kişilere, onların sevdiği renklere boy boy hakaret diziyorsun çünkü. eğlenmeyi, alay etmeyi bilmiyorsun. bu konuda gs'nin kadıköyde kazanamaması gibi yetosun. ötesi yok. ayrıca hakareti sen de kaldıramıyorsun bariz, adamın tüm hakaret dolu mesajlarını siliyorsun. modluğu kullanım şeklin efsane. ben de sana tepkiliyim, bir süre mesaj atmazsan sevinirim :) ya bak mesela, holy. adam trollüyor, eğleniyor. hakkıdır. galip gelmiş takımı. ses etmiyoruz. bölümün fanatik fb'lilerinden. ama sınırını vs biliyor. ama baggio bambaşka. herif son söylenecek şeyi en başta döşüyor. eh, gs kulüp başkanına haysiyetsiz diyebilen, bjk başkanına öküz diyen bir adamın burdaki random kişilere yardırması olağan
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 DoruK said: gaz adam da olduk ya bişi demiyorum. adamların beyin hücreleri erimiş kendi takımını tutan adama bile saldırıyor maçı kazandıktan sonra, gelip bana gaz diyorlar neyse..bak bak biraz daha saldırırsanız rage dolucak. Ya doruk, futboldan anlamadığını bu kadar net belli etme ya. ukalalık yapıyosun abi bariz şekilde. gereksiz yorumlarınla dolduruyosun ortalığı
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ha oradaki adnanı aziz yap, yazarı khelben, masq, doruk yap. yemiştik banı belimize. powerz are siryız business.
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bence sussun artık GSliler. bu kadar tartışmaya falan gerek yok. siz konuşmassanız biz de dalga geçmeyiz çok sıkılırız uzamaz konu. evet.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Holy said: DoruK said: gaz adam da olduk ya bişi demiyorum. adamların beyin hücreleri erimiş kendi takımını tutan adama bile saldırıyor maçı kazandıktan sonra, gelip bana gaz diyorlar neyse..bak bak biraz daha saldırırsanız rage dolucak. Ya doruk, futboldan anlamadığını bu kadar net belli etme ya. ukalalık yapıyosun abi bariz şekilde. gereksiz yorumlarınla dolduruyosun ortalığıvay yavrum be, çok gaza geldim banlanmak için kaliteli küfürler hazırlayıp geliyorum şimdi.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 @Doruk troll kavramını öğren ondan sonra gel. futbol bölümünde kurallara uyduğum sürece istediğim gibi senin takımınla dalga geçerim. eğer sen buna katlanamayıp rage oluyosan bu benim daha çok hoşuma gider. sinirlenip sağa sola saldırdıkça daha çok hoşuma gider. bu troll değildir. ota boka troll demenizi anlamıyorum. troll nedir ? troll konudan sapmadır. konuyla alakasız mesaj atmadır. konuyu başka yere çekmektir. ama konumuz ne ? gs fb maçı. gsnin ezilmesi. konu sapmışmı ? hayır. gs ezilmiş. sonuç ? gs ezildi diye yazılanlara sinirlenip sağa sola saldırmışsınız.
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Masquerade said: ha oradaki adnanı aziz yap, yazarı khelben, masq, doruk yap. yemiştik banı belimize. powerz are siryız business. tamam
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Masq, ben diyeceğimi dedim abicim, dan dun girip sonra morardığınızı kabullenemiyorsanız ya morarma riskini almayın, ya da ertesi gün girin bölüme, tebessümle falan okuyun hepsini. Sakin ol deyip, sakin olunca "cevap veremedi sdf" diyorsanız, ayak yapıyorsunuz demektir bu. Kel başa şimşir tarak demişler.
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://1.bp.blogspot.com/_Bzh7PzBUGSw/Sq204K3xo8I/AAAAAAAABIg/GARKRCTcVEc/s400/Besiktas+-+Galatasaray+Kavga+20090912.jpg
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 alttaki kermit oluyo. çok komik dimiD:
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 çok komik yaaa bjkye bak eheheheheh D:D:D:D D:D:D:
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit said: futbol bölümünde kurallara uyduğum sürece istediğim gibi senin takımınla dalga geçerim. eğer sen buna katlanamayıp rage oluyosan bu benim daha çok hoşuma gider. sinirlenip sağa sola saldırdıkça daha çok hoşuma gider. bu troll değildir. ota boka troll demenizi anlamıyorum. troll nedir ? troll konudan sapmadır. konuyla alakasız mesaj atmadır. konuyu başka yere çekmektir. ama konumuz ne ? gs fb maçı. gsnin ezilmesi. konu sapmışmı ? hayır. gs ezilmiş. sonuç ? gs ezildi diye yazılanlara sinirlenip sağa sola saldırmışsınız. Adam özetlemiş.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 cantona acil bi şekilde rehabilitasyon merkezine git faturayı benim adıma kessinler.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ha bu arada amatör bi kaleci olarak söylemem gereken birşey var, kalecinin gözüne lazer tutmak kim yaparsa yapsın şerefsizliktir, küfretsem anlatamam, o kadar haysiyetsizliktir, kişilik yoksunluğudur.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 hala konuyla alakalı bir cevab alamadık roberto baggio.
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit said: cantona acil bi şekilde rehabilitasyon merkezine git faturayı benim adıma kessinler. baros attı 3 oldu dostum
Öne çıkan mesajlar