Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Holy said:

Cantona said:

Holy said:

masq doruk ve cantona çok gaz adamlar abi, bunların üstüne oynayın illa saldırcaksanız asfsdgs
cantona yaktı kendini, doruk ve masq daha yeterince rage dolduramadılar

ahahha gaz falan değil. sizin karı dırdırınızı çekeceğime, kendimi banlatmayı tercih ettim. giderken bir güzel de kaydım tabii. sen kendini çok zeki mi sanıyorsun kuzum.
zeki olanlar foruma yazıyor, zeki olmayanlar da yarın sabah forum hesabına giremeyecek ^^

siktir la, hala konuşuyor. ahaha.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Masquerade said:

@baggio

kişisel hakaretler ile milleti gazlayıp kaldıramayan girmesin demek çok iyimiş. neden burada tüm gs'liler, hatta bjk'lılar sana tepkili? düşünme yetin varsa kullan derim biraz. sen futbol üzerinden dalga geçip eğleneceğine direk kişilere, onların sevdiği renklere boy boy hakaret diziyorsun çünkü. eğlenmeyi, alay etmeyi bilmiyorsun. bu konuda gs'nin kadıköyde kazanamaması gibi yetosun. ötesi yok.

ayrıca hakareti sen de kaldıramıyorsun bariz, adamın tüm hakaret dolu mesajlarını siliyorsun. modluğu kullanım şeklin efsane.
ben de sana tepkiliyim, bir süre mesaj atmazsan sevinirim :)
ya bak mesela, holy. adam trollüyor, eğleniyor. hakkıdır. galip gelmiş takımı. ses etmiyoruz. bölümün fanatik fb'lilerinden. ama sınırını vs biliyor.

ama baggio bambaşka. herif son söylenecek şeyi en başta döşüyor.

eh, gs kulüp başkanına haysiyetsiz diyebilen, bjk başkanına öküz diyen bir adamın burdaki random kişilere yardırması olağan
Mesaj tarihi:
Seperate said:

bu gs kadar ucuz bi takımda görmedim,ucuzlaştıkça ucuzlaştı adamlar,eskiden derbinin bir keyfi vardı yine yenerdik ama yendikten sonra keyif alırdık,resmen keyif alamadım kendi adıma,can sıkıntısı bundan birbirinize sarmayın boşuna asdf
gs ile ne alakası var oyunu soğutan.1-0 dan sonra kendi yarı sahasına kapanan.top her keita ya arda ya geldiğinden 2-3 kişi basan her fırsatta oyunu soğutmaya çalışan fb idi.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

holy sana karşı kişisel bi olayım yok, sadece genel izlenimim, kalitesiz, saldırı niteliğinde yorumlar atıyorsun insana. Savaşandan daha suçludur savaşı başlatan dayı.

Abi derbi bu, aşırıya kaçmadan makara olacak sindirin az.
Mesaj tarihi:
Holy said:

masq doruk ve cantona çok gaz adamlar abi, bunların üstüne oynayın illa saldırcaksanız asfsdgs
cantona yaktı kendini, doruk ve masq daha yeterince rage dolduramadılar
Mesaj tarihi:
Maçtan sonra banttan tamamını izledim maçı,6-0 lık maçta bile bu kadar silik gs görmemiştim.Ne kadar cansız kaldılar,dakika 30 da bile koşacak halleri kalmamıstı.
Gs lilere kalecileri franco hayırlı olsun;bir kaleci fb maçında böyle salaklık yapmazsa gs li olmuyor malumunuz:)
Guiza salağı bile topukla gol attı lam gs ye.
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

Kaspar said:

mulgear6 said:

neden eritip satıp borçlarınızı mı ödiyiceksiniz?
bu arada hakeme para da veremiyosunuz ne verdiniz? nondayı filan mı
?
aa devreler karıştı elemanın, ahah.
yenmez olum kupa, çikolata değil o, müzene koyuyosun.

ahah gs li sandım
büyük kupa
altın filan
eritmek
altın degerli vs diye =(

ayrıca altın mı, olm federasyonu geç türkiye zeng,n değil o kadar, komple altın olamaz o kupa
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

SeaGle said:

holy sana karşı kişisel bi olayım yok, sadece genel izlenimim, kalitesiz, saldırı niteliğinde yorumlar atıyorsun insana. Savaşandan daha suçludur savaşı başlatan dayı.

Abi derbi bu, aşırıya kaçmadan makara olacak sindirin az.

yok abi hazım sorunum yoktur derim her yerde, tebiriğimi de ederim, haklıya hakkını da veririm. Makara olan mesajlar var topikte onları da anlıyorum, da holynin mesajları, makara değil kişisel kanaatimce.
Mesaj tarihi:
neyse
özet şudur
fener gsyi evinde bi kez daha yendi.
hasret 10 yıl oldu.
bunu hazmedemeyen 3 4 tane gsli çıldırdı ve sağa sola saldırdı.
konuyu türkiye kupasına bile getirdiler.
yazarın notu : sinirlerinize hakim olamıyorsanız futbol bölümüne girmeyin.
Mesaj tarihi:
rage olmaya değecek insan yok ki.

tek bildiği insan ve camilara döşemek olan insanın neyine tahrik olayım. eminim kendisi salyalar saçarak yazıyor ama gereksiz yani. tahrik etmesini bilmek gerek. kafası hakaret yazmaktan öteye geçemeyen adamın neyine tahrik olayım. aha bugun staddaki 52k canlıdan random biri işte.
Mesaj tarihi:
Nasıl maç oldu ya Sabriyi klonlayıp 11 tane sabri sahaya sürseler GS daha iyi oynardı.

Hakem hatalarınında maşallahı var hep FBye çalışmışlar.

Özlü sözlerini bizlerle paylaşanlarada teşekkürler, sizleri tanımak güzeldi ^^
Mesaj tarihi:
kermit said:

neyse
özet şudur
hasret 10 yıl oldu.

ek olarak ,
E
Z
D
İ
K
Mesaj tarihi:
kermit said:

neyse
özet şudur
hasret 10 yıl oldu.

HASAN KABZE
Mesaj tarihi:
kermit said:

neyse
özet şudur
hasret 10 yıl oldu.
3. sınıf takımın bir taraftarı da sevindirik olup sağı solu trolledi ama kimse takmadı
yazarın notu : yetersizseniz futbol bölümüne girmeyin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...