Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:

@baggio

kişisel hakaretler ile milleti gazlayıp kaldıramayan girmesin demek çok iyimiş. neden burada tüm gs'liler, hatta bjk'lılar sana tepkili? düşünme yetin varsa kullan derim biraz. sen futbol üzerinden dalga geçip eğleneceğine direk kişilere, onların sevdiği renklere boy boy hakaret diziyorsun çünkü. eğlenmeyi, alay etmeyi bilmiyorsun. bu konuda gs'nin kadıköyde kazanamaması gibi yetosun. ötesi yok.

ayrıca hakareti sen de kaldıramıyorsun bariz, adamın tüm hakaret dolu mesajlarını siliyorsun. modluğu kullanım şeklin efsane.
ben de sana tepkiliyim, bir süre mesaj atmazsan sevinirim :)
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe Daum'la şampiyon olur bu sene(belki), Galatasaray'ı yener.Ama önünü göremez, şurda Daum bizi hedeflerimize ulaştıracak adamdır diyen Fenerbahçeli varsa ellerinden öperim, böyle devam edin.Galatasaray'ı yenmenin hedef olmadığını gösterdiniz zaten 10 senedir, bir iş yapın.
Mesaj tarihi:
Holy said:

mulgear6 said:

neden eritip satıp borçlarınızı mı ödiyiceksiniz?
bu arada hakeme para da veremiyosunuz ne verdiniz? nondayı filan mı
?
ben fenerliyim lan fail misin sdfsd

dur lan bi yere saldırmam gerek dfdsfg
Mesaj tarihi:
catlikethiief said:

Cantona said:

mayısta "daum gitsin yaaaaaağ olmuyo işte" "aziz başkan bırakmaaağ yaaağ sana muhtacız" diye ağlamayın. üzülüyorum.

üyeliğimi silin .net!!!

ahahah kör müsün bilader.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

@baggio

kişisel hakaretler ile milleti gazlayıp kaldıramayan girmesin demek çok iyimiş. neden burada tüm gs'liler, hatta bjk'lılar sana tepkili? düşünme yetin varsa kullan derim biraz. sen futbol üzerinden dalga geçip eğleneceğine direk kişilere, onların sevdiği renklere boy boy hakaret diziyorsun çünkü. eğlenmeyi, alay etmeyi bilmiyorsun. bu konuda gs'nin kadıköyde kazanamaması gibi yetosun. ötesi yok.

ayrıca hakareti sen de kaldıramıyorsun bariz, adamın tüm hakaret dolu mesajlarını siliyorsun. modluğu kullanım şeklin efsane.

bende bunu anlatmak istiyorum işte galiba beceremiyorum...

Alpay erdem'in "ben" adlı köşesinde yazdığı gibi , Baggio'nun yorumlarına gıcık olanlar toplansa , Baggio'nun yorumlarını sevenleri kesin döver...
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

?
aa devreler karıştı elemanın, ahah.
yenmez olum kupa, çikolata değil o, müzene koyuyosun.
Mesaj tarihi:
Kişisel tartışmalarınızı ÖM ile yapsanıza kuzum nedir bu destekci arayışı eğerki mod görevi kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyorsa şikayette bulunun ikili tartışmalar ile topici kirletmenin post kasmanın ne mantığı var ?

(td)
Mesaj tarihi:
masq doruk ve cantona çok gaz adamlar abi, bunların üstüne oynayın illa saldırcaksanız asfsdgs
cantona yaktı kendini, doruk ve masq daha yeterince rage dolduramadılar
Mesaj tarihi:
Holy said:

masq doruk ve cantona çok gaz adamlar abi, bunların üstüne oynayın illa saldırcaksanız asfsdgs

oldu mu
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

@baggio

Ne yapmalıyım sence hakaret dolu mesajı? Silmiyoruz, gizliyoruz o mesajları, çünkü forum kurallarına aykırı. Bölüm modları ve adminler görmeye devam ediyor belge niteliğinde, sen kafanı yorma o işlere.

Büyük konuşuyorsunuz, ben de iş bitince yüzünüze vuruyorum, sonra kaldıramıyorsunuz. O zaman ya dikkatli konuşun, ya girmeyin diyorum ben de.
Mesaj tarihi:
Holy said:

ahahha gaz falan değil. sizin karı dırdırınızı çekeceğime, kendimi banlatmayı tercih ettim. giderken bir güzel de kaydım tabii. sen kendini çok zeki mi sanıyorsun kuzum.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

Holy said:

resim var burda

oldu mu
olmadı :(
içine nickimi yazdığın bir kuburda hacet giderirken fotoğraf koymalısın :(
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Fenerbahçe Daum'la şampiyon olur bu sene(belki), Galatasaray'ı yener.Ama önünü göremez, şurda Daum bizi hedeflerimize ulaştıracak adamdır diyen Fenerbahçeli varsa ellerinden öperim, böyle devam edin.Galatasaray'ı yenmenin hedef olmadığını gösterdiniz zaten 10 senedir, bir iş yapın.

Fenerin daum ile anlaşmasının nedeni ,Aziz yıldırım'ın bu sene takıma istediği gibi müdehale etmek istemesidir bence...
Mesaj tarihi:
gaz adam da olduk ya bişi demiyorum. adamların beyin hücreleri erimiş kendi takımını tutan adama bile saldırıyor maçı kazandıktan sonra, gelip bana gaz diyorlar neyse..
Mesaj tarihi:
Cantona said:

Holy said:

ahahha gaz falan değil. sizin karı dırdırınızı çekeceğime, kendimi banlatmayı tercih ettim. giderken bir güzel de kaydım tabii. sen kendini çok zeki mi sanıyorsun kuzum.
zeki olanlar foruma yazıyor, zeki olmayanlar da yarın sabah forum hesabına giremeyecek ^^
Mesaj tarihi:
Kaspar said:

mulgear6 said:

?
aa devreler karıştı elemanın, ahah.
yenmez olum kupa, çikolata değil o, müzene koyuyosun.

ahah gs li sandım
büyük kupa
altın filan
eritmek
altın degerli vs diye =(
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Masquerade said:

@baggio

Ne yapmalıyım sence hakaret dolu mesajı? Silmiyoruz, gizliyoruz o mesajları, çünkü forum kurallarına aykırı. Bölüm modları ve adminler görmeye devam ediyor belge niteliğinde, sen kafanı yorma o işlere.

Büyük konuşuyorsunuz, ben de iş bitince yüzünüze vuruyorum, sonra kaldıramıyorsunuz. O zaman ya dikkatli konuşun, ya girmeyin diyorum ben de.

ULAN SANANE YA SALAK MISIN. BENİM ÜYELİĞİMDEN BEN SORUMLUYUM. HALA AYRICA O KAYBEDERSEK ÜYELİĞİMİ SİLDİRİRİM MESAJININ NE ANLAMA GELDİĞİNİ FARK ETMİYORSAN APTALSANDIR. diyecek daha lafım yok senin gibilere.
Mesaj tarihi:
bu gs kadar ucuz bi takımda görmedim,ucuzlaştıkça ucuzlaştı adamlar,eskiden derbinin bir keyfi vardı yine yenerdik ama yendikten sonra keyif alırdık,resmen keyif alamadım kendi adıma,can sıkıntısı bundan birbirinize sarmayın boşuna asdf
Mesaj tarihi:
holy sana karşı kişisel bi olayım yok, sadece genel izlenimim, kalitesiz, saldırı niteliğinde yorumlar atıyorsun insana. Savaşandan daha suçludur savaşı başlatan dayı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...