Regalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 mokoko said: Masquerade said: bir de carlos gibi güreşçi olmalıymış keita. senin neyine boksörlük. sok eline çal yere carlosu. abi carlosun yaptığı şey profesyonel fauldu. sarı kartda gordu ztn sonrasında. peki bu keita nın yaptığı hareketi karşılıo mu? bacak kilidi el ense kombinasyonu nezamandır profesyonal faul arkadaşım? keita kırmızı kartı haketti attığı dirsekyumruk arası haraketle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Cantona said: Bella said: kermit said: Cantona said: galatasaray'ın kazanacağını iddaa ediyorum. en kötü berabere biter. galatasaray yenilirse üyeliğimi silin. net. evet ben de buna bir açıklama bekliyorum sdklf AMA SES YOK. anakonda. ahahahaha. COK SİNİRLİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 MARCİO YÖNETİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Argue said: haha iyiymiş bu. neyse, germeye gerek yok çok fazla. fb'ye tebrikler sonuç olarak kazandılar, öyle ya da böyle. lig uzun maraton, daha çok sular akar bahar ayı geldiğinde. ayrıca baros 2 ay yok, ayağında kırık var. good job emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Baggio said: Ne yüzsüz adamlar var, hala yazı yazıyor. Bu çok çirkin olmuş... yakışmamış dicem ama baggio'yu bildiğimiz için demiyorum. Mod mud bişiyi değiştirmez , adam herzaman adamdır olmasını bilirse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fenerli kızlar çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 emre denen hayvanın allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ya Emre sert girmeye çalıştı onu da beceremedi, adam kendi sakatlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fede said: fenerli kızlar çok çirkin fenerde kızlar teklif ediomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yazık oldu baros a :(.en az 1 gol bekliyordum bugun son haftalarda baya hırslıydı.derbilerdede genelde iyi oynuyor ama 2. dkda gitti :(.nonda kazması maç boyunca hiç bir şey yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Regalya said: mokoko said: Masquerade said: bir de carlos gibi güreşçi olmalıymış keita. senin neyine boksörlük. sok eline çal yere carlosu. abi carlosun yaptığı şey profesyonel fauldu. sarı kartda gordu ztn sonrasında. peki bu keita nın yaptığı hareketi karşılıo mu? bacak kilidi el ense kombinasyonu nezamandır profesyonal faul arkadaşım? keita kırmızı kartı haketti attığı dirsekyumruk arası haraketle yahu indirdi işte. carlosta mı kırmızı gorcekti nedir yani. ne istiosunuz anlamadım ki? herif sarıyı gormus ztn. pozisyon olmasın die indirio adamı yani. bu arada leo franco nun penaltı pozisyonundaki kartına ne diosunuz? cok cok cok net bi kırmızı o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Cantona said: galatasaray'ın kazanacağını iddaa ediyorum. en kötü berabere biter. galatasaray yenilirse üyeliğimi silin. net. http://img514.imageshack.us/img514/9858/toki102.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 lan sanki babanızın takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 baroşa yazık olmuş =((=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Helcaraxe said: Cantona said: galatasaray'ın kazanacağını iddaa ediyorum. en kötü berabere biter. galatasaray yenilirse üyeliğimi silin. net. http://img514.imageshack.us/img514/9858/toki102.jpg zuzuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 dostluk kazansaydı keşke yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 cons gene geldi a b yazarak post kasmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 baroş 2 ay gg olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 suBzer0 said: Baggio said: Ne yüzsüz adamlar var, hala yazı yazıyor. Bu çok çirkin olmuş... yakışmamış dicem ama baggio'yu bildiğimiz için demiyorum. Mod mud bişiyi değiştirmez , adam herzaman adamdır olmasını bilirse... O zaman muhabbetleri anlamadan atlamamak lazım her yere, imzama göz atarsan yardımcı olacağına inanıyorum. Baros düşerken ayağını çime kaptırmış gibi duruyor, ayağa darbesi yok çünkü Emre'nin, dizden ittiriyor biraz o kadar. Pozisyonda da o kadar yatacak bir şey yoktu zaten görünürde ama kırık varmış meğer, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 BloodyBeast said: cons gene geldi a b yazarak post kasmaya hadi banlat onu da 999gün hadi!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 subzero cantona ve doruk sizde olmasanız forumun tadı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 CAKTILAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 mokoko said: Regalya said: mokoko said: Masquerade said: bir de carlos gibi güreşçi olmalıymış keita. senin neyine boksörlük. sok eline çal yere carlosu. abi carlosun yaptığı şey profesyonel fauldu. sarı kartda gordu ztn sonrasında. peki bu keita nın yaptığı hareketi karşılıo mu? bacak kilidi el ense kombinasyonu nezamandır profesyonal faul arkadaşım? keita kırmızı kartı haketti attığı dirsekyumruk arası haraketle yahu indirdi işte. carlosta mı kırmızı gorcekti nedir yani. ne istiosunuz anlamadım ki? herif sarıyı gormus ztn. pozisyon olmasın die indirio adamı yani. bu arada leo franco nun penaltı pozisyonundaki kartına ne diosunuz? cok cok cok net bi kırmızı o da.yok yani carlos un hareketini savunmak nedir? burda kimse keita nın kırmızı sına yanlış yada franco nun pozisyonuna yanlış karardı diyen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar