Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

Masquerade said:

bir de carlos gibi güreşçi olmalıymış keita. senin neyine boksörlük. sok eline çal yere carlosu.

abi carlosun yaptığı şey profesyonel fauldu. sarı kartda gordu ztn sonrasında. peki bu keita nın yaptığı hareketi karşılıo mu?

bacak kilidi el ense kombinasyonu nezamandır profesyonal faul arkadaşım?
keita kırmızı kartı haketti attığı dirsekyumruk arası haraketle
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

mokoko said:

Masquerade said:

bir de carlos gibi güreşçi olmalıymış keita. senin neyine boksörlük. sok eline çal yere carlosu.

abi carlosun yaptığı şey profesyonel fauldu. sarı kartda gordu ztn sonrasında. peki bu keita nın yaptığı hareketi karşılıo mu?

yahu indirdi işte. carlosta mı kırmızı gorcekti nedir yani. ne istiosunuz anlamadım ki? herif sarıyı gormus ztn. pozisyon olmasın die indirio adamı yani. bu arada leo franco nun penaltı pozisyonundaki kartına ne diosunuz? cok cok cok net bi kırmızı o da.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Baggio said:

Ne yüzsüz adamlar var, hala yazı yazıyor.

Bu çok çirkin olmuş... yakışmamış dicem ama baggio'yu bildiğimiz için demiyorum. Mod mud bişiyi değiştirmez , adam herzaman adamdır olmasını bilirse...

O zaman muhabbetleri anlamadan atlamamak lazım her yere, imzama göz atarsan yardımcı olacağına inanıyorum.

Baros düşerken ayağını çime kaptırmış gibi duruyor, ayağa darbesi yok çünkü Emre'nin, dizden ittiriyor biraz o kadar. Pozisyonda da o kadar yatacak bir şey yoktu zaten görünürde ama kırık varmış meğer, geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Regalya said:

mokoko said:

Masquerade said:

yahu indirdi işte. carlosta mı kırmızı gorcekti nedir yani. ne istiosunuz anlamadım ki? herif sarıyı gormus ztn. pozisyon olmasın die indirio adamı yani. bu arada leo franco nun penaltı pozisyonundaki kartına ne diosunuz? cok cok cok net bi kırmızı o da.
yok yani carlos un hareketini savunmak nedir? burda kimse keita nın kırmızı sına yanlış yada franco nun pozisyonuna yanlış karardı diyen yok
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...